|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
23.4.2010 15:49:18   
boba125
ma dozvoli joj vise..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 301
24.4.2010 7:09:54   
Puli
učimo kako se tko zove

leonova mama:ja sam kristina
cvijeta:super,korina
ja:nije korina već kristina
cvijeta:je ,je korina

i zato moram zapjevati

korina korina dajmi dobrog vinauser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 302
   [Obrisani korisnik]
24.4.2010 11:04:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 303
24.4.2010 11:14:22   
ninolina
ja ću poluditi...koja mašta....vjeruj mi još ćče svašta takvog izvaliti...jel ti ona ima izmišljenoga prijatelja...moja Iva je uredno pričala tako i kad smo došli doktorici ona rekla da djete ima prijatelja u mašti i da je to u stvari dobro, jer su ta djeca jako inteligentnauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 304
   [Obrisani korisnik]
24.4.2010 11:16:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 305
24.4.2010 11:25:56   
Anoniman
Ludnica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 306
24.4.2010 11:28:37   
ninolina
he he da poludiš s tom djecom...moja se igrala duuugo sa prijateljem...he he već sam ju i doktoru vodila zbog toga

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 307
24.4.2010 21:39:05   
curice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:34:55 >

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 308
24.4.2010 21:42:37   
BUMBIKA
Isuse,umrla sam sad od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:35:14 >

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 309
24.4.2010 21:56:22   
anuska08
Ajme, klinci su zakon!! Baš sam se nasmijala!user posted image user posted image

Zato obožavam pričati s njima!!

< Poruku je uredio anuska08 -- 24.4.2010 21:57:03 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 310
25.4.2010 16:43:23   
ninolina
gledamo telku i klinci komentiraju crtić....kaže lik u crtiću ti si luduser posted image a moja iva će tinu, ti si lud, theo zbunjen a ja normalnauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 311
26.4.2010 12:48:03   
ejmama
Stvarno sam se nasmijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide.

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:35:35 >

H 07 E 09

Neposredna veza do poruke: 312
26.4.2010 12:53:51   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ninolina moja je ima izmešljenog prijatelja tj. muža i dijecu, nekad kad smo u parku moram prvo čekati da se njena dijeca spuste niz tobogan, a onda ona ide.

Ja bum pukla od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 313
26.4.2010 13:05:28   
ninolina

identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a  ja ga primam, mazimuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 314
26.4.2010 13:26:02   
ejmama
IZVORNA PORUKA: ninolina

identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a  ja ga primam, mazimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Najgore je kad ljudi sa strane gledaju i ništa im nije jasnouser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 315
26.4.2010 14:45:40   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ninolina

identično ko i moja, spavala je s njim i prvo mama pokri skubija tak se zvao, vožnja na biciklu, šetnja....kao i ono tin je stao namjerno na skubija, ubio ga je....a ja ga primam, mazimuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Najgore je kad ljudi sa strane gledaju i ništa im nije jasnouser posted image user posted image user posted image

ma ne brini koliko je zastrašujuče toliko je i slatko...mi bili i kod dok zbog togauser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 316
26.4.2010 15:15:23   
BruMa
A moj Bruno je donedavno imao psa(izmišljenog),zvao se Duki.Kak je to ispalio samo kad sam ga pitala kak se zove.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 317
26.4.2010 15:23:23   
karoca
Još prošle zime bila s Marom kod dr.zbog neke viroze i mara čim ugleda dr. ODMA VRISKA. Tješi je dr.: Nemoj Mara plakat pa ti si lijepa cura! A Ona joj na to kroz plač: LIJEPA KO SLIKAAAAA!šmrc..šmrc..

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 318
26.4.2010 15:25:52   
karoca
Neki dan susjeda mi veli za Katarinu kako je uzrasla i prava cura a Mara to čula pa joj viknula: NIJE KATE PRAVA CURA, MARA JE PRAVA CURA, A KATE JE PRDUŠA JER PIŠA I KAKA U PEJENU( PELENU)!

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 319
26.4.2010 22:59:49   
Krky
Ovo nije "biser" mojeg mališana, nego mališana MMame iliti MBrata pametnjakovića kad je imao 5-6 godina (dakle biser je star 30-ak godina). Bio on bolestan, "kuhao se" na visokoj T, pa ga mama stavila na svoj krevet da joj bude "na oku". Spava on i bacaka se, a moja mama priča nekome: "Jadan moj mali Einstein bolestan i ima temperaturu". S kreveta cendranje u bunilu:"Nisam ja Frankenstein, mama mi kaže da sam ja Frankenstein!"

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 320
28.4.2010 11:59:48   
ejmama
Jučer se vozimo i naravno da je gužva kao i uvijek, a H ima milion pitanja, i tako ona mene pita:
"Mama, zašto ovi kamoni ovuda voze?"
Ja:"Ma pusti budale samo prave gužvu!"
H:"Mama i ti voziš,ti si budala,ti praviš gužvu!"
Tako mi treba kad pljujem po drugimauser posted image user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 321
28.4.2010 12:00:52   
ninolina
user posted image user posted image a mustrica mala

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 322
28.4.2010 12:01:16   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 323
28.4.2010 12:01:58   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 324
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 16:11:38   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!