Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 12:58:32
|
|
|
|
danery
|
idi piškiti u čašicu,možda ti je mjehur prepun pa te mamiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:00:10
|
|
|
|
ninolina
|
neznam više ali ako dugo sjedim i zalaufam se ko sad....boli...a nadam se da neće doći majku joj
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:23:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ?
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:27:24
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Niolina pa ti još nisi piškila Ajde,ajde.mi čekamo i držimo palčeve
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:37:01
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu user posted image user posted image Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dogovoreno...cure nema pišanja do srijede
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:47:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu user posted image user posted image Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dogovoreno...cure nema pišanja do srijede Ubice nas obe sto ih drzimo u neizvesnosti!
< Poruku je uredio Nellyca -- 3.5.2010 13:53:40 >
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:55:13
|
|
|
|
ninolina
|
a čuj jedino ako počnu iskakati iz monitora inače nam nemreju ništa
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:57:27
|
|
|
|
pepeljuga
|
ma daj vise pisajte,mogu ja umisto vas
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:58:57
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro da mi Vrtirepka nije tu, ona kad bi me dohvatila vec bi ja to obavila ne znate vi kako je ona opasna a s obzirom da nije tu...cure, cekamo sredu
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 13:59:29
|
|
|
|
ninolina
|
hej pepe ljubač...ajde piški...a ne, ne skoro češ i ti opet
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 15:39:28
|
|
|
|
pako
|
....srijeda....
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 15:40:04
|
|
|
|
ninolina
|
he he pako baš si mi nestrpljiva...ali ja imam filing da ću dobiti
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 15:47:45
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca dobro da mi Vrtirepka nije tu, ona kad bi me dohvatila vec bi ja to obavila ne znate vi kako je ona opasna a s obzirom da nije tu...cure, cekamo sredu čuj ti mala, nisam ja tako daleko da te ne mogu dohvatit, znaš? Brže tamo u ljekarnu po test pa na wc!!!Inače...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 17:42:07
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: Nellyca dobro da mi Vrtirepka nije tu, ona kad bi me dohvatila vec bi ja to obavila ne znate vi kako je ona opasna a s obzirom da nije tu...cure, cekamo sredu čuj ti mala, nisam ja tako daleko da te ne mogu dohvatit, znaš? Brže tamo u ljekarnu po test pa na wc!!!Inače... Ja sam ipak najbliže, sutra ja kupujem testić i nosim joj na vrata... Nema izvlačenja
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 18:50:31
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? ,zadavit ću vas obje..
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 19:16:52
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: zaba IZVORNA PORUKA: Nellyca Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? ,zadavit ću vas obje.. mogu li ti pomoći-da ide brže
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 20:29:39
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: osobno ajde ninočka, imaš najjaču potporu za pišanje u ciloj Hrvatskoj, a možda i šire... Mogu i ja umisto vas ako treba...
|
|
RE: trudna...ili možda ne 3.5.2010 20:35:57
|
|
|
|
lee
|
ja čitam i čekam novosti od tebe ninolina i nelyce a ono ništa...kojasrijeda krenite....ja čekam.. sretno!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 8:39:15
|
|
|
|
mariola
|
Nema nam nine jutros. Valjda skače od sreće
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 8:50:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Dobro kaj vas dvije glumite do sutra ćemo poludjeti od nestrpljenja????????????
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 9:32:16
|
|
|
|
ninolina
|
još ništa kod mene...cice me bole za popizditi, čak me u jednom trenutku lijevi jajnik toliko pikao....uffffffff ali eto nema...ako ne dođe do sutra nelly i ja pišamo
|
|
[Obrisani korisnik] 4.5.2010 9:37:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 9:43:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Potpisujem te Cvrle...stoput u danu otvorim ovu temu čim vidim neku novu poruku,kad ono još ništa...Nina,izludit ćeš nas
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 9:45:15
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 4.5.2010 9:58:50
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Znaš ti šta prijo?! ne želim te vidjeti više na ovoj temi dok ne dođeš sa konkretnim rezultatima Ovako svaki puta kada vidim da je ninolina na temi trudna ili ne-pojurim vidjeti da li je beba 5 na putu Potpuno se slažem Cvrki... Do piškenja je Nini i Nelyci zabranjeno javljanje na ovu temu !!!
|
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!