Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:06:30
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma daj muški da ima samo mengu krepali bi a kamoli rodilti istina
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:07:49
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica eto vidis adry da nije strasan porodjaj mi bi se sve prije porodile nego kod čika zube išle ma nije to tolko strah neg kontas ono kako ce to biti ipak nisam nikad to prosla meni stara kuka uvijek da mi nebi bila u kozi sada..ma sve zene su poslje poroda ostale zive sta nebi i ja ma i ono kratko traje taj porod i sutradan ko da se nije ni desio
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:11:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
adry da te i ja utješim -ja sam se bojala poroda i bolova kao i ti ,sanjala noćima,imala noćne more,panika me hvatala,ma svasta nesto,a u stvari sam se iznenadila kako to uopće nije strašno i bilo je gotovo prije nego sam se i snašla... zato no sikiriki!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:12:42
|
|
|
|
mala pcelica
|
bas zato sto i ne znas kako je to smatram da je lakse,jer mnoge stvari ni ne kontas sta se desava
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:13:49
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica adry da te i ja utješim -ja sam se bojala poroda i bolova kao i ti ,sanjala noćima,imala noćne more,panika me hvatala,ma svasta nesto,a u stvari sam se iznenadila kako to uopće nije strašno i bilo je gotovo prije nego sam se i snašla... zato no sikiriki! vjerujem ti jel dosta zena kuka oko toga ko da je neznam ni ja sta mozda nikad nisu vadile zub
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:14:52
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica bas zato sto i ne znas kako je to smatram da je lakse,jer mnoge stvari ni ne kontas sta se desava
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:15:04
|
|
|
|
mala pcelica
|
sigurno da nisu patnje od zuba traju danima,a ovo samo par sati
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:17:22
|
|
|
|
adryosijek
|
ma znas da moras i jedno i drugo zat i nemam nekog straha previse zubi su pokvarljiva roba bolje ga rijesiti nego da te boli i zeza a bebu moras roditi tj mora ozac tam di je i usla ma nije to nista za nas zene jake smo mi i bez misica
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:17:39
|
|
|
|
mala pcelica
|
jesmo samo nas dve kokoši ostale u bircu? ovo moje malo cudo spava,blago meni kad nocas do 1 nebude htjela zaspati
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:18:52
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma malo se jače napneš i ispadne beba,malo te jače muž udari preko usta ispadne i zub...ma šta će nam mišići
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:19:05
|
|
|
|
pako
|
Adry sad te i nije strah jer neznaš kaj te sve čeka u bolnici al samo pozitivno i sve će biti uredu! Mene je sa prvim bilo strah jer nisam znala kaj me čeka,a sa drugim me pak bilo strah jer sam znala kaj me čeka i kaj sve moram proči jer mi je porod trajao 100 dugih godina,eto drugi porod mi je prošao super i dok si rekao keks, tak bi ih još mogla rodit bez beda ali ipak ne hvala dva mušketira su mi dosta,sorry tri mušketira ako uključim i muža
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:19:22
|
|
|
|
adryosijek
|
a jesmo se razkokodakale ko ove kokice sa farme ma ima i promatraca ali se nejavljaju
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:19:30
|
|
|
|
maja
|
evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:21:25
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: pako Adry sad te i nije strah jer neznaš kaj te sve čeka u bolnici al samo pozitivno i sve će biti uredu! Mene je sa prvim bilo strah jer nisam znala kaj me čeka,a sa drugim me pak bilo strah jer sam znala kaj me čeka i kaj sve moram proči jer mi je porod trajao 100 dugih godina,eto drugi porod mi je prošao super i dok si rekao keks, tak bi ih još mogla rodit bez beda ali ipak ne hvala dva mušketira su mi dosta,sorry tri mušketira ako uključim i muža pa sta neces se mozda odluciti na curu meni je zelja bila zensko prvo i bi zensko nadam se da mi nece rec cestitam dobili ste sina
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:21:39
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: maja evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila pusa i tebi pričaj mi o tome najradije bi joj čupkala dlaku po dlaku sa glave dok je nebi oćelavila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:22:28
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: maja evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:23:16
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: pako Adry sad te i nije strah jer neznaš kaj te sve čeka u bolnici al samo pozitivno i sve će biti uredu! Mene je sa prvim bilo strah jer nisam znala kaj me čeka,a sa drugim me pak bilo strah jer sam znala kaj me čeka i kaj sve moram proči jer mi je porod trajao 100 dugih godina,eto drugi porod mi je prošao super i dok si rekao keks, tak bi ih još mogla rodit bez beda ali ipak ne hvala dva mušketira su mi dosta,sorry tri mušketira ako uključim i muža pa sta neces se mozda odluciti na curu meni je zelja bila zensko prvo i bi zensko nadam se da mi nece rec cestitam dobili ste sina nadala sam se i ja curici ali ispalo je istinita ona "u nadi je spas,a nada je k...a"
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:23:41
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: maja evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila pusa i tebi pričaj mi o tome najradije bi joj čupkala dlaku po dlaku sa glave dok je nebi oćelavila nasmijale ste me danas svaka vam cast danas dan u banani ali ste mi ga bas uljepsale bat sam se malo nasmijala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:23:43
|
|
|
|
maja
|
dobro da nisam bila onda tu dok se pisalo
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:24:11
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: maja evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila Potpisujem...ono je katastrofa...bit će da ih pere neki grdi pms...ili nejebica A adry-kaj se tiče poroda,ja bi vrlo rado da sam sad na tvom mjestu ,da je već sve pri kraju
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:25:57
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: pako IZVORNA PORUKA: adryosijek IZVORNA PORUKA: pako Adry sad te i nije strah jer neznaš kaj te sve čeka u bolnici al samo pozitivno i sve će biti uredu! Mene je sa prvim bilo strah jer nisam znala kaj me čeka,a sa drugim me pak bilo strah jer sam znala kaj me čeka i kaj sve moram proči jer mi je porod trajao 100 dugih godina,eto drugi porod mi je prošao super i dok si rekao keks, tak bi ih još mogla rodit bez beda ali ipak ne hvala dva mušketira su mi dosta,sorry tri mušketira ako uključim i muža pa sta neces se mozda odluciti na curu meni je zelja bila zensko prvo i bi zensko nadam se da mi nece rec cestitam dobili ste sina nadala sam se i ja curici ali ispalo je istinita ona "u nadi je spas,a nada je k...a" znas kako se kaze treca sreca ja se nadam bar 2 imat musko i zensko ako budu i 2 cure nije bed jel vise nekako volim zensko manje se tuku samo kako kazu veca briga
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:26:02
|
|
|
|
maja
|
i ja bi da je već kraj ubi me ovo čekanje i žgaravica danas
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:27:03
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma ne znam sta reći jebica il nejebica ,al problemi sa mozgom svakako
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:27:23
|
|
|
|
lidac0605
|
pričaj mi...Gastal mi je najbolji prijatelj zadnjih dana
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:27:42
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 IZVORNA PORUKA: maja evo i mene, meni je zlo od one teme...pčelo pusa...ja sam se sad tako iznervirala da bi najradije šakom nekoga opalila Potpisujem...ono je katastrofa...bit će da ih pere neki grdi pms...ili nejebica A adry-kaj se tiče poroda,ja bi vrlo rado da sam sad na tvom mjestu ,da je već sve pri kraju ma lidac puno brze ide onoj koja je vec rodila ma i tebi ce vrijeme doc samo polako
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!