Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 23.4.2010 15:49:18
|
|
|
|
boba125
|
ma dozvoli joj vise.....
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 7:09:54
|
|
|
|
Puli
|
učimo kako se tko zove leonova mama:ja sam kristina cvijeta:super,korina ja:nije korina već kristina cvijeta:je ,je korina i zato moram zapjevati korina korina dajmi dobrog vina
|
|
[Obrisani korisnik] 24.4.2010 11:04:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 11:14:22
|
|
|
|
ninolina
|
ja ću poluditi...koja mašta....vjeruj mi još ćče svašta takvog izvaliti...jel ti ona ima izmišljenoga prijatelja...moja Iva je uredno pričala tako i kad smo došli doktorici ona rekla da djete ima prijatelja u mašti i da je to u stvari dobro, jer su ta djeca jako inteligentna
|
|
[Obrisani korisnik] 24.4.2010 11:16:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 11:25:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ludnica!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 11:28:37
|
|
|
|
ninolina
|
he he da poludiš s tom djecom...moja se igrala duuugo sa prijateljem...he he već sam ju i doktoru vodila zbog toga
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 21:39:05
|
|
|
|
curice
|
< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:34:55 >
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 21:42:37
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Isuse,umrla sam sad od smijeha
< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:35:14 >
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 24.4.2010 21:56:22
|
|
|
|
anuska08
|
Ajme, klinci su zakon!! Baš sam se nasmijala! Zato obožavam pričati s njima!!
< Poruku je uredio anuska08 -- 24.4.2010 21:57:03 >
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 25.4.2010 16:43:23
|
|
|
|
ninolina
|
gledamo telku i klinci komentiraju crtić....kaže lik u crtiću ti si lud a moja iva će tinu, ti si lud, theo zbunjen a ja normalna
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 12:48:03
|
|
|
|
ejmama
|
Stvarno sam se nasmijala Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide.
< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:35:35 >
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 12:53:51
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide. Ja bum pukla od smijeha
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 13:05:28
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide. identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a ja ga primam, mazim
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 13:26:02
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide. identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a ja ga primam, mazim Najgore je kad ljudi sa strane gledaju i ništa im nije jasno
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 14:45:40
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide. identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a ja ga primam, mazimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najgore je kad ljudi sa strane gledaju i ništa im nije jasnouser posted image user posted image user posted image ma ne brini koliko je zastrašujuče toliko je i slatko...mi bili i kod dok zbog toga
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 15:23:23
|
|
|
|
karoca
|
Još prošle zime bila s Marom kod dr.zbog neke viroze i mara čim ugleda dr. ODMA VRISKA. Tješi je dr.: Nemoj Mara plakat pa ti si lijepa cura! A Ona joj na to kroz plač: LIJEPA KO SLIKAAAAA!šmrc..šmrc..
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 15:25:52
|
|
|
|
karoca
|
Neki dan susjeda mi veli za Katarinu kako je uzrasla i prava cura a Mara to čula pa joj viknula: NIJE KATE PRAVA CURA, MARA JE PRAVA CURA, A KATE JE PRDUŠA JER PIŠA I KAKA U PEJENU( PELENU)!
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 26.4.2010 22:59:49
|
|
|
|
Krky
|
Ovo nije "biser" mojeg mališana, nego mališana MMame iliti MBrata pametnjakovića kad je imao 5-6 godina (dakle biser je star 30-ak godina). Bio on bolestan, "kuhao se" na visokoj T, pa ga mama stavila na svoj krevet da joj bude "na oku". Spava on i bacaka se, a moja mama priča nekome: "Jadan moj mali Einstein bolestan i ima temperaturu". S kreveta cendranje u bunilu:"Nisam ja Frankenstein, mama mi kaže da sam ja Frankenstein!"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.4.2010 11:59:48
|
|
|
|
ejmama
|
Jučer se vozimo i naravno da je gužva kao i uvijek, a H ima milion pitanja, i tako ona mene pita: "Mama, zašto ovi kamoni ovuda voze?" Ja:"Ma pusti budale samo prave gužvu!" H:"Mama i ti voziš,ti si budala,ti praviš gužvu!" Tako mi treba kad pljujem po drugima
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.4.2010 12:00:52
|
|
|
|
ninolina
|
a mustrica mala
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.4.2010 12:01:16
|
|
|
|
BUMBIKA
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 28.4.2010 12:01:58
|
|
|
|
curice
|
|
|
[Obrisani korisnik] 28.4.2010 16:11:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!