|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B proljeće je a u meni....
14.4.2010 19:29:29   
pako
treča sreća  hahahahaha....ja da ostanem trudna opet bi bio dečko pa neću niti pokušavatiuser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 2351
14.4.2010 19:29:33   
adryosijek
ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamuuser posted image user posted image po babskim pricama .sam mi ide na zivce ova hrpa sala koju ce trebat skinut poslje porodauser posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 2352
14.4.2010 19:29:34   
mala pcelica
meni je samo mlijeko iz friza otklanjalo žgaravicu ,nikakve tabletice

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 2353
14.4.2010 19:30:03   
maja
ajd adry ne cvili više user posted image  jedva čekam da se odeš poroditi i neka ti je brzo kao moj prvi user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 2354
14.4.2010 19:30:52   
lidac0605
sporo mi ide kad moram mirovat...jedva čekam taj porod-znam ja da bum ja tu bebicu frknula van u roku 10 minuser posted image user posted image user posted image -mašina je već dobro razdelana user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 2355
14.4.2010 19:31:37   
maja
IZVORNA PORUKA: adryosijek

ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamuuser posted image user posted image po babskim pricama .sam mi ide na zivce ova hrpa sala koju ce trebat skinut poslje porodauser posted image

nisam ni ja imala prvi puta, a Noa se rodio sa kosomuser posted image
a ovo mora da me netko urekao, babe jedne, baš neki dan kažem da super spavam i nemam žgaravicu i sad već dva dana obrnuto, bolje da se ne hvalim višeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 2356
14.4.2010 19:32:21   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: maja

ajd adry ne cvili više user posted image  jedva čekam da se odeš poroditi i neka ti je brzo kao moj prvi user posted image
user posted image hvala kud srece ma kazu moja baba je mogla rodit i na njivi a na tu stranu vucem tako da ce biti ok

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2357
14.4.2010 19:32:37   
lidac0605

ma daj molim te-mene ti žgaravica muči u svakoj trudnoći od 5.mj,a njih troje svi skupa nisu imali kose za jednu glavu-sve ćelavci user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 2358
14.4.2010 19:32:50   
pako

ja nemam zgaravicu nit ju imala onda ce mala biti celava na mamuuser posted image user posted image po babskim pricama .

neće kaj bi bila čelava....user posted image  ja nisam imala žgaravicu pa eto Mateu odmah kad su mi ga donjeli u sobu napravila rokezicu koliko kose imauser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

Neposredna veza do poruke: 2359
14.4.2010 19:37:19   
maja
jesi ostavila broj kome adry da znamo da si se porodila pa da možemo feštatuser posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 2360
14.4.2010 19:38:48   
maja
Ja vas napuštam za sada, idem pod tuš i počinju mi serije uskoro na RTL-u

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2361
14.4.2010 19:40:47   
adryosijek
majo ima danery moj broj ode i ja gledat farmu i seriju pa malo nista do nove tv jedino to i gledam cek na rtl je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jes me zbunila

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2362
14.4.2010 20:55:49   
ZVRK
ja vas za večeras napuštam.
idem pogledati MENTALIST seriju.
pusaaaa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 2363
14.4.2010 21:00:28   
ninolina
hej komadi evo mene natrag.... ko otvara novi birc...vrijeme jeeeeuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 2364
14.4.2010 22:05:25   
pepeljuga
ja mogu otvorit samo neki tuznog naziva pa necu user posted image user posted image user posted image user posted image
idem piki poslat poruku da se javi i otvoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2365
14.4.2010 22:12:15   
mala pcelica
jel može naziv Hick up ? user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2366
   [Obrisani korisnik]
14.4.2010 22:16:37   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 2367
14.4.2010 22:23:00   
pepeljuga
ja bi dala zestice al mi neda kompuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2368
   [Obrisani korisnik]
14.4.2010 22:25:57   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2369
14.4.2010 22:28:09   
pepeljuga
a sto te tm ljuti,sram ga bilouser posted image

opet me uplasi ovo tvoje piceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2370
   [Obrisani korisnik]
14.4.2010 22:31:49   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2371
14.4.2010 22:34:14   
Ninaa
Bok evo i mene, kak ste mi? mene zaheb..t.com već pol sata i sad sam poludila nek idu kvragu!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 2372
14.4.2010 22:37:36   
pepeljuga
ma plasim se samo kad ima puno raznolikog pa ne znam sto biuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sram ga bilo,ti muski su svi ista.....user posted image
Ej poslala sam ti mail da mi posaljes tvoj da ti posaljem onu dijetu jer je pre dugo da pise,aaaaaaaaaaaaa jesi li ti mene sad nesto skuzila sto sam ja tila napisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ninaa kako ste mi vi,bas mi je zao da se nismo vidileuser posted image
kako mi je nevistauser posted image

pcelice di si ti nestala,kako mi je Muser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2010 22:38:18 >

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2373
   [Obrisani korisnik]
14.4.2010 22:44:40   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 2374
14.4.2010 22:45:06   
Ninaa
Pepe meni je isto žao, a pogotovo ak od 30.04. odlaziš na otok onda se nećemo ni vidjeti tak skoro. Mi smo dobro, danas nisam radila pa smo bile doma, igrale se, šetale i tak, opet ju muče zubi pa je malo nervozna. Ošišali smo šiške i baš mi je slatka sad. Kak ste vi i tvoji dečki? Cvrčak kak tvoja ljepotica?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!