|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Visibabe"
4.5.2010 15:29:37   
danery
user posted image user posted image user posted image ,i ja sam isto user posted image user posted image user posted image

baš čeka m da stigne s posla pa da i s njim jednu popijem user posted image najgore mi sama piti user posted image ...

kako je danas kod tebe,što se događa?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 126
4.5.2010 15:33:40   
osobno
eh, trenutno uživancija...user posted image user posted image user posted image user posted image
Oba dečka spavaju, mm radi, a ja evo visim s vama...user posted image user posted image user posted image
tj. s tobom...
Kako tvoj drobčić? Se rita bebica?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 127
   [Obrisani korisnik]
4.5.2010 15:42:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 128
4.5.2010 15:46:11   
karoca
Oj slavonka1 Pa đe si jadna muža izgubila, nije igla!user posted image da nije u šteti?user posted image
A kod nas sparno i ubitačna južina!user posted image Još malo pa domaaaaa!user posted image
Finuo i ovi radni dan! jesi li bar nešto lijepo pazarila u gradu?

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 129
4.5.2010 15:47:08   
ama
user posted image user posted image pozdrav svima....moji isto spavaju ja se dosadjujemuser posted image sta vi radite?

Neposredna veza do poruke: 130
4.5.2010 15:51:28   
osobno
izgleda da je ovo ora o spavanja...user posted image user posted image user posted image user posted image
a cvrči moja, kod nas je isto sparno za poludit, da ne spominjem kako mi se glava raspada od boli uvik kad je ovako vrime...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 131
4.5.2010 15:55:12   
danery
evo moj drobić-kak ti veliš user posted image -miruje nakon kraćeg plesnog dijela...

bit će da je čuo tatu,pa se sakrio user posted image user posted image user posted image user posted image inače tako na njega reagira,ni mrdnut kad je ovj blizu user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 132
   [Obrisani korisnik]
4.5.2010 15:57:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 133
4.5.2010 15:57:34   
osobno

IZVORNA PORUKA: danery

evo moj drobić-kak ti veliš user posted image -miruje nakon kraćeg plesnog dijela...

bit će da je čuo tatu,pa se sakrio user posted image user posted image user posted image user posted image inače tako na njega reagira,ni mrdnut kad je ovj blizu user posted image

sramežljiva bebica...user posted image user posted image user posted image user posted image
moj se M rita ka lud čim bi L bija blizu droba...i na tatu je posebno reagira drobljenjem maminih rebara...zlato moje nježno...user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 134
4.5.2010 16:02:58   
danery
mene baš i ne ubija mlataranjem user posted image user posted image user posted image

javi se onak kao u prolazu...ljenguza jedna...uffff,mora nešto i na svekrvu imati....samo da nisu bokovi,inače sam nauser posted image la...jooooooooooj user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 135
4.5.2010 16:04:59   
osobno

mene baš i ne ubija mlataranjem user posted image user posted image user posted image

javi se onak kao u prolazu...ljenguza jedna...uffff,mora nešto i na svekrvu imati....samo da nisu bokovi,inače sam nauser posted image la...jooooooooooj user posted image user posted image user posted image

pa di ti se žuri, ček nek još malo ojača...pa ćeš vidit šta znači bit u ringu...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 136
4.5.2010 16:12:10   
danery
nije da se bunim...ne mora me još user posted image ,glavno da kontaktiramo user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 137
4.5.2010 16:13:36   
osobno
Nisam u toku, jesi li saznala je li dečko ili cura?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 138
4.5.2010 16:17:37   
danery
a po zadnjem uzv je cura...user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 139
4.5.2010 16:24:00   
osobno

a po zadnjem uzv je cura...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
blago ti se.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 140
4.5.2010 16:43:40   
ZVRK
eto mene sa user posted image user posted image user posted image poslije ručka

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 141
4.5.2010 16:47:12   
osobno

IZVORNA PORUKA: ZVRK

eto mene sa user posted image user posted image user posted image poslije ručka

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti ih nekoliko...da te trzne..user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 142
4.5.2010 16:51:41   
danery
ajme vidi je koliko je nakuhala....zvrk ima da svijetliš u bircu  dana user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 143
4.5.2010 16:53:24   
osobno
a šta ćeš. ja ti sve velike porcije radim...svega...user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 144
4.5.2010 16:54:49   
ZVRK
danas sam baš super.odmorna sada kada sam se najela i popila par kavica a par sam spremila ako bude trebalo kasnije da utažim glad

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 145
4.5.2010 16:58:56   
osobno

danas sam baš super.odmorna sada kada sam se najela i popila par kavica a par sam spremila ako bude trebalo kasnije da utažim glad

trudnjačo, lakše malo s kavicama, ja sam ti servirala bezkofeinske...user posted image user posted image user posted image user posted image
zezam se, ja sam je doslovce JELA u trudnoći...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 146
4.5.2010 17:03:10   
ZVRK
nesmeta mi kava .pijem jew sa mlijekom uvijek ali zvrkici smeta slatko i bilo šta da se jede poslije ručkauser posted image user posted image user posted image user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 147
4.5.2010 17:05:36   
osobno

nesmeta mi kava .pijem jew sa mlijekom uvijek ali zvrkici smeta slatko i bilo šta da se jede poslije ručkauser posted image user posted image user posted image user posted image

ajoj...kad sam s L bila trudna...SVE mi je smetalo...4 miseca mi je školjka bila najbolji frend...čak mi je i od paste za zube bilo muka...a o mirisima i hrani da ne pričam...smršavila bila 6 kg u prva 4 miseca trudnoće.user posted image
ajaj..kad se sitin..user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 148
4.5.2010 17:08:46   
ZVRK
ja se još ne družim sa tetom školjkom ali mi bude muka pa rađe izbjegavam bilo šta da jedem.
za sada održavam svoju kilažu jer jedem isto-čak i manje(glede slatkoga)
počela sam user posted image sa 64kg a kako bude dalje......

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 149
4.5.2010 17:13:08   
danery
joj što mi je to bilo gadno,gladna sam,a od svega bi mi bilo muka...joj sreća pa me prošlo user posted image
a papaš nešto osobito često,rado? ja sam si smanjivala napade mučnine žgacima i vrhnjem user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!