|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B. "Visibabe"
4.5.2010 17:14:11   
ZVRK
IZVORNA PORUKA: danery

a papaš nešto osobito često,rado?

da slatko -čoksauser posted image

a muž me zajebava i testira mene i moje živčeke pa on počeo da jede sa malim kada ja nemogu pa kaže da zvrkić ne bude zakinutuser posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 151
4.5.2010 17:16:05   
danery
ajoooj,tome nisam primirisat mogla...a taman sam oko božića skužila da sam user posted image ,a ono brdo slatkiša,čokolada,kolača...a meni sve bilo user posted image user posted image user posted image

jadan mm,nasmrzavao se ko nikad au životu kraj otvorenih prozora i snježne mećave vani user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 152
4.5.2010 17:16:24   
Bebys
danery....koji si ti tjedan trudnoce...kad je tvoj termin...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 153
4.5.2010 17:20:29   
danery
24.tj.
termin 26.8. user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 154
4.5.2010 17:22:07   
Bebys

24.tj.
termin 26.8. user posted image

a u pa to ce biti kad ja nebudem tu...user posted image ja na moru tada...e bas mi je krivo...e neka beba saceka  5. rujan ja se vracam... ja sam cijeli osmi na moru...bas mi je sad krivo..

joj ako budem POLUDILA..ode ja na kafe net....u neki kafic....ja da skicnem sta ima na rr...E PA NECU IZDRZATI TOLIKO DA VAS NEVIDIM...eto jos i tvoj porod...user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 155
4.5.2010 17:23:55   
danery
user posted image user posted image user posted image šašava ženo user posted image

eto pitat ću user posted image da se malo strpi,pa kako bude user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 156
4.5.2010 17:24:47   
ZVRK

jadan mm,nasmrzavao se ko nikad au životu kraj otvorenih prozora i snježne mećave vani user posted image user posted image user posted image

brižnić

moj će napokon uživati u samoći u kt+revetu na njegovoj straniuser posted image tj.nebudem se ljepila za njega jer mu to smeta kada je tolpo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 157
4.5.2010 17:25:56   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image šašava ženo user posted image

eto pitat ću user posted image da se malo strpi,pa kako bude user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 158
4.5.2010 17:26:53   
danery
hmmm...moj već mjesecima-čitaj:od starta-uživa sam i valja se po krevetu kao user posted image i to s neskrivenim užitkom user posted image user posted image user posted image
neka ga,nek uživa dok može...kad stane noćna dreka,bit će mu san snova prespavati noć user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 159
4.5.2010 17:27:34   
tina0310

evo i mene,pozz svimauser posted image user posted image user posted image    okupirali me gosti nisan stigla ni disat ovih danauser posted image napokon se raščistilo pa sad odmaran...user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 160
4.5.2010 17:28:08   
ZVRK

hmmm...moj već mjesecima-čitaj:od starta-uživa sam i valja se po krevetu kao user posted image i to s neskrivenim užitkom user posted image user posted image user posted image
neka ga,nek uživa dok može...kad stane noćna dreka,bit će mu san snova prespavati noć user posted image

to ti imaš u vidu nešto kao......pamti pa vratiuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 161
4.5.2010 17:29:14   
osobno

IZVORNA PORUKA: tina0310

evo i mene,pozz svimauser posted image user posted image user posted image    okupirali me gosti nisan stigla ni disat ovih danauser posted image napokon se raščistilo pa sad odmaran...user posted image user posted image user posted image

bome puno gostiju...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 162
4.5.2010 17:30:54   
danery
ma ne moram ni pamtit...nije da mi fali guranje sa pritkom od 2 m u krevetu...
jedino mi fali da ga flisnem po kratkom postupku kad počne hrkat...ovako moram vikat  ko blesava user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 163
4.5.2010 17:31:05   
osobno
bebys, di si na moru? je li ideš kod rodbine ili negdi u smještaj?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 164
4.5.2010 17:31:19   
tina0310

a znaš kako je kad noće 2 dana...a tek iza njih...user posted image user posted image user posted image al neka mene sad napokon na miru i suser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 165
4.5.2010 17:32:33   
osobno

a znaš kako je kad noće 2 dana...a tek iza njih...user posted image user posted image user posted image al neka mene sad napokon na miru i suser posted image

sva srića pa poštuju onu "svakog gosta tri dana dosta"user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 166
4.5.2010 17:33:45   
ZVRK

...ovako moram vikat  ko blesava user posted image user posted image user posted image

probaj nekom drugom taktikom da ne ostaneš bez glasa pa da bude sretan kada se ustanete a ti nemožeš da ''kvocaš''user posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 167
4.5.2010 17:34:11   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

sva srića pa poštuju onu "svakog gosta tri dana dosta"user posted image user posted image user posted image

i previšeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 168
4.5.2010 17:40:05   
danery
ajd prijedlog user posted image user posted image user posted image

stoji ova mogućnost što si rekla...mislim da bi bio turbo happy kad bi ostala bez glasa navečer...user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 169
4.5.2010 17:42:04   
osobno
cure, evo tako sam sritna...moj Luka napokon uspostavija koliko toliko normalni ritam hranjenja...user posted image user posted image user posted image
a tatujem s njim otkad sam iz rodilišta došla, 4 dana koilko me nije bilo, mali je bija na čokoladi i smokiju...user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 4.5.2010 17:43:30 >

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 170
4.5.2010 17:44:58   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: osobno

mali je bija na čokoladi i smokiju...user posted image

svaka čast na ''čuvarima''djece dok nema mam,a

šta je sam odbijao da do sada nije jeo ili je ''susjeda''hranila

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 171
4.5.2010 17:45:26   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Luku user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 172
4.5.2010 17:45:35   
ZVRK

ajd prijedlog 

te voli slušati dok sviraš?

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 173
4.5.2010 17:48:18   
danery
da...onda se razbudi i naručuje glazbene,pa meni prisjedne user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 174
4.5.2010 17:50:43   
ZVRK

da...onda se razbudi i naručuje glazbene,pa meni prisjedne user posted image user posted image user posted image

sam mislila da mu zasviraš ako mu smetauser posted image ,onda ga ........................

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!