Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:18:03
|
|
|
|
danery
|
baj baj! lijepo pavaj
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:26:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
jel ima koga.... ja luda,majstori mi od 10 u kuci i jos se nista nije rijesilo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:28:07
|
|
|
|
danery
|
hej pepe... kako si danas (osim majstora)? pa što su vam tako smrdali da moraju stalno dolaziti?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:30:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma nepitaj me,ako ti se da procitaj u tuzionici od sinoc,uglavnom luda kuca kako si ti.....jel se bakica smirila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:34:54
|
|
|
|
danery
|
pa čitala sam,baš te zato i pitam... ajme bože,tebe sve nešto u zadnje vrijeme tako negativno strefilo...ali bit će bolje,samo se drži a naša baksterica...joj jučer sam ju u top htjela strpat i ispalit,al danas mi je presmiješno...samo nek ona gleda...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:37:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
a valjda tek slijedi moje bolje vrijeme izgleda da je radnicima upao kamen u cijev i sad ga ne mogu potirati doli,izmjenjilo se njih mali milijun al nista pametno nisu napravili ma bar ti je veselo sa bakicom
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:40:28
|
|
|
|
danery
|
kakvi su to majstori,isti kao i naš... zamisli tukac nam uzeo 1500 kn da spoji par cijevi u wc-u...a materijal naš...i nije nam htio staviti odvod,kao ne treba to....sreća pa je mm prag napravio visoko,drugi dan smo imali poplavu...a gore kod nas brodski pod...ma kad ga čovjek ne bi utukao i naravno mm sve raskopavao i sam napravio....žali bože novca...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:43:48
|
|
|
|
anaxx
|
kratki pozdrav svima u pauzi dojenja , ovaj moj malac bi papao svakih sat i pol... rastemo.....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:44:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma mene od petka s oprostenjem zajebavaju,sinoc pola stana poplavljeno,svi svaljuju krivicu na drugoga,luda kuca
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:45:41
|
|
|
|
pepeljuga
|
anax bravo za deckica,bas mi je drago da uzivate
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:46:40
|
|
|
|
danery
|
strašno...ma bit će bolje,MORA!!! ne može to stalno tako...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:52:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma mora evo napokon izaslo i sunce pa bi mogla u đir posli,mlađi spava i nemos virovat da mu nesmeta ova pusta buka,blazeno dite
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:56:40
|
|
|
|
zaba
|
alooooo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:58:04
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma zabice ljubavi di si mi ti
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:01:44
|
|
|
|
tina0310
|
malo gledan po forumu svakojake teme.....i divim se vašim mališanima i onome šta vam priređuju ja jedva čekan rodit(još malo) tako da ćemo se i mi moći pridružit razgovoru veliki pozz svima
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:03:51
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ma zabice ljubavi di si mi ti ufuravam se u normalu. Jeste se vratili,kad se vidimo? Kako su dečki?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:04:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
tu sam do kraja miseca i obavezno moramo na kavicu,meni sve jedno,ti vidi kad tebi pase decki ok,kako mi je nevista tina pozdrav
< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.4.2010 15:06:06 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:06:37
|
|
|
|
pikachu
|
Ehej, ima li koga?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:09:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej pika kako je u zd..... kako ljepotica
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:10:33
|
|
|
|
zaba
|
nevista spava ko tuka ma čekaj,kud idete onda? A rođendani,nećeš valjda na more prije rođendana? moram završiti pire i da mi konačno jedemo,ajde javim se
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:13:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
gibam 30.4 na more,dosta mi je vise kontinenta
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:17:56
|
|
|
|
pikachu
|
J....no... Dobila mi je danas nakon nekoliko dana slinjenja i iskašljavanja šlajma i fibru!!! >Luda sam.. Sva sreća pa mi je T. došao u petak i ostati će dok ne ozdravi... U petak ju je preslušala obiteljska doktorica i pluća su čista, ali evo danas veselje... Žena mi se vraćala u 10 navečer u ambulantu da je posluša i kod druge smo išli po inhalator i Ventolin tako da je opet pod terapijom, a izgleda da ćemo do kraja dana ili na hitnu ili ujutro da joj izvade krv pa da vidim više što joj je.. Zvala sam njenu pedicu maloprije pa kaže da vjerovatno vuče od nekidan... A i tu je troje male djece pa vrtimo ukrug viruse... Najgore mi je što je dvi noći zaredom povraćala opet šlajm i nosamo je već 4 noći, ruke su mi do poda... Zato i ne stižem do kompa...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:18:17
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga gibam 30.4 na more,dosta mi je vise kontinenta zadavit ću te ,kako ću sad reći Luciji da T i R neće doći,jooj jooj jooj!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 15:19:31
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: pikachu J....no... Dobila mi je danas nakon nekoliko dana slinjenja i iskašljavanja šlajma i fibru!!! >Luda sam.. Sva sreća pa mi je T. došao u petak i ostati će dok ne ozdravi... U petak ju je preslušala obiteljska doktorica i pluća su čista, ali evo danas veselje... Žena mi se vraćala u 10 navečer u ambulantu da je posluša i kod druge smo išli po inhalator i Ventolin tako da je opet pod terapijom, a izgleda da ćemo do kraja dana ili na hitnu ili ujutro da joj izvade krv pa da vidim više što joj je.. Zvala sam njenu pedicu maloprije pa kaže da vjerovatno vuče od nekidan... A i tu je troje male djece pa vrtimo ukrug viruse... Najgore mi je što je dvi noći zaredom povraćala opet šlajm i nosamo je već 4 noći, ruke su mi do poda... Zato i ne stižem do kompa... a joj pikachu,pusa Viti da brzo prođe
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 6:46:31
|
|
|
|
curice
|
jutro
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!