Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:53:15
|
|
|
|
mama mery
|
ma posizo je on onog dana kad se rodio mos ti mislit njega trazi mm-a da mu da 600kn mm rekao da neda i sad ga zove da ga mm vozi u bosnu jer je njmu vozacak istekla jos 2002 i naravno da ga naguzi i da se ovaj sazali da mu da ali ja sam uzela novce od mm-a i nedam mu ni lipe nek se gospodin zgibidan pokrene i digne guzicu da ide zaraditi malo
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:53:42
|
|
|
|
mama mery
|
s ovim sam mogla i u tuzionicu
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:55:46
|
|
|
|
danery
|
uh,vi kao narodna banka s njim... ma ajde,glavno da si uzela natrag kad je već frka... a što svekar ne radi, nema mirovinu?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:58:15
|
|
|
|
mariola
|
darney prija ti je baš mmery pa daj mu malo kunica pa ćeš ga se riješit na neko vrijeme
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:58:34
|
|
|
|
mama mery
|
ma de samo se pravi najpametniji na svijetu i gleda koga ce naguziti da mu daje novce mi mu nedamo on ti je zgubidan nist neradi sjedi po cjele dane u kuci ili na kavama znas kod spada na to da od svoje mame (80i nest god) trazi novce
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 10:59:34
|
|
|
|
danery
|
ma boli me više paprika za to... nisam se ni nadala previše...pa ni razočaranje nije preveliko... kak je kod tebe?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:01:48
|
|
|
|
danery
|
ajmeeeeeee...pa to je baš e ovakvo što dugo nisam čula...ma ne bi mu ni ja onda dala...kako ima za kavu po gradu,tako i za bosnu ima gdje je sve jeftinije...pa šta bi za te novce kupovao??
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:02:02
|
|
|
|
mariola
|
ma super sve osim kazaljke na vagi ali dobro, riješit ćemo i to... T mi je prava dobrica, za tjedan dana ga krstimo. jedva čekam
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:02:24
|
|
|
|
mama mery
|
mariola bili smo mu jednom dali 50kn i od tada ga se nemozemo rijesiti jer ocekuje da cemo mu stalno davti ma samo da ja cujem da pita mene bi ga ja sterala uf...
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:03:11
|
|
|
|
mariola
|
mislim svekar ti je stvarno umisto da vam pomaže on žica i vas i staru babu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:04:10
|
|
|
|
mariola
|
darny šta ti ovo u slobodno vrijeme koncert imaš doma
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:05:37
|
|
|
|
mama mery
|
ima kad mu baba da ma on ti trazi stalno kako za neki posao pa jedno ide na more pa neide( raditi) ma laze samo da ga drugi financiraju nce ti on dupe pomaketi ni umoriti se ni dko je svekrva bila ziva on je pijo kave i trosio a mm i sveki su radili na farmi
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:05:54
|
|
|
|
danery
|
cure moje ja ne radim pa ne žicam ni mamu ni babu ni muža...mislim kako ga nije sramota,umjesto da kao otac tm pomogne,on se vama još i na grbaču trpa... ajde ne kažem stare i nemoćne ljude koji stvarno nemaju novca niti si mogu samo poraditi,treba pomoći...ali ovo...pa to je mlad čovjek,kako zaključujem iz tvoje priče,mery?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:09:38
|
|
|
|
mama mery
|
44-45g tako je nakako ma moze on raditi zdravij je od svih nas samo nece. rekla sam mm-u ovo mu je zadnje da ga je u necemu usluzio sad sam ga zvala vraca se kuci zi bih idem i ja praviti rucak da se malo ohladim
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:11:15
|
|
|
|
mariola
|
ma stvarno je cure odoh ja pod tuš u nadi da će se ove dvispavalice do tad probuditi pa da odemo na špicu kiss do kasnije
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:12:06
|
|
|
|
danery
|
ma baš,ajde ti lijepo svojim poslom a za njega ne brini... imaš važnijih stvari u životu...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 11:30:27
|
|
|
|
danery
|
o pa da,moram malo tandrkati kad je muž izvalio poprilično novčića za brač... a i volim sviruckati,godinama sam bila u tamburašima,pa baš da ne zaboravim sve...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 13:27:08
|
|
|
|
CallamityJane
|
juhuuu ima li koga ovde
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 13:58:16
|
|
|
|
mama mery
|
oo dobojko pa di si mi bila sam jucer kod svojih u bosni nakon dugo godina
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:05:18
|
|
|
|
danery
|
o vidim gotov ručak....i mi smo naše utamanili...baba me mrko gleda,a ja umirem od smijeha... mora da me pucaju hormoni...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:08:02
|
|
|
|
mama mery
|
IZVORNA PORUKA: danery o vidim gotov ručak....i mi smo naše utamanili...baba me mrko gleda,a ja umirem od smijeha... mora da me pucaju hormoni... je rucak je gotov i pojeden napola pita od jabuka je gotova i mm ceka da se ohladi da je moze potamaniti
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:10:14
|
|
|
|
danery
|
ojoj,a mm otkrio hrpicu kolača što je baka sakrila od uskrsa u friz i sad pocupkuje oko tacne,ne zna jadan kud bi sa sobom od veselja... glavno da sam ja jučer pravila neki sa orasima i jabukom,to je nestalo u roku keks
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:11:46
|
|
|
|
mama mery
|
joj tako i moji vole kolace mm ih jede jusnom zlicom iz tepsije kad napravim a djeca nemogu cekati da se ohladi pa im moram uvije tek friske davati
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:13:34
|
|
|
|
danery
|
strašno....onda ja imam već jedno veliko dijete
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 11.4.2010 14:16:22
|
|
|
|
mama mery
|
idem djeca su zaspala idem i ja odmoriti tipkamo se kasnije
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!