Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:34:19
|
|
|
|
mariola
|
Djevice su ti krasne žene (ovaj smajlić je zato što sam ja djevica)
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:35:19
|
|
|
|
danery
|
svaka djevica je krasna žena
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:37:32
|
|
|
|
MILLA
|
....i moja kuma je bila djevica do 20. sada je samo ribica....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:37:41
|
|
|
|
mariola
|
mm je bik. i nas dvoje se super slažemo. tata je jerac i s njim se super slažem. T je škorpion, za sad smo si dobro Stavila sam ga leći,nešto se bio umirio u kolicima,ja ga spustila u kindač i dok sam napravila krevet on je već zakomirao
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:38:03
|
|
|
|
danery
|
hahaha,joj anegdota iz djetinjstva mm... čita svekrva svom ocu horoskop (i deda je djevica)... pita mm:mama,a jel se horoskop mijenja kad narasteš kao deda? ne,sine,što si u horoskopu kad se rodiš,ostaješ zauvijek... mm:mama,ja sam bik...i kad budem velik,ostat ću bik? NE,SINE,KAD SE OŽENIŠ,POSTAT ĆEŠ VOL
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:39:58
|
|
|
|
MILLA
|
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 8:41:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:42:18
|
|
|
|
mama mery
|
jutro cure ka d ste vec kod horoskopa ja sam mm i antonio jarac,a lorena skorpion
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:44:56
|
|
|
|
zaba
|
cure,idem dijete odvesti u vrtić,pišemo kasnije
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:45:33
|
|
|
|
MILLA
|
uf.....ja sam sa ribicam oduvijek u vezama...samo ribice!!! a ako mi zapne za oko nešto sexy .....mora da je ili škorpion....ali sa takvima ne bi u vezu...mm je nježna ribica pa njega mogu davit.... ...
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 8:47:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:47:47
|
|
|
|
mariola
|
Pa cvrle ja ne znam šta je s tim djetetom. Voli spavati, i poslušan je,staviš ga u kindač,on zagrli svoju patku i zaspe za čas. Kad spava drugu popodnevnu turu, mm i ja ga budimo ako se ne probudi do 19h, i u 9 ga opet stavimo i on se ne javlja do 7 A kad je budan većinu vremena se smije. Neki dan smo bili u kafiću,on spavao i kad se probudio digla sam ga i onda je cijelu teraasu šarmirao, pa su ljudi pogađali koliko ima mjeseci
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:50:18
|
|
|
|
mama mery
|
cvrcak super dorucak a ja gibam idem dati djeci da jedu i prosetati sakija izludit ce me lajuci
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:50:45
|
|
|
|
mariola
|
Cvrle ja ne doručkujem ništa, niti ručam niti večeram Bila sam smršavila 4kg od one dijete, za Uskrs jela normalno i odmah se napuhala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 8:57:26
|
|
|
|
MILLA
|
ne,ne...hvala ti.....ja ču samo kavu. ..počela sam trenirati ,ima 4 dana...stavim si muziku i na orbitrek,pa plešem,pa radim vježbe....izbacila sam kruh....moram do ljeta ,ne mogi više odgađat!! ljeto več kuca na vrata,a imam 7 sa skinut...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:02:36
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro ja svratila na kratko
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:03:49
|
|
|
|
ninolina
|
jutro komadi...ova nutela mi iskače iz ekrana... kako ste
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:05:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina jutro komadi...ova nutela mi iskače iz ekrana... kako ste onda se posluži kada ti iskače ti fali samo žlica sigurno
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 9:05:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:05:37
|
|
|
|
leilany
|
jutrooo.....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:06:02
|
|
|
|
ninolina
|
he he ma ne trebam ni žlicu kako ste vi zvrk
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:06:42
|
|
|
|
ninolina
|
hej cvrčak jeste kaj sredili s malim haharima... lei bokić, kako ste kako curka
|
|
[Obrisani korisnik] 9.4.2010 9:07:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:08:32
|
|
|
|
ninolina
|
joooj hvala ti prijo....to ću malo kasnije kad mi ovi ispiju živčeke
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 9.4.2010 9:11:18
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Jutro zvrk. Zvrk će sigurno jednu pačalinku da ne ispadnem pero ždero,a svi drže dijetu uvijek draga za pačalinku doručak je glavni obrok zar'ne? mi smo super i uživam u lijepome danu. ninolina moram ponudu da podijelim i da se pohvalim naime ja sam radila paštu za našu dragu family od ninočke i jučer primila paket te mi poslala sms da njen dragi poručuje da ako se kada rastavim imam njega u vidu (ponuda braka na neviđeno) ALI u ovom slučaju stoji definitivno da ljubav ide kroz želudac nikada se nzna,dobro je imati rezervu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!