Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:49:54
|
|
|
|
mala pcelica
|
cure idem ja u krpe dok je vrijeme...ona me provocira na pp..... hasta manjana
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:50:35
|
|
|
|
pepeljuga
|
cvrci glavno da si skuzila mi ok,decki spavaju a mene boli glava i sve mi se cini da ceme uvatiti neka prehlada,boli me grlo,kosti sve stavi slikicu da vidimo curku sa novom frizurom
|
|
[Obrisani korisnik] 14.4.2010 22:51:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:51:29
|
|
|
|
pepeljuga
|
pcelice laka ti noc,nedaj se cvrci i tebi laka noc
< Poruku je uredio pepeljuga -- 14.4.2010 22:52:23 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:52:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
ma necu da se opterecujem vise laku noć
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:53:49
|
|
|
|
mala pcelica
|
nisam joj ni ja duzna ostala
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:54:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li koga ovde ili ste sve otisle?
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:57:25
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma pepi neda se baš slikati u zadnje vrijeme jel je sva u muvingu pa su slike mutne ili se niš ne vidi jel se pomakne. Budem probala sutra. ma vrijeme je grozno danas je kod nas 4 puta padala kiša i jednom tuča, sva sreća da nisam cvijeće kupila i posadila niš ne bi ostalo od njega i mene boli glava. Morala bi i ja ići na spavanac sutra je radni dan. Pepe kad onda idete na otok? Cvrčak tvoja curka je neumorna. Pčelica imaš pp!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 22:59:53
|
|
|
|
pepeljuga
|
ej neli pa di si ti zeno,bas mi falis ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:06:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ej neli pa di si ti zeno,bas mi falis ninaa idem 30 i bit cu misec dana u zd i pocetkom 6 idem na otok,imam i neki pir u 5 misecu u milanu pa moram i to malo iskombinirat.... ne pitaj me nista, otkad smo se vratili sve skandali oko mene, sa sveki vise ne pricam, a na dobrom sam putu da to vise ni sa mm-om ne radim...i tako....luda sam do zadnjih granica. Kako si mi ti draga? kako su decica? hoces li mozda svracati do Splita, pa da organizujemo neko druzenje
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:06:58
|
|
|
|
Ninaa
|
Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema!
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:09:30
|
|
|
|
mirna
|
drage moje samo da vam pozelim laaaaakuuu nooooc i mirne snove!
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:12:12
|
|
|
|
pepeljuga
|
ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi se a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zd javim se svakako ako se iskombiniram gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada... puse....
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Nelly i meni fališ baš sam se pitala di si ti? nema ni vrtirepke izgleda da je njen mm doma.Pepi tebi bude onda veselo.Cure idem ja polako u krpe. pozdrav do sutra. Uživajte lijepo spavajte i nemojte se svađati dok me nema! i vi ste meni falile, ali nikako ne stignem...prvo nismo imali net, pa je sve krenulo kako je krenulo, a i mm nije radio, sad je poceo pa ce me sve vise biti narocito krzo jutro... Vrtirepku nesto zeza nalog na rr, kaze izbacuje je stalno muz joj je bio tu do pre nekoliko dana. Laku noc draga, ljubi lepoticu...Mirna laku noc i tebi
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:16:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ajme neli koma drzi mi se,ako ti treba koja osoba samo za cakulu javi se a znas da bi mogla viditi pa se nekako zaletit jedan dan do st,nemam pojma ocu li imat auto jer je mm onda cilo vrime na relaciji zg-zd javim se svakako ako se iskombiniram gibam i ja,bas mislim da ce me uvatiti neka prehlada... puse.... hvala duso Ljubi decicu, i tebi saljem jednu veliku pusu da nam se ne prehladis...i nadam se uskorom vidjenju laku noc draga
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:22:51
|
|
|
|
Krky
|
Ajme cure, jel to danas nešto divlje u zraku, ja niš ne kužim šta se to događa, a valjda i bolje... A svratila na nešto slatko
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:26:34
|
|
|
|
Wukovarka
|
Bu :) Eto i mene malo, ali usporeno...prek moba sam....stoga molim pišite polako ha ha ha Baš mi fale smješkići
|
|
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:28:38
|
|
|
|
mala pcelica
|
ja odavno krenila na spavanje pa nikako stalno me nesto vraca na rr
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 14.4.2010 23:56:04
|
|
|
|
tina0310
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica ja odavno krenila na spavanje pa nikako stalno me nesto vraca na rr ija se isto nakanjivan pa nikako
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 6:23:39
|
|
|
|
troubled
|
jutro svima it is I....troubled ...I'm back
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 7:17:46
|
|
|
|
Puli
|
dobro došla natrag kako si,kako beba u buši,magda ,paula i velike princeze puse svima šaljemo
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 7:26:59
|
|
|
|
mala pcelica
|
dobro jutro people
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 7:47:52
|
|
|
|
Puli
|
jutro pčelice kako slatkica Majica sad ću nam ja kavicu servirati
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 7:49:32
|
|
|
|
Puli
|
< Poruku je uredio Puli -- 15.4.2010 7:51:21 >
|
|
RE: C.B proljeće je a u meni.... 15.4.2010 7:50:45
|
|
|
|
mala pcelica
|
majica još spava kako tvoja barabica ? moze jedna slatka da mi zasladi dan
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!