|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolje "provale" naših mališana!
3.5.2010 15:05:14   
Krky
Prije cca pola sata uspavala ja Noića i zaspao on u boravku (bolestan je i teško diše pa da mi je "na oku". Dođe Sami i legne do njega, mazucka ga i naravno, probudi. Kašlje Noa, a Sami ga oponaša, mališi se okice sklapaju, al brat ga zabavlja. Meni dosta, kažem S. da se digne jer mu se ne spava i da se ide igrati. Digne se on demonstrativno i kaže:"Idem ja sad dolje spavati i sad ću biti dedin, a ne tvoj!"

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 326
   [Obrisani korisnik]
3.5.2010 15:53:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 327
3.5.2010 15:57:45   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 328
3.5.2010 21:01:31   
BUMBIKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:37:11 >

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 329
7.5.2010 16:19:35   
ejmama
Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!"
i počne ona: "Visi mala baba.."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I stalno pita :"Šta se smiješ mama?"

H 07 E 09

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 330
7.5.2010 16:42:35   
ninolina

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 331
7.5.2010 16:53:06   
anuska08

IZVORNA PORUKA: ejmama

Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!"
i počne ona: "Visi mala baba.."user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I stalno pita :"Šta se smiješ mama?"

hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image Dobra je!!!!!user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 332
   [Obrisani korisnik]
7.5.2010 16:54:42   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 333
7.5.2010 20:07:19   
curice
Laura nije htjela poslušati djeda i on onako iznerviran joj kaže:A i K su bolje od tebe,one me sve slušaju,a ti si prava škorpija(Laurin horoskopski znak)
A Laura će njemu na to:Daj djede ne pričaj sa mnom engleski

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 334
7.5.2010 20:23:04   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ejmama

bravo hanauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 335
   [Obrisani korisnik]
7.5.2010 20:37:30   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 336
7.5.2010 20:45:47   
Anoniman

Sve tri su mi genijalne!

Hana, Laura, Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image  cure!

Neposredna veza do poruke: 337
7.5.2010 21:44:19   
ninolina
A ona će: daa,pa naravno da sam JAKO pametnauser posted image user posted image (al'trebali ste vidjeti njenu facu i način na koji je to izgovorila)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pametnica malauser posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 338
7.5.2010 21:46:11   
ejmama
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Sve tri su mi genijalne!

Hana, Laura, Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image  cure!

user posted image user posted image user posted image user posted image to Anja We did ituser posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 339
11.5.2010 13:31:14   
ninolina
sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slonuser posted image

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 340
11.5.2010 13:44:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ninolina

sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slonuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 341
11.5.2010 13:49:36   
Anoniman
ne mogu nać onu temu gdje smo pisale kako naši klinci izgovaraju koju riječ...

sorry, bit ću malo OT, al moram napisat da ne zaboravim, jučer su imale baš dan za specijalne izraze user posted image

Pita mene Paulina: "Mama, kad su ono PROGNOZORIŠĆASTI rekli da će biti lijepo vrijeme?" user posted image  (prognostičari)

Elena, umjesto kompjuter, kaže kromprjuter - uopće ne znam kak to izgovori, mene podsjeća na krumpir user posted image

A Katarina je sinoć rekla da bi ona papala fronkjeksa (cornflakesa)user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 342
11.5.2010 14:07:03   
Florijan Jakov
silni su ... smijeh je lijek,a ja sma danas zdrava ko dren user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 343
16.5.2010 17:19:14   
Anoniman
susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!"

mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
  Neposredna veza do poruke: 344
17.5.2010 10:04:30   
ninolina
susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!"

mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 345
17.5.2010 10:06:38   
ejmama
user posted image user posted image user posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 346
17.5.2010 10:07:57   
ejmama
Moja jučer govori baki "Moj muž ti peče janje, ja i on pojedmo sami cijelo janje, tebi baka neću dati"

Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj

H 07 E 09

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 347
17.5.2010 10:09:02   
ninolina
Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj
user posted image user posted image neda baki ništa

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 348
18.5.2010 10:34:35   
MiniMama
Imam i ja provalu. peruckam ja neke neke gluposti u kadi, a mali hahar iza mene u hodalici izvlaci robu iz kosare za ves i trpa u wc školjku. I pricam ja Velikoj seki ( curica od mm-a) sta  je V napravio, a ona ce meni mrtva hladna: Pa kaj  se ti buniš, to ti je predpranje, kao i na ves masini. i ja nju hvalim , nesto u stilu blago mami kad vec znas i ves masinom baratati, a ona ce na to: "ja i moja velika usta, sad bum i tebi morala vjesati ves. ajd da mi sve ovo zaboravimo"

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 349
   [Obrisani korisnik]
18.5.2010 10:35:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!