Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:56:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatate je li to ona krema sto smanjuje kao obim struka? ja nikako da ju kupim,trazila po dm pa je ne vidjeh nigdje Andjice to kod vas sunce sija?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:56:45
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatate Od afrodite, to sam čitala ovdje na forumu je netko rekao da je super pa ja kupila.A napitak? Idem vidit... onda ja nisam redovito mazala ili mi je ocito prevelik a vrtirepka moja sto ti imas za smanjit
< Poruku je uredio pepeljuga -- 12.4.2010 21:57:45 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:58:07
|
|
|
|
MaTana
|
cally ne kaki kakva krema tebi treba sa tvojom kilažom? jedva čekam jednog dana vidjet te uživo... Curice jesu tvoje cure kod dr horović? Sad me strah sutra odvesti moju da ne pokupi taj virus, ako ga već nema , evo otkad je povratila ne kašlje i spava mirno (na mm-ovoj ruci )
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:58:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga koji je to napitak i koju kremu si kupila,ja imam od afrodite bas neku za trbuh al nisam vidila bas neke rezulatate Od afrodite, to sam čitala ovdje na forumu je netko rekao da je super pa ja kupila.A napitak? Idem vidit... onda ja nisam redovito mazala pa jesi mazala svako vece? i ja sam procitala da svako vece prije spavanja bi trebalo a ja sam sebi kupila onaj disk za okretanje i cini mi se da ima rezultata, samo sto sam napravila pauzu dok mi je mm bio tu ali se vjezbalo na druge nacine
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 21:59:52
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Andjice to kod vas sunce sija? Ma kakvi... nak šuga od vremena je, malo pada kiša, malo ne pada... baš nekako bljak... a i ja sam se prehladila (tj. moje drago dijete me zarazilo)
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:00:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: MaTana cally ne kaki kakva krema tebi treba sa tvojom kilažom? jedva čekam jednog dana vidjet te uživo... joj moracu se dati na vjezbanje da te ne razocaram a nemam ja nista za skinuti samo se moram zategnuti, i nesto za celulit cure su govorile za neko blato, glinu ne'am pojma da je kao djelotvorna, pa cekam cvrle sta ce reci je li ista pomoglo
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:01:40
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: MaTana jesu tvoje cure kod dr horović? nisu,mi smo kod dr Vukčević i upravo sam maloprije dobila poruku od susjede koju nisam vidila od Uskrsa da i njena mala isto ima upalu pluća,i boji se da joj ne ostane u čet. u bolnici jer je dr. rekla da je na granici
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:04:03
|
|
|
|
MaTana
|
ja ignoriram sav celulit i višak kilaže, muž me nedavno pitao što je to celulit, a ja sam mu rekla da mu ne mogu pokazati ni objasniti jer je to komplicirano, a ja ga nemam Odlučila sam sebi biti sexy sa ovih 7-8 kg viška, ali i kad ih se rješim i dalje ću si biti sexy
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:06:15
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej vrtirepka kakav disk ma i nisam mazala bas svaku vece,jedna tuba mi traje od proslog lita al sam prije te bila redovito al sam usputi plivala al nisam vidila bas neke pomake
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:06:19
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: MaTana jesu tvoje cure kod dr horović? nisu,mi smo kod dr Vukčević i upravo sam maloprije dobila poruku od susjede koju nisam vidila od Uskrsa da i njena mala isto ima upalu pluća,i boji se da joj ne ostane u čet. u bolnici jer je dr. rekla da je na granici ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin...
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:07:09
|
|
|
|
mariola
|
Matana svaka čast za stav al ja sam sebi s tim viškom. Na ovoj piše čini mi se da se i na večer i u jutro maže. Ma mazat ću se i tri put dnevno ako pali
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:07:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
pametno andjo nazalost moj vrlo dobro zna kako to izgleda, a ja sam odlucila da sve sto mogu eliminisati cu eliminisati, tako da sam se samo sa strijama pomirila jer tu zaista nema pomoci sem kakve mikrodermoabrazije a za to nemam love tako da cu ostati zebra do kraja zivota a mare je li ovo i za celulit, ha? curice nadam se da L. bude bolje, dole kod vas bas neka viroza zavladala? jesu ostale cure dobro?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:08:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
e mariola bas sam mislila da je to jel sam gledala neki dan,ja sam gledala neki za detoksikaciju organizma,jel to to ili
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:09:34
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ej vrtirepka kakav disk ma i nisam mazala bas svaku vece,jedna tuba mi traje od proslog lita al sam prije te bila redovito al sam usputi plivala al nisam vidila bas neke pomake mislim da se ne trebas onda cuditi sto su rezultati izostali a onaj disk sto se okrece unutar sebe, zaboravila sam kako se zove, ja kupila u Kauflandu za 80 cuna i kupila pilates loptu i podlogu i svakakvih nekih djavola, popravila steper, jos samo da se natjeram vjezbati gdje bi mi bio kraj
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:11:10
|
|
|
|
MaTana
|
mariola, i ja sam bila 5 mj. nakon poroda sama sebi bljak... a onda nekako se to sve preraspodjelilo pa je sad kao malo bolje... mene ustvari tješi da ću sad kad počnem radit skinut koje kilo, a i mm već upozorava da ne pretjeram jer sam prije trudnoće bila kost i koža (njegove su riječi : nisam te imo za što uhvatit )
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:12:18
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: MaTana ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin... po ničemu nisam mogla zamisliti ovu dijagnozu u petak je imala malo teperature(37,3),normalno jela,igrala se subota cijela prošla bez temperature u nedjelju narasla na 38,nije padala,navečer 39,5 i spuštala se do 38.počela je pomalo kašlucati ,da bi se to jutros pretvorilo u teško disanje,ubrzane,kratke udisaje
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:14:10
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe jesu ostale cure dobro? zasad jesu i stvarno se nadam da će tako i ostati
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:16:33
|
|
|
|
MaTana
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: MaTana ništa, sutra idem s njom popodne kod dr... ako toga ima po gradu bolje da eliminiram... Najgore je sto je moja nedavno pila sumamed, a imala je reakciju na klavocin... mojoj traje od četvrtka naveče, s tim da je tada samo povratila, ali sam vidjela da ima sluzi, u petak bila do grada i preventivno kupila sirup za kašalj, i navečer mi je opet povratila i nakon toga počela kašljat, jučer je počeo nosić curiti, a danas je već poprilično grozno... Ovih dana nije imala temp, jedino danas popodne37,2, ali su joj oći staklaste kao da je ima... i neće da jede skoro ništa - što je za mene šok po ničemu nisam mogla zamisliti ovu dijagnozu u petak je imala malo teperature(37,3),normalno jela,igrala se subota cijela prošla bez temperature u nedjelju narasla na 38,nije padala,navečer 39,5 i spuštala se do 38.počela je pomalo kašlucati ,da bi se to jutros pretvorilo u teško disanje,ubrzane,kratke udisaje
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:17:37
|
|
|
|
mariola
|
Curice i ja se nadam Call mislim da je i za celulit.
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:19:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
curice vrtirepka ovaj je bas za trbuh al ima jedan njihov dobar koji je za celulit i strije
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:20:21
|
|
|
|
MaTana
|
i koliko košta taj preparat?
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:23:32
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pepi, ovaj je baš kao za mršavljenje a ima i za detoksikaciju. a i ja cu ga sutra kupit
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 12.4.2010 22:23:57
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: MaTana i koliko košta taj preparat? za mršavljenje, mislim oko 170kn, za trbuh oko 100kn.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!