Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:29:29
|
|
|
|
pako
|
treča sreća hahahahaha....ja da ostanem trudna opet bi bio dečko pa neću niti pokušavati
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:29:33
|
|
|
|
adryosijek
|
ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamu po babskim pricama .sam mi ide na zivce ova hrpa sala koju ce trebat skinut poslje poroda
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:29:34
|
|
|
|
mala pcelica
|
meni je samo mlijeko iz friza otklanjalo žgaravicu ,nikakve tabletice
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:30:03
|
|
|
|
maja
|
ajd adry ne cvili više jedva čekam da se odeš poroditi i neka ti je brzo kao moj prvi
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:30:52
|
|
|
|
lidac0605
|
sporo mi ide kad moram mirovat...jedva čekam taj porod-znam ja da bum ja tu bebicu frknula van u roku 10 min -mašina je već dobro razdelana
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:31:37
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamu po babskim pricama .sam mi ide na zivce ova hrpa sala koju ce trebat skinut poslje poroda nisam ni ja imala prvi puta, a Noa se rodio sa kosom a ovo mora da me netko urekao, babe jedne, baš neki dan kažem da super spavam i nemam žgaravicu i sad već dva dana obrnuto, bolje da se ne hvalim više
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:32:21
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: maja ajd adry ne cvili više jedva čekam da se odeš poroditi i neka ti je brzo kao moj prvi hvala kud srece ma kazu moja baba je mogla rodit i na njivi a na tu stranu vucem tako da ce biti ok
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:32:37
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamu po babskim pricama .sam mi ide na zivce ova hrpa sala koju ce trebat skinut poslje poroda ma daj molim te-mene ti žgaravica muči u svakoj trudnoći od 5.mj,a njih troje svi skupa nisu imali kose za jednu glavu-sve ćelavci
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:32:50
|
|
|
|
pako
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamu po babskim pricama . neće kaj bi bila čelava.... ja nisam imala žgaravicu pa eto Mateu odmah kad su mi ga donjeli u sobu napravila rokezicu koliko kose ima
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:37:19
|
|
|
|
maja
|
jesi ostavila broj kome adry da znamo da si se porodila pa da možemo feštat
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:38:48
|
|
|
|
maja
|
Ja vas napuštam za sada, idem pod tuš i počinju mi serije uskoro na RTL-u
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 19:40:47
|
|
|
|
adryosijek
|
majo ima danery moj broj ode i ja gledat farmu i seriju pa malo nista do nove tv jedino to i gledam cek na rtl je to a jes me zbunila
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 20:55:49
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas za večeras napuštam. idem pogledati MENTALIST seriju. pusaaaa
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 21:00:28
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi evo mene natrag.... ko otvara novi birc...vrijeme jeeee
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:05:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja mogu otvorit samo neki tuznog naziva pa necu idem piki poslat poruku da se javi i otvori
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:12:15
|
|
|
|
mala pcelica
|
jel može naziv Hick up ?
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2010 22:16:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:23:00
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja bi dala zestice al mi neda komp
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2010 22:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:28:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
a sto te tm ljuti,sram ga bilo opet me uplasi ovo tvoje pice
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2010 22:31:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:34:14
|
|
|
|
Ninaa
|
Bok evo i mene, kak ste mi? mene zaheb..t.com već pol sata i sad sam poludila nek idu kvragu!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:37:36
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma plasim se samo kad ima puno raznolikog pa ne znam sto bi ma sram ga bilo,ti muski su svi ista..... Ej poslala sam ti mail da mi posaljes tvoj da ti posaljem onu dijetu jer je pre dugo da pise,aaaaaaaaaaaaa jesi li ti mene sad nesto skuzila sto sam ja tila napisati Ej ninaa kako ste mi vi,bas mi je zao da se nismo vidile kako mi je nevista pcelice di si ti nestala,kako mi je M
< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2010 22:38:18 >
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2010 22:44:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:45:06
|
|
|
|
Ninaa
|
Pepe meni je isto žao, a pogotovo ak od 30.04. odlaziš na otok onda se nećemo ni vidjeti tak skoro. Mi smo dobro, danas nisam radila pa smo bile doma, igrale se, šetale i tak, opet ju muče zubi pa je malo nervozna. Ošišali smo šiške i baš mi je slatka sad. Kak ste vi i tvoji dečki? Cvrčak kak tvoja ljepotica?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!