Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:44:45
|
|
|
|
lee
|
http://www.youtube.com/watch?v=0SD3QTW22bA evo za moju vrtirepku jedna pjesma..meni je pomogla kad mu ju je mrta stavila na face.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:46:45
|
|
|
|
zaba
|
neću puno filozofirati,kod mene je opaka frka,ne slažemo se više u ničemu,sve što želim i ukazujem na to da se nešto riješi - nema efekta.Od velike ljubavi,ostala su samo slova.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:47:27
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Isuse,koliko je stara ta pjesma???? To je halid neki dečkić
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:47:35
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:49:56
|
|
|
|
curice
|
žabice
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:52:12
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lee http://www.youtube.com/watch?v=0SD3QTW22bA evo za moju vrtirepku jedna pjesma..meni je pomogla kad mu ju je mrta stavila na face. hvala lee, inace ne slusam ovu vrst muzike, zapravo ne slusam nista vise ali je lijepo vidjeti da ti neko zeli takvo nesto Zabice iskreno se nadam da su te nesuglasice samo privremene i da cete brzo naci svoju ljubav i sjetiti se stvari zbog kojih ste se zavoljeli i ostali skupa.Trebali bi da smo pred problemima uvijek skupa drzimo jer tako smo jaci i cak ako ne savladamo ih to ce nas vise povezati
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:54:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
zaba ma polako,sve ce to doci na svoje,mozda je u nekoj glupoj fazi
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:54:23
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Zaba
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:56:45
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: lee hvala lee, inace ne slusam ovu vrst muzike, zapravo ne slusam nista vise ali je lijepo vidjeti da ti neko zeli takvo nesto baš mi je drago da sam te raspoložila.sve za tebe. zabice nedaj mi se svi imamo takvih dana kad mislimo da je sve gotovo...ajde nedaj mi se.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:57:07
|
|
|
|
zaba
|
sve što nas je spajalo,sad nas udaljava,kaže da smo skroz različiti i da se više u ničemu ne slažemo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 21:58:36
|
|
|
|
curice
|
bit će bolje,žabice,ne daj se
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:01:55
|
|
|
|
zaba
|
čovjek me više ne voli,kaj sad? Da se ubijem,taman posla.Želim samo dogovor zbog Lucije kojoj je 7.5.rođendan.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:03:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: zaba sve što nas je spajalo,sad nas udaljava,kaže da smo skroz različiti i da se više u ničemu ne slažemo Kada ti kaze takvo nesto a ti njemu reci da bi trebalo da je u tome car a ne da vas to razdvaja, potrudite se oboje jedno oko drugog.Ne povisujte ton nego pokusajte razgovarati kao odrasli ljudi, ne napadajte jedno drugo nego problem koji je nastao!Nadam se da shvatas na sta ciljam i nadam se da cete brzo to rijesiti
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:07:54
|
|
|
|
zaba
|
calli draga,sve je jasno,al ljubav više ne stanuje kod njega
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:08:02
|
|
|
|
lee
|
pokušajte razgovarati.odite negdje ako možete lijepo sjednite i otvoreno o svemu razgovarajte.ja sam bila isto u teškim situacijama ali hvala bogu jednoj osobi koja mi je pomogla...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:12:58
|
|
|
|
zaba
|
trudim se danima,mjesecima,mažem si oči kako je sve ok,kad gle đavla danas - vrhunac svega.Je,bilo je ok,dok šutim i ne bunim se,ali ne mogu tako,kad me nešto smeta - kažem.Neda mi se više truditi se i boriti,kad druga strana nije zainteresirana za isto.Ma nek ide sve u p.m. Meni je najviše zbog Lucije...ja ću preživjeti...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:18:38
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma zabac ne moze se prestati voljeti preko noci, jednostavno odbijam da povjerujem u to! Afekt je cudo i kakve rijeci i stvari iz njega mogu proizaci.Mozda da si date vremena pa mozda se cak i razdvojiti na neko vrijeme ako je to potrebno da shvatite sta imate jedno u drugome !
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:19:21
|
|
|
|
lee
|
a joj žabice...mogu misliti kako ti je...ajde biče sve uredu.samo se smirite.uf ti muški...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:19:25
|
|
|
|
BUMBIKA
|
ma zabac ne moze se prestati voljeti preko noci, jednostavno odbijam da povjerujem u to! Afekt je cudo i kakve rijeci i stvari iz njega mogu proizaci.Mozda da si date vremena pa mozda se cak i razdvojiti na neko vrijeme ako je to potrebno da shvatite sta imate jedno u drugome ! Potpisujem
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:22:23
|
|
|
|
zaba
|
znam mila i slažem se s tobom,ali nekad nije suđeno...ja želim ostatak života provesti u miru,pa ako treba i sama.Meni nije potreban muž da bih bila sretna,iako naravno želim kraj sebe muškarca koji će me voljeti i poštivati,ne želim klinca u glavi i tijelu odraslog čovjeka.A ja,ja želim biti ono što jesam,ŽENA.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:28:19
|
|
|
|
CallamityJane
|
zabac ti i jesi zena i to kakva zenaaa ja kada te ovako na slici vidim pozelim te uhvatiti za stagod a ne zelim ni pomisliti sta muski misle u tvojoj blizini Najbitnije je od svega da se ti osjecas potpuno i zadovoljno sama sobom i u sopstvenoj kozi. Ali ja bih jos jednom probala, ne bih olako dizala ruke. Mozda cak i kakvo bracno savjetovaliste ili nesto slicno? A i sama sam pobornik stajalista bolje dobar razvod nego los brak!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:33:47
|
|
|
|
zaba
|
nek me vrag odnese,al ovaj tvoj post ću si isprintati i uokviriti nasmijala si me do suza i digla perje bolje biti sam i sretan,nego s nekim ko se ne trudi razumijeti,nego tjera inat,pih,pa kao da već sad imam kćer i sina,fuj! hvala ti još jednom,jedva čekam doć u Split da popijemo koju,al onda me nemoj hvatati
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:35:27
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Slažem se zaba s tobom..i mene je odma oraspoložila i ovdje,a i u bircu
|
|
RE: Ringerajina tužionica 27.4.2010 22:36:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
nemoj me napiti pa obecavam da te necu "fackati" inace ko zna sta se moze zbiti, mozda se i ozenimo u kakvom naletu iznenadne ljubavi i neka je raspolozenje malo bolje, drago mi je zbog toga samo mi jedno nije jasno, odakle zabi perje ?
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!