|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 16:23:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 1726
   RE: C.B proljeće je a u meni....
10.4.2010 16:31:37   
danery
o cvrle user posted image
sad sam mislila da ćeš me oprat za baku user posted image user posted image user posted image
user posted image sam 21 tj.ČAK user posted image
kak je danas kod tebe? puše li vjetar,nemoj slučajno van da te moja superbaba vidi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1727
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 16:37:14   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 1728
10.4.2010 16:40:57   
danery
joj meni se sve čini da je i najveći udav za našu granny kišna glista...
sad mi smiješno to njeno vitlanje kukom i motikom po zraku...user posted image user posted image user posted image
a mora baba nešto reći,al ono....stranim ljudima vikati BUDALE...malo se preračunala user posted image

tako znači,vi na biciklijadu? eto uživajte u svježem zraku user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1729
   [Obrisani korisnik]
10.4.2010 16:44:50   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 1730
10.4.2010 17:38:25   
uspavana
pozdrav drage moje ringerajke!!
evo i mene nakon par mjeseci...nikako da uhvatim vremena i vidim što sve ima novoga??
kako ste mi vi?
evo, mm je danas popodne na poslu, do 22...pa koristim priliku i uživam s nogama na stoliću i laptopom u krilu user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

Neposredna veza do poruke: 1731
10.4.2010 23:13:10   
pepeljuga
Jel ima koga da mi se pridruzi.....upravo sam si natocila baileys i ubijam tugu u alkoholuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pocastila bi i vas al ne mogu vise stavljat slikiceuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 1732
10.4.2010 23:16:27   
Ninaa
Bok draga, evo mene budem ja probala nekaj staviti! ja sam se prežderala gumenih bombona pa mi je slabo! Više nekak herbafast ne djeluje, bum ga prestala piti, samo bezveze trošim novce. Kak ste? kakva ti je frka s majstorima i vodom, mogu misliti da si poludila?
user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1733
10.4.2010 23:20:07   
Zvonki
Ninaa, ne mogu ti poslati pp? Odi do "tvornice čokolade" user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1734
10.4.2010 23:22:01   
mariola
Nina jel ti pomogao išta herbafast?
Inače. si dobro? Kako na poslu? KAko malena? Za tm ne nije brigauser posted image
Pepi, probaj se odjavit s rr pa onda prijavit ponovo, tako ja radim da mogu stavljat slike. Morat ću i ja kupit jedan baileys,bar mi je pun ali mi se ništa ne šmeka, baš bi baileys i ja cugnula sad.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1735
10.4.2010 23:22:03   
pepeljuga
ma luda sam opcenito zadnje vrime al danas pogotovo,jos tu spava necakinja,ja sa troje dice u kuci a ne mogu koristit vodu.....
aj da se bar mogu seksati al nesmijem ni touser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1736
10.4.2010 23:22:49   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

al nesmijem ni touser posted image user posted image user posted image user posted image

e da, to su mukeuser posted image user posted image user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1737
10.4.2010 23:23:50   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

aj da se bar mogu seksati al nesmijem ni touser posted image user posted image user posted image user posted image

Gle ovu nimfomanku. Voda joj do koljena a ona misli o sexu. user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 1738
10.4.2010 23:25:52   
FIONA
curke laku noć...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1739
10.4.2010 23:26:42   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to sad govorim zato sto znam da ne moguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mislim si ja ,nismo jos probali u poplavljenom stanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fi laka ti nocuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 10.4.2010 23:27:20 >

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1740
10.4.2010 23:28:51   
mariola
Fiona laku noćuser posted image

Pepi pa zamisli, ako jesi u nekom plićaku onda je slično samo malo udobnijeuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1741
10.4.2010 23:29:52   
Zvonki
E jesi luda pepe user posted image user posted image user posted image
Fiona, laka ti noć. Idem i ja u krpe. Danas je bio naporan dan. Zasadila sam puno luka user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1742
10.4.2010 23:30:04   
Ninaa
Zvonki zaključala sam ti tužionicu neznam jesam dobro sad možeš otvoriti novu? Pepi mogu misliti kak ti je bez vode još s djecom! A Mariola da probam odgovoriti redom. Herbafast mi je pomogao skinula sam 5 kg što je i malo jel sam popila čini mi se 5 kutija. Međutim vidi se i to dosta, otišlo mi 5 cm u struku i u guzici. Puno ljudi je primjetilo da sam mršavija. Meni se totalno smanjio apetit samo sam bila užasno žedna, sad me pere pms pa samo trpam u sebe,ali mi se čini i da od ove kutije manje djeluje. Izgleda da imam jako spor metabolizam jel je Tikica od 3 kutije skinula 11 kg. Sve u svemu zadovoljna sam. A na poslu je ok, ko da nisam ni otišla. nisam vjerovala kad su mi govorili ali tam se fakat odmorim, sjedim na miru, pijem kavu na miru i jedem na miru, to mi je doma privilegija kad nema mmuser posted image . Malecka se super priviknula dobra je kod mojih,lijepo spava i igra se. SAd je već skužila da odlazim ujutro pa se malo drži za mene ali ne plače. Uglavnom ponosna sam na nju kak je već odrasla i velika. A ja sam malo luda imam sljedeći tjedan ispit a nisam baš naučila, pa me to brine.Kako ste vi sve curke da ne pitam svaku posebno?

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1743
10.4.2010 23:34:40   
Zvonki
Ninoška, ajde je otključaj i napiši da je otvorena nova tema istog naslova. Da ne zbunimo ostale user posted image Hvala!

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1744
10.4.2010 23:35:16   
pepeljuga
ja ludo jer sam na dijeti a svi samo pricaju o hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1745
10.4.2010 23:40:09   
Ninaa
Zvonki jesam sad je službeno i nova otvorena! Valjda sad kad sam zaključala neće više moći pisati u staroj, ovo mi je prva zaključana tema, uf. Di si sadila luk? Ja ove godine nemam vrt jel ga neću stići odžavati kak treba, faks je ipak važniji. Pepe zakaj si ti pobogu na dijeti?

Neposredna veza do poruke: 1746
10.4.2010 23:41:19   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: NinaaPepe zakaj si ti pobogu na dijeti?

moram skinuti 5 kila da dođem na svoju kilazu prije trudnoce sa tonijem ....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1747
10.4.2010 23:41:41   
Zvonki
Ninaa, hvala. Ja sam gibam na spavanac. Luk sam sadila u Zagorju sa sveki user posted image Vidite kak' sam dobra user posted image
Laku noć cure! Pepe, cugni još koju. Da brže dođe sunce user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1748
10.4.2010 23:44:27   
mariola
A koliko si prije Tonija imala? 50?
I ja bi tako...još samo malo...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1749
10.4.2010 23:44:44   
Ninaa
Ma najbolja si! Lijepo spavaj i slatko sanjaj, pusa tvojim ljepoticama! Pepi ja onda moram skinuti još 7 i sve mi se čini da neću nikad. SAd sam se upristojila od trudnoće mi još ostale 3 viška, a od prije još 4. 

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!