|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B proljeće je a u meni....
14.4.2010 22:49:54   
mala pcelica
cure idem ja u krpe dok je vrijeme...ona me provocira na pp.....
hasta manjana user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2376
14.4.2010 22:50:35   
pepeljuga
cvrci glavno da si skuzilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi ok,decki spavaju a mene boli glava i sve mi se cini da ceme uvatiti neka prehlada,boli me grlo,kosti sveuser posted image
stavi slikicu da vidimo curku sa novom frizuromuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2377
   [Obrisani korisnik]
14.4.2010 22:51:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 2378
14.4.2010 22:51:29   
pepeljuga
pcelice laka ti noc,nedaj seuser posted image user posted image user posted image user posted image

cvrci i tebi laka nocuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2010 22:52:23 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2379
14.4.2010 22:52:09   
mala pcelica
ma necu da se opterecujem vise
laku noć user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2380
14.4.2010 22:53:49   
mala pcelica
nisam joj ni ja duzna ostala user posted image

Neposredna veza do poruke: 2381
14.4.2010 22:54:40   
Anoniman
Ima li koga ovde ili ste sve otisle? user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 2382
14.4.2010 22:57:25   
Ninaa
Ma pepi neda se baš slikati u zadnje vrijeme jel je sva u muvingu pa su slike mutne ili se niš ne vidi jel se pomakne. Budem probala sutra. ma vrijeme je grozno danas je kod nas 4 puta padala kiša i jednom tuča, sva sreća da nisam cvijeće kupila i posadila niš ne bi ostalo od njega i mene boli glava. Morala bi i ja ići na spavanac sutra je radni dan. Pepe kad onda idete na otok? Cvrčak tvoja curka je neumorna. Pčelica imaš pp!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2383
14.4.2010 22:59:53   
pepeljuga
ej neli pa di si ti zeno,bas mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2384
14.4.2010 23:06:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ej neli pa di si ti zeno,bas mi falisuser posted image user posted image user posted image user posted image

ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat....

user posted image user posted image
user posted image user posted image

ne pitaj me nista, otkad smo se vratili sve skandali oko mene, sa sveki vise ne pricam, a na dobrom sam putu da to vise ni sa mm-om ne radim...i tako....luda sam do zadnjih granica.

Kako si mi ti draga? kako su decica? hoces li mozda svracati do Splita, pa da organizujemo neko druzenje user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2385
14.4.2010 23:06:58   
Ninaa
Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 2386
14.4.2010 23:09:30   
mirna
drage moje samo da vam pozelim laaaaakuuu nooooc i mirne snove!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 2387
14.4.2010 23:12:12   
pepeljuga
ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zduser posted image
javim se svakako ako se iskombiniramuser posted image

gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada...
puse....user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2388
14.4.2010 23:13:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ninaa

Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema!

user posted image user posted image i vi ste meni falile, ali nikako ne stignem...prvo nismo imali net, pa je sve krenulo kako je krenulo, a i mm nije radio, sad je poceo pa ce me sve vise biti narocito krzo jutro...
Vrtirepku nesto zeza nalog na rr, kaze izbacuje je stalno user posted image user posted image
muz joj je bio tu do pre nekoliko dana.

Laku noc draga, ljubi lepoticu...Mirna laku noc i tebi user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 2389
14.4.2010 23:16:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zduser posted image
javim se svakako ako se iskombiniramuser posted image

gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada...
puse....user posted image

hvala duso user posted image user posted image user posted image
Ljubi decicu, i tebi saljem jednu veliku pusu da nam se ne prehladis...i nadam se uskorom vidjenju user posted image user posted image laku noc draga user posted image

Neposredna veza do poruke: 2390
14.4.2010 23:22:51   
Krky
Ajme cure, jel to danas nešto divlje u zraku, ja niš ne kužim šta se to događa, a valjda i bolje...
A svratila na nešto slatko

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2391
14.4.2010 23:26:34   
Wukovarka
Bu :)

Eto i mene malo, ali usporeno...prek moba sam....stoga molim pišite polako ha ha ha
Baš mi fale smješkići

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2392
14.4.2010 23:28:38   
mala pcelica
ja odavno krenila na spavanje pa nikako user posted image stalno me nesto vraca na rr

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 2393
14.4.2010 23:56:04   
tina0310
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

ja odavno krenila na spavanje pa nikako user posted image stalno me nesto vraca na rr
ija se isto nakanjivan pa nikakouser posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 2394
15.4.2010 6:23:39   
troubled
jutro svima user posted image user posted image user posted image
it is I....troubled user posted image ...I'm back user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 2395
15.4.2010 7:17:46   
Puli
user posted image user posted image user posted image dobro došla natrag user posted image user posted image user posted image

kako si,kako beba u buši,magda ,paula i velike princezeuser posted image

puse svima šaljemouser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2396
15.4.2010 7:26:59   
mala pcelica
dobro jutro people user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2397
15.4.2010 7:47:52   
Puli
jutro pčelice

kako slatkica Majicauser posted image

sad ću nam ja kavicu serviratiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2398
15.4.2010 7:49:32   
Puli

user posted image

< Poruku je uredio Puli -- 15.4.2010 7:51:21 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2399
15.4.2010 7:50:45   
mala pcelica
majica još spava user posted image
kako tvoja barabica ?
moze jedna slatka da mi zasladi dan

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!