|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B."Tratinčica"
17.4.2010 23:06:15   
keka25
drage moje ni meni nije uopce lako,zivim s deckom a u zadnje vrijeme se nikako ne slazemo,ko zna sta ce od toga svega na kraju i biti.ajmo mi jednu popiti da nam bude bolje,jeste li za????user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 201
17.4.2010 23:07:11   
pepeljuga
ma samo se ti zali,tu smo jedna za druguuser posted image
i mene vata muka jer sad idemo doli i bit cemo cilo lito zbog posla a mm ce dolaziti vikendom i to ne svakim,vec me muka za deckeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 202
17.4.2010 23:08:45   
pepeljuga
ja bi dala piti al mi neda kompuser posted image user posted image user posted image user posted image
ma keka nadam se da ce sve biti okuser posted image user posted image user posted image user posted image imas svoju mrvicuuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 203
17.4.2010 23:10:03   
keka25
moja malena sad nosi 62-68,a ako bi nam ko mozda imao sta od kozmetike viska dobro bi nam doslo.ma nikako na kraj s novcima,mi oboje na sugavom minimalcu,podstanari,placa alimentaciju i jos djetetu sto treba,a ubija nas njena hrana..ma sta da vam kazem,sve u svemu komauser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 204
17.4.2010 23:10:06   
nancy

IZVORNA PORUKA: MaTana

Draga čitala sam ovih dana tvoje teme, i isto razmišljala....
Kako je njemu? Lani kad su ga zvali da ide, slučajno sam uletila u sobu, on je bubu držao u naručju i plakao ko mala beba, i kaže meni - mjerio sam može li mi stati u kufer da je ponesem sa sobom[image]

Ajme MaTana najezila sam se.....

a da vam kazem sta je mm danas izvalia.
ja usla u sobu on s Karlitom na krevetu.leze jedan pored drugog i mm tuzno kaze:a kako ce tata bez tebe?
ja ostala zacudena.upitam ga a di to on ide.a on ce mi :u zatvor,a vama cu rec di cu sakrit novce.
cini mi se da je skroz šiznia kad mu ludosti prolaze glavom.naravno da sam se izvikala na njega i upozorila ga da mu slucajno ne pada na pamet da nesto tako ucini jer ga mi necemo cekat!
poslije mi je bilo zao al kako drugacije da reagiram?!

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 205
17.4.2010 23:11:30   
mirna
bok zenske! ja nisam bas za tulum danas... posjetila nas je moja susjeda sa sela s deckom , pa smo ih odveli u zooloski... mali vec spava, a li i ja cu polako... dosta smo se nasetali danas...user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 206
17.4.2010 23:11:35   
MaTana
Ma vjerujem  da je i tebi panika, pa njih dvoje su mali a živahniuser posted image user posted image a znam da neides da bi samo točala guzuuser posted image user posted image user posted image user posted image nego treba i radit.... Nije ti lako ženo.... Jesi sama s njima doli?

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 207
17.4.2010 23:13:09   
keka25
pepe nije ni tebi lako jadna ti

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 208
17.4.2010 23:13:56   
pepeljuga
keka ja mogu malo kozmetike al pocetkom miseca ako nije problemuser posted image

nancy ma dobro si mu rekla,al i on je jadan u komiuser posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 209
17.4.2010 23:14:51   
mirna
keka ja imam samo za decke, pa jos i to cuvam u nadi da cemo jos koristiti...

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 210
17.4.2010 23:15:27   
MaTana
IZVORNA PORUKA: nancy

Draga čitala sam ovih dana tvoje teme, i isto razmišljala....
Kako je njemu? Lani kad su ga zvali da ide, slučajno sam uletila u sobu, on je bubu držao u naručju i plakao ko mala beba, i kaže meni - mjerio sam može li mi stati u kufer da je ponesem sa sobom[image]

Ajme MaTana najezila sam se.....

a da vam kazem sta je mm danas izvalia.
ja usla u sobu on s Karlitom na krevetu.leze jedan pored drugog i mm tuzno kaze:a kako ce tata bez tebe?
ja ostala zacudena.upitam ga a di to on ide.a on ce mi :u zatvor,a vama cu rec di cu sakrit novce.
cini mi se da je skroz šiznia kad mu ludosti prolaze glavom.naravno da sam se izvikala na njega i upozorila ga da mu slucajno ne pada na pamet da nesto tako ucini jer ga mi necemo cekat!
poslije mi je bilo zao al kako drugacije da reagiram?!

I ja bi moga izvikala da mi tako nešto kaže... Ja samo kao mantru ponavljam (već mjesecima) BIT ĆE BOLJE BIT ĆE BOLJE, a kao što sam napisala na tvojoj temi čvrsto vjerujem da će biti - MORA....

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 211
17.4.2010 23:15:59   
keka25
pepe ako mozes hvala ti od srca,naravno da nije problem.ja njenu robicu sto preraste prosljedujem dalje jednoj siromasnoj obiteljiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 212
17.4.2010 23:17:14   
pepeljuga

Ma vjerujem  da je i tebi panika, pa njih dvoje su mali a živahniuser posted image user posted image a znam da neides da bi samo točala guzuuser posted image user posted image user posted image user posted image nego treba i radit.... Nije ti lako ženo.... Jesi sama s njima doli?

nisam sama ,uglavnom je i moja mama doli osim sto ponekad ode do zd,al ja sam onda na sto strana,po danu oko njih i kafica,navece ih stavi leci,vrati se u kafic,radi i zatvori...onda jedva cekam vikend da dođe mm da me malo zamini u kaficu a onda mi bude muka jer posteno ni nevidi decke....vec me vata nervoza od toga,al sto se mora nije tesko a bar znam da oni uzivaju,pola dana na kupanju,nema auta pa su slobodni kao pticiceuser posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 213
17.4.2010 23:18:08   
pepeljuga
mirna laka ti noc i nadam se da se vidimo na kaviciuser posted image

Neposredna veza do poruke: 214
17.4.2010 23:20:54   
keka25
joj drage moje trebala bi i ja poci leci,sutra puno obaveza ali bas mi je tu u bircu ljepo s vama,super ste mi sve iako vas ne poznamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 215
17.4.2010 23:21:47   
pepeljuga
keka brzo se ušaltas u ovo pa ti je muka ici na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu keka25)
Neposredna veza do poruke: 216
17.4.2010 23:23:19   
keka25
aha bas mi je dobro krenilo,eheheuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 217
17.4.2010 23:23:32   
MaTana
znam kako je to, ja sam svoja ljeta provela na otočiću blizu Dbk-a i nemogu ti opisati koja je to radost bila- bilo nas je dosta djece i baš smo bili ekipa, prošli smo svašta zajedno od kula u pjesku, učili jedni druge skakati na glavu, prve ljubavi, prve pivice uz gitarru, prvi cigar daleko od sela da nitko ne primjeti.... Nažalost sada se više rijetko srećemo, svi smo u nekim obavezama, većina u turizmu tako da je dobit slobodan dan lutrija.... Baš se nadam da ću ovo ljeto barem jednom skoknut do tamo sa bubom nisam je nikako tamo vodila - kuća nam je u lošem stanju....

Neposredna veza do poruke: 218
17.4.2010 23:25:38   
keka25
drage moje sadcu vam pozeliti laku noc,da mi dobrog spavate i da nelumpujete tu u bircu cijelu noc da se nebi napile i porazbijale sve.heheheuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 219
17.4.2010 23:27:10   
pepeljuga
i ja svoja ljeta provodila na jednom drugom otoku pored zd,e to su bili dani uzivancije,to su mi cak naj lipsi dani mladosti...u ovaj kafic isla na turnire u kosarci,pila i zabavljala se i da mi je neko rekao da ce biti od mm rekla bi mu da je lud a evo vec 10 godina radim tamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 220
17.4.2010 23:27:54   
pepeljuga
keka laka ti nocuser posted image

Neposredna veza do poruke: 221
17.4.2010 23:28:06   
cuba
Večer curke user posted image user posted image
Nemojte se bedirati, kako bi reka Ivo: idemo dalje user posted image user posted image
Ma bit će sve ok, mora...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 222
17.4.2010 23:30:54   
pepeljuga
a evo cube....sumljiva si mi,samo dolazis u kasno vecernje sate,opet je bilo keksa iliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 223
17.4.2010 23:31:25   
MaTana
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

i ja svoja ljeta provodila na jednom drugom otoku pored zd,e to su bili dani uzivancije,to su mi cak naj lipsi dani mladosti...u ovaj kafic isla na turnire u kosarci,pila i zabavljala se i da mi je neko rekao da ce biti od mm rekla bi mu da je lud a evo vec 10 godina radim tamouser posted image user posted image user posted image user posted image

Onda znaš o ćemu pričam - da mi je samo jedan dan vratit onaj osjećaj da ljeto neće nikad završit, i da mi jedina briga u životu bude što će me none zvati u podne na objed a ja bi tako rado ostala na kupanju do 1, i da me neće pustit na more prije 3 a svi će 100 % doći ranijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 224
17.4.2010 23:33:10   
MaTana
IZVORNA PORUKA: cuba

Večer curke user posted image user posted image
Nemojte se bedirati, kako bi reka Ivo: idemo dalje user posted image user posted image
Ma bit će sve ok, mora...

Nemoj se bedirat? vidit ću tebe kad tvoj bude išaouser posted image user posted image user posted image

Šalim se naravno, i ja kažem: idemo daljeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!