|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B proljeće je a u meni....
11.4.2010 14:18:03   
danery
baj baj! lijepo pavaj user posted image user posted image

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1801
11.4.2010 14:26:08   
pepeljuga
jel ima koga....
ja luda,majstori mi od 10 u kuci i jos se nista nije rijesilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 1802
11.4.2010 14:28:07   
danery
hej pepe...
kako si danas (osim majstora)? pa što su vam tako smrdali da moraju stalno dolaziti?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1803
11.4.2010 14:30:25   
pepeljuga
ma nepitaj me,ako ti se da procitaj u tuzionici od sinoc,uglavnom luda kucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si ti.....jel se bakica smirila

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1804
11.4.2010 14:34:54   
danery
pa čitala sam,baš te zato i pitam...
ajme bože,tebe sve nešto u zadnje vrijeme tako negativno strefilo...ali bit će bolje,samo se drži user posted image user posted image

a naša baksterica...joj jučer sam ju u top htjela strpat i ispalit,al danas mi je presmiješno...samo nek ona gleda...user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1805
11.4.2010 14:37:02   
pepeljuga
a valjda tek slijedi moje bolje vrijemeuser posted image user posted image user posted image user posted image

izgleda da je radnicima upao kamen u cijev i sad ga ne mogu potirati doli,izmjenjilo se njih mali milijun al nista pametno nisu napraviliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma bar ti je veselo sa bakicomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1806
11.4.2010 14:40:28   
danery
kakvi su to majstori,isti kao i naš...
zamisli tukac nam uzeo 1500 kn da spoji par cijevi u wc-u...a materijal naš...i nije nam htio staviti odvod,kao ne treba to....sreća pa je mm prag napravio visoko,drugi dan smo imali poplavu...a gore kod nas brodski pod...ma kad ga čovjek ne bi utukao user posted image user posted image user posted image
i naravno mm sve raskopavao i sam napravio....žali bože novca...

Neposredna veza do poruke: 1807
11.4.2010 14:43:48   
anaxx
kratki pozdrav svima u pauzi dojenja user posted image , ovaj moj malac bi papao svakih sat i pol... rastemo.....user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1808
11.4.2010 14:44:06   
pepeljuga
ma mene od petka s oprostenjem zajebavaju,sinoc pola stana poplavljeno,svi svaljuju krivicu na drugoga,luda kucauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1809
11.4.2010 14:45:41   
pepeljuga
anax bravo za deckica,bas mi je drago da uzivateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1810
11.4.2010 14:46:40   
danery
strašno...ma bit će bolje,MORA!!! ne može to stalno tako...

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1811
11.4.2010 14:52:45   
pepeljuga
ma morauser posted image user posted image user posted image
evo napokon izaslo i sunce pa bi mogla u đir posli,mlađi spava i nemos virovat da mu nesmeta ova pusta buka,blazeno diteuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1812
11.4.2010 14:56:40   
zaba
alooooouser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 1813
11.4.2010 14:58:04   
pepeljuga
ma zabice ljubavi di si mi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1814
11.4.2010 15:01:44   
tina0310

malo gledan po forumu svakojake teme.....i divim se vašim mališanima i onome šta vam priređuju user posted image ja jedva čekan rodit(još malo) tako da ćemo se i mi moći pridružit razgovoru user posted image veliki pozz svimauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1815
11.4.2010 15:03:51   
zaba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma zabice ljubavi di si mi tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ufuravam se u normalu.user posted image Jeste se vratili,kad se vidimo? Kako su dečki?

07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 1816
11.4.2010 15:04:51   
pepeljuga
tu sam do kraja miseca i obavezno moramo na kavicu,meni sve jedno,ti vidi kad tebi paseuser posted image
decki ok,kako mi je nevistauser posted image

tina pozdravuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 11.4.2010 15:06:06 >

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1817
11.4.2010 15:06:37   
pikachu
Ehej, ima li koga?user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1818
11.4.2010 15:09:38   
pepeljuga
ej pika kako je u zd.....user posted image
kako ljepoticauser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1819
11.4.2010 15:10:33   
zaba
nevista spava ko tuka user posted image
ma čekaj,kud idete onda? A rođendani,nećeš valjda na more prije rođendana?user posted image
moram završiti pire i da mi konačno jedemo,ajde javim se

07.05.2005.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1820
11.4.2010 15:13:39   
pepeljuga
gibam 30.4 na more,dosta mi je vise kontinentauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1821
11.4.2010 15:17:56   
pikachu
J....no...user posted image Dobila mi je danas nakon nekoliko dana slinjenja i iskašljavanja  šlajma i fibru!!! >Luda sam.. Sva sreća pa mi je T. došao u petak i ostati će dok ne ozdravi... U petak ju je preslušala obiteljska doktorica i pluća su čista, ali evo danas veselje... Žena mi se vraćala u 10 navečer u ambulantu da je posluša i kod druge smo išli po inhalator i Ventolin tako da je opet pod terapijom, a izgleda da ćemo do kraja dana ili na hitnu ili ujutro da joj izvade krv pa da vidim više što joj je.. Zvala sam njenu pedicu maloprije pa kaže da vjerovatno vuče od nekidan... A i tu je troje male djece pa vrtimo ukrug viruse...user posted image user posted image user posted image user posted image Najgore mi je što je dvi noći zaredom povraćala opet šlajm i nosamo je već 4 noći, ruke su mi do poda...user posted image user posted image user posted image user posted image Zato i ne stižem do kompa...

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

Neposredna veza do poruke: 1822
11.4.2010 15:18:17   
zaba
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

gibam 30.4 na more,dosta mi je vise kontinentauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zadavit ću te user posted image user posted image ,kako ću sad reći Luciji da T i R neće doći,jooj jooj jooj!

07.05.2005.

Neposredna veza do poruke: 1823
11.4.2010 15:19:31   
zaba
IZVORNA PORUKA: pikachu

J....no...user posted image Dobila mi je danas nakon nekoliko dana slinjenja i iskašljavanja  šlajma i fibru!!! >Luda sam.. Sva sreća pa mi je T. došao u petak i ostati će dok ne ozdravi... U petak ju je preslušala obiteljska doktorica i pluća su čista, ali evo danas veselje... Žena mi se vraćala u 10 navečer u ambulantu da je posluša i kod druge smo išli po inhalator i Ventolin tako da je opet pod terapijom, a izgleda da ćemo do kraja dana ili na hitnu ili ujutro da joj izvade krv pa da vidim više što joj je.. Zvala sam njenu pedicu maloprije pa kaže da vjerovatno vuče od nekidan... A i tu je troje male djece pa vrtimo ukrug viruse...user posted image user posted image user posted image user posted image Najgore mi je što je dvi noći zaredom povraćala opet šlajm i nosamo je već 4 noći, ruke su mi do poda...user posted image user posted image user posted image user posted image Zato i ne stižem do kompa...
a joj pikachu,pusa Viti da brzo prođe user posted image

07.05.2005.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1824
12.4.2010 6:46:31   
curice
jutro

user posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!