Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:21:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
jutro cure,ima kavica za mene....
|
|
[Obrisani korisnik] 10.4.2010 9:22:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:27:05
|
|
|
|
mariola
|
Cvrle tako je i meni bilo sporo pa sam ugasila lap i ponovo ga upalila i sad radi super. darney, tako je i kod mene bilo, a kad je došla bebica, uvijek hrpetine njegove robe... Pepi, samo za tebe
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:27:09
|
|
|
|
curice
|
jutro pepi stiže kavica
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:27:57
|
|
|
|
danery
|
baj baj cvrle...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:28:27
|
|
|
|
curice
|
jutro i svima ostalima koje ste tu,kako ste,kako kikači
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:30:43
|
|
|
|
danery
|
ima i kod nas hrpica od vardara pa do triglava po visini,ali dok dođe do mene,prijeđe nekako u nizinsku hrvatsku...baka sve popegla i prije nego skužimo da je veš opran e kako mi je dobro...ma pojma nemam
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:33:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
hvala cure za kavice,bas mi treba decki od ranog jutra natezu jedan drugog a ja ludim isla bi vani a sve se nesto naoblacilo kako ste vi,curice jer curka bolje...mariola kako mi je frajer..... danery tebi je super,treba i meni jedna bakica za peglanje
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:33:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: danery e kako mi je dobro...ma pojma nemam i nemaš
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:35:54
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga curice jer curka bolje temperatura bila samo jednu noć,sad ostao nekakav ružni kašalj,podsjeća me na alergijski kakav je K imala godinama u utorak ponovno idemo u zubara-da završimo taj zubić
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:37:43
|
|
|
|
curice
|
moram ići,zagužvalo se sa gostima-zove mm da ga dođem "spasiti" vraćam se kasnije-uživajte mah-mah
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:37:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma nadam se da ce i kasalj brzo proci.... i ja moram kod zubara a nikako iskombinirati,poceo me bolit zub u zd al nije strasno al bolje da odem prije nego me uvati lito
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:38:30
|
|
|
|
mariola
|
Darney daj pošalji mi tu bakicu, imam jedan stolnjak od 3 metra već mjesec dna čeka da ga popeglam, a meni se ne da...ali morat ću do krštenja... Pepi moj frajer je super, sad spava i kad se probudi ćemo na špicu Popodne na rođendan i tako, laganini, nema stresa kod nas Mužu sam skuhala jče,tako da ni to ne moram... ja ne jedem do daljnjeg
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:38:45
|
|
|
|
curice
|
riješavaj što prije,da ne bi na to navukla i upalu-pa ćeš tek onda nagrebusiti sa posjetama zubaru
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:39:59
|
|
|
|
danery
|
e pepi,baš neki dan donio poštar mirovnu dedi....skoro 3 milje kn...dobri novčići,ha? pa sam se zamislila dobrano...dobro je nama dok je bake i dede..
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:42:10
|
|
|
|
mariola
|
idem dati mm-u marendu. prepun mu je frižider pa ne može naći ništa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:46:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
i ja sam opet na dijeti,sama sebi izgledam katastrofa danery dobro je dok je njih,nekad idu na zivce al vidis kako je dobro kad ti pomazu
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:50:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
idem i ja spremat rucak
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 9:58:09
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga i ja sam opet na dijeti,sama sebi izgledam katastrofa danery dobro je dok je njih,nekad idu na zivce al vidis kako je dobro kad ti pomazu jesi na onoj dvotjednoj ili nekoj drugoj? Ja kao ne smim još na onu pa jedem samo voće,jogurt,dvopek, kavu bez šećera...kao pazim se
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 11:24:17
|
|
|
|
keka25
|
pozdrav cure!kako ste mi danas?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 13:04:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej ima li koga? Ja bi trebala ići peglati dok D spava,ali tražim izgovor
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 13:07:59
|
|
|
|
pepeljuga
|
bumbi ja sam tu.......
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 13:13:49
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej Pepe,neznam jesam li sretna što si tu ili... Imam toliko za peglati,a i moram još onu tvoju čok.tortu napraviti za sutra,nećaku za krštenje... Kako si ti,šta tvoji rade?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 14:34:26
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: danery e pepi,baš neki dan donio poštar mirovnu dedi....skoro 3 milje kn...dobri novčići,ha? pa sam se zamislila dobrano...dobro je nama dok je bake i dede.. e sad bi istu tu babu u top i na motajicu.....uh kako se izletim pohvalit pa me sj ajmo jednu vruću,bilo tko...
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 10.4.2010 16:21:50
|
|
|
|
danery
|
džaba meni čekanja... evo ja ću poslužiti par kavica,pa tko navrati,nek se posluži
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!