|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B proljeće je a u meni....
12.4.2010 21:56:25   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatateuser posted image

je li to ona krema sto smanjuje kao obim struka? ja nikako da ju kupim,trazila po dm pa je ne vidjeh nigdje user posted image
Andjice to kod vas sunce sija?

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1976
12.4.2010 21:56:45   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: mariola

koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatateuser posted image

Od afrodite, to sam čitala ovdje na forumu je netko rekao da je super pa ja kupila.A napitak? Idem vidit...

onda ja nisam redovito mazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ili mi je ocito prevelikuser posted image user posted image user posted image user posted image

a vrtirepka moja sto ti imas za smanjituser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 12.4.2010 21:57:45 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1977
12.4.2010 21:58:07   
MaTana
cally ne kaki kakva krema tebi treba sa tvojom kilažom? jedva čekam jednog dana vidjet te uživo...user posted image user posted image user posted image

Curice jesu tvoje cure kod dr horović? Sad me strah sutra odvesti moju da ne pokupi taj virus, ako ga već nemauser posted image user posted image , evo otkad je povratila ne kašlje i spava mirno (na mm-ovoj ruciuser posted image )

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1978
12.4.2010 21:58:35   
CallamityJane

Od afrodite, to sam čitala ovdje na forumu je netko rekao da je super pa ja kupila.A napitak? Idem vidit...

onda ja nisam redovito mazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa jesi mazala svako vece?
i ja sam procitala da svako vece prije spavanja bi trebalo
a ja sam sebi kupila onaj disk za okretanje i cini mi se da ima rezultata, samo sto sam napravila pauzu dok mi je mm bio tu ali se vjezbalo na druge nacine user posted image

Neposredna veza do poruke: 1979
12.4.2010 21:59:52   
MaTana
IZVORNA PORUKA: callanhoe

Andjice to kod vas sunce sija?

Ma kakvi... nak šuga od vremena je, malo pada kiša, malo ne pada... baš nekako bljak... a i ja sam se prehladila (tj. moje drago dijete me zarazilo)

Neposredna veza do poruke: 1980
12.4.2010 22:00:38   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: MaTana

cally ne kaki kakva krema tebi treba sa tvojom kilažom? jedva čekam jednog dana vidjet te uživo...user posted image user posted image user posted image

joj moracu se dati na vjezbanje da te ne razocaram user posted image
a nemam ja nista za skinuti samo se moram zategnuti, i nesto za celulit user posted image
cure su govorile za neko blato, glinu ne'am pojma da je kao djelotvorna, pa cekam cvrle sta ce reci je li ista pomoglo

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1981
12.4.2010 22:01:40   
curice

jesu tvoje cure kod dr horović?

nisu,mi smo kod dr Vukčević
i upravo sam maloprije dobila poruku od susjede koju nisam vidila od Uskrsa da i njena mala isto ima upalu pluća,i boji se da joj ne ostane u čet. u bolnici jer je dr. rekla da je na graniciuser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1982
12.4.2010 22:03:44   
mariola
evo pepi, ovo sam kupila

http://www.ortis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=135&Itemid=287

rekla mi žena da se svi vraćaju po još pa valjda da djeluje kad tko god je kupio je došao po još.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1983
12.4.2010 22:04:03   
MaTana
ja ignoriram sav celulit i višak kilaže, muž me nedavno pitao što je to celulit, a ja sam mu rekla da mu ne mogu pokazati ni objasniti jer je to komplicirano, a ja ga nemamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Odlučila sam sebi biti sexy sa ovih 7-8 kg viška, ali i kad ih se rješim i dalje ću si biti sexyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1984
12.4.2010 22:06:15   
pepeljuga
ej vrtirepka kakav diskuser posted image
ma i nisam mazala bas svaku vece,jedna tuba mi traje od proslog litauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al sam prije te bila redovito al sam usputi plivala al nisam vidila bas neke pomakeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1985
12.4.2010 22:06:19   
MaTana
IZVORNA PORUKA: curice

jesu tvoje cure kod dr horović?

nisu,mi smo kod dr Vukčević
i upravo sam maloprije dobila poruku od susjede koju nisam vidila od Uskrsa da i njena mala isto ima upalu pluća,i boji se da joj ne ostane u čet. u bolnici jer je dr. rekla da je na graniciuser posted image

ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1986
12.4.2010 22:07:09   
mariola
Matana svaka čast za stav al ja sam sebi user posted image  s tim viškom.
Na ovoj piše čini mi se da se i na večer i u jutro maže. Ma mazat ću se i tri put dnevno ako paliuser posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1987
12.4.2010 22:07:30   
CallamityJane
pametno andjo user posted image
nazalost moj vrlo dobro zna kako to izgleda, a ja sam odlucila da sve sto mogu eliminisati cu eliminisati, tako da sam se samo sa strijama pomirila jer tu zaista nema pomoci sem kakve mikrodermoabrazije a za to nemam love tako da cu ostati zebra do kraja zivota user posted image

a mare je li ovo i za celulit, ha? user posted image

curice nadam se da L. bude bolje, dole kod vas bas neka viroza zavladala? user posted image
jesu ostale cure dobro?

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1988
12.4.2010 22:08:27   
pepeljuga
e mariola bas sam mislila da je to jel sam gledala neki dan,ja sam gledala neki za detoksikaciju organizma,jel to to iliuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1989
12.4.2010 22:09:34   
CallamityJane

ej vrtirepka kakav diskuser posted image
ma i nisam mazala bas svaku vece,jedna tuba mi traje od proslog litauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
al sam prije te bila redovito al sam usputi plivala al nisam vidila bas neke pomakeuser posted image

mislim da se ne trebas onda cuditi sto su rezultati izostali user posted image
a onaj disk sto se okrece unutar sebe, zaboravila sam kako se zove,
ja kupila u Kauflandu za 80 cuna i kupila pilates loptu i podlogu i svakakvih nekih djavola, popravila steper, jos samo da se natjeram vjezbati gdje bi mi bio kraj user posted image

Neposredna veza do poruke: 1990
12.4.2010 22:11:10   
MaTana
mariola, i ja sam bila 5 mj. nakon poroda sama sebi bljak... a onda nekako se to sve preraspodjelilouser posted image user posted image user posted image user posted image pa je sad kao malo bolje... mene ustvari tješi da ću sad kad počnem radit skinut koje kilo, a i mm već upozorava da ne pretjeram jer sam prije trudnoće bila kost i koža (njegove su riječi : nisam te imo za što uhvatituser posted image user posted image )

Neposredna veza do poruke: 1991
12.4.2010 22:12:18   
curice

ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin...

po ničemu nisam mogla zamisliti ovu dijagnozu
u petak je imala malo teperature(37,3),normalno jela,igrala se
subota cijela prošla bez temperature
u nedjelju narasla na 38,nije padala,navečer 39,5 i spuštala se do 38.počela je pomalo kašlucati ,da bi se to jutros pretvorilo u teško disanje,ubrzane,kratke udisajeuser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1992
12.4.2010 22:14:10   
curice
IZVORNA PORUKA: callanhoe

jesu ostale cure dobro?

zasad jesu i stvarno se nadam da će tako i ostati

Neposredna veza do poruke: 1993
12.4.2010 22:16:33   
MaTana
IZVORNA PORUKA: curice

mojoj traje od četvrtka naveče, s tim da je tada samo povratila, ali sam vidjela da ima sluzi, u petak bila do grada i preventivno kupila sirup za kašalj, i navečer mi je opet povratila i nakon toga počela kašljat, jučer je počeo nosić curiti, a danas je već poprilično grozno... Ovih dana nije imala temp, jedino danas popodne37,2, ali su joj oći staklaste kao da je ima... i neće da jede skoro ništa - što je za mene šok

po ničemu nisam mogla zamisliti ovu dijagnozu
u petak je imala malo teperature(37,3),normalno jela,igrala se
subota cijela prošla bez temperature
u nedjelju narasla na 38,nije padala,navečer 39,5 i spuštala se do 38.počela je pomalo kašlucati ,da bi se to jutros pretvorilo u teško disanje,ubrzane,kratke udisajeuser posted image

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1994
12.4.2010 22:17:37   
mariola
Curice i ja se nadamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Call mislim da je i za celulit.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1995
12.4.2010 22:19:09   
pepeljuga
curice user posted image user posted image user posted image user posted image

vrtirepka ovaj je bas za trbuh al ima jedan njihov dobar koji je za celulit i strije

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1996
12.4.2010 22:19:56   
mariola
http://www.kozmetika-afrodita.com/hr/njega-kod-kuce/nega-telesa/body-slim/body-slim-4-her-krema-za-smanjenje-trbuha.php

evo call, ova.
Pepi, ovaj je baš kao za mršavljenje a ima i za detoksikaciju.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1997
12.4.2010 22:20:21   
MaTana
i koliko košta taj preparat?

Neposredna veza do poruke: 1998
12.4.2010 22:23:32   
pepeljuga

Pepi, ovaj je baš kao za mršavljenje a ima i za detoksikaciju.

a i ja cu ga sutra kupituser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1999
12.4.2010 22:23:57   
mariola

i koliko košta taj preparat?

za mršavljenje, mislim oko 170kn, za trbuh oko 100kn.

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!