|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
3.5.2010 12:58:32   
danery
idi piškiti u čašicu,možda ti je mjehur prepun pa te mamiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 126
3.5.2010 13:00:10   
ninolina
user posted image user posted image neznam više ali ako dugo sjedim i zalaufam se ko sad....boli...a nadam se da neće doći majku joj

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 127
3.5.2010 13:23:22   
Anoniman
Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu user posted image user posted image
Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 128
3.5.2010 13:27:24   
BUMBIKA
Niolina pa ti još nisi piškilauser posted image user posted image user posted image
Ajde,ajde.mi čekamo i držimo palčeveuser posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 129
3.5.2010 13:37:01   
ninolina
Ninolina nadam se da neces dobiti, a da ja hocu user posted image user posted image
Ako nam ne dodje do srede, hoces da zajedno radimo test pa da uprilicimo duplo slavlje ovde na Raji ? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dogovoreno...cure nema pišanja do srijede

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 130
3.5.2010 13:47:29   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

dogovoreno...cure nema pišanja do srijede

Ubice nas obe sto ih drzimo u neizvesnosti!
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 3.5.2010 13:53:40 >

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 131
3.5.2010 13:55:13   
ninolina
a čuj jedino ako počnu iskakati iz monitora inače nam nemreju ništauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 132
3.5.2010 13:57:27   
pepeljuga
ma daj vise pisajte,mogu ja umisto vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 133
3.5.2010 13:58:57   
Anoniman
dobro da mi Vrtirepka nije tu, ona kad bi me dohvatila vec bi ja to obavila user posted image user posted image ne znate vi kako je ona opasna user posted image user posted image a s obzirom da nije tu...cure, cekamo sredu user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 134
3.5.2010 13:59:29   
ninolina
hej pepe ljubač...ajde piški...a ne, ne skoro češ i ti opet

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 135
3.5.2010 15:39:28   
pako
....srijeda....

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 136
3.5.2010 15:40:04   
ninolina
he he pako baš si mi nestrpljiva...ali ja imam filing da ću dobitiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 137
3.5.2010 15:47:45   
osobno

IZVORNA PORUKA: Nellyca

dobro da mi Vrtirepka nije tu, ona kad bi me dohvatila vec bi ja to obavila user posted image user posted image ne znate vi kako je ona opasna user posted image user posted image a s obzirom da nije tu...cure, cekamo sredu user posted image user posted image

čuj ti mala, nisam ja tako daleko da te ne mogu dohvatit, znaš?user posted image user posted image user posted image
Brže tamo u ljekarnu po test pa na wc!!!Inače...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 138
3.5.2010 17:42:07   
Gianna
IZVORNA PORUKA: osobno

čuj ti mala, nisam ja tako daleko da te ne mogu dohvatit, znaš?user posted image user posted image user posted image
Brže tamo u ljekarnu po test pa na wc!!!Inače...

Ja sam ipak najbliže, sutra ja kupujem testić i nosim joj na vrata... Nema izvlačenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 139
3.5.2010 18:50:31   
zaba

user posted image user posted image user posted image ,zadavit ću vas obje..

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
3.5.2010 19:16:52   
curice
IZVORNA PORUKA: zaba

user posted image user posted image user posted image ,zadavit ću vas obje..

mogu li ti pomoći-da ide bržeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 141
3.5.2010 20:29:39   
pikachu

IZVORNA PORUKA: osobno

ajde ninočka, imaš najjaču potporu za pišanje u ciloj Hrvatskoj, a možda i šire... user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogu i ja umisto vas ako treba...user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 142
3.5.2010 20:35:57   
lee
ja  čitam i čekam novosti od tebe ninolina i nelyce a ono ništa...kojasrijeda krenite....ja čekam..user posted image user posted image  sretno!

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 143
4.5.2010 8:39:15   
mariola
Nema nam nine jutros. Valjda skače od srećeuser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 144
4.5.2010 8:50:24   
Ninaa
Dobro kaj vas dvije glumite do sutra ćemo poludjeti od nestrpljenja????????????

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 145
4.5.2010 9:32:16   
ninolina
još ništa kod mene...cice me bole za popizditi, čak me u jednom trenutku lijevi jajnik toliko pikao....uffffffff ali eto user posted image nema...ako ne dođe do sutra nelly i ja pišamouser posted image user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 146
   [Obrisani korisnik]
4.5.2010 9:37:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 147
4.5.2010 9:43:50   
lidac0605
Potpisujem te Cvrle...stoput u danu otvorim ovu temu čim vidim neku novu poruku,kad ono još ništa...Nina,izludit ćeš nas user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 148
4.5.2010 9:45:15   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 149
4.5.2010 9:58:50   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Znaš ti šta prijo?! ne želim te vidjeti više na ovoj temi dok ne dođeš sa konkretnim rezultatimauser posted image
Ovako svaki puta kada vidim da je ninolina na temi trudna ili ne-pojurim vidjeti da li je beba 5 na putuuser posted image

Potpuno se slažem Cvrki... Do piškenja je Nini i Nelyci zabranjeno javljanje na ovu temu user posted image user posted image !!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!