Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 3.5.2010 15:05:14
|
|
|
|
Krky
|
Prije cca pola sata uspavala ja Noića i zaspao on u boravku (bolestan je i teško diše pa da mi je "na oku". Dođe Sami i legne do njega, mazucka ga i naravno, probudi. Kašlje Noa, a Sami ga oponaša, mališi se okice sklapaju, al brat ga zabavlja. Meni dosta, kažem S. da se digne jer mu se ne spava i da se ide igrati. Digne se on demonstrativno i kaže:"Idem ja sad dolje spavati i sad ću biti dedin, a ne tvoj!"
|
|
[Obrisani korisnik] 3.5.2010 15:53:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 3.5.2010 15:57:45
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 3.5.2010 21:01:31
|
|
|
|
BUMBIKA
|
< Poruku je uredio cvrčak -- 10.8.2011 13:37:11 >
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 16:19:35
|
|
|
|
ejmama
|
Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!" i počne ona: "Visi mala baba.." I stalno pita :"Šta se smiješ mama?"
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 16:42:35
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 16:53:06
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!" i počne ona: "Visi mala baba.." I stalno pita :"Šta se smiješ mama?" hahahahaha Dobra je!!!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 7.5.2010 16:54:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 20:07:19
|
|
|
|
curice
|
Laura nije htjela poslušati djeda i on onako iznerviran joj kaže:A i K su bolje od tebe,one me sve slušaju,a ti si prava škorpija(Laurin horoskopski znak) A Laura će njemu na to:Daj djede ne pričaj sa mnom engleski
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 20:23:04
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ejmama Učim Hanu danas pjesmice, na tapeti je bila prigodna "Visibaba mala zvoniti je stala..." i sad govori ona "Mama, sad ću ja sama!" i počne ona: "Visi mala baba.." I stalno pita :"Šta se smiješ mama?" bravo hana
|
|
[Obrisani korisnik] 7.5.2010 20:37:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 20:45:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Sve tri su mi genijalne! Hana, Laura, Anja - cure!
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 21:44:19
|
|
|
|
ninolina
|
A ona će: daa,pa naravno da sam JAKO pametnauser posted image user posted image (al'trebali ste vidjeti njenu facu i način na koji je to izgovorila)user posted image user posted image pametnica mala
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 7.5.2010 21:46:11
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Sve tri su mi genijalne! Hana, Laura, Anja - cure! to Anja We did it
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 11.5.2010 13:31:14
|
|
|
|
ninolina
|
sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slon
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 11.5.2010 13:44:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina sjedne moja Iris na Thea a on jadan onako jedva izusti....Čuj mala makni se teška si ko slon
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 11.5.2010 13:49:36
|
|
|
|
Anoniman
|
ne mogu nać onu temu gdje smo pisale kako naši klinci izgovaraju koju riječ... sorry, bit ću malo OT, al moram napisat da ne zaboravim, jučer su imale baš dan za specijalne izraze Pita mene Paulina: "Mama, kad su ono PROGNOZORIŠĆASTI rekli da će biti lijepo vrijeme?" (prognostičari) Elena, umjesto kompjuter, kaže kromprjuter - uopće ne znam kak to izgovori, mene podsjeća na krumpir A Katarina je sinoć rekla da bi ona papala fronkjeksa (cornflakesa)
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 11.5.2010 14:07:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
silni su ... smijeh je lijek,a ja sma danas zdrava ko dren
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 16.5.2010 17:19:14
|
|
|
|
Anoniman
|
susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!" mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.
|
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 17.5.2010 10:04:30
|
|
|
|
ninolina
|
susjeda je neki dan dala Nikiju bonbon. podsjetim ga ja "sta se kaze, Niki?" okrene se on njoj i kaze: " a daaaaa... oguli mi ga!!!" mislim da nije potrebno naglasavati da sam se toliko smijala da odgojni moment vise nije dosao u obzir.
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 17.5.2010 10:06:38
|
|
|
|
ejmama
|
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 17.5.2010 10:07:57
|
|
|
|
ejmama
|
Moja jučer govori baki "Moj muž ti peče janje, ja i on pojedmo sami cijelo janje, tebi baka neću dati" Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 17.5.2010 10:09:02
|
|
|
|
ninolina
|
Toj je taj njezin izmišljeni prijatelj neda baki ništa
|
|
RE: Najbolje "provale" naših mališana! 18.5.2010 10:34:35
|
|
|
|
MiniMama
|
Imam i ja provalu. peruckam ja neke neke gluposti u kadi, a mali hahar iza mene u hodalici izvlaci robu iz kosare za ves i trpa u wc školjku. I pricam ja Velikoj seki ( curica od mm-a) sta je V napravio, a ona ce meni mrtva hladna: Pa kaj se ti buniš, to ti je predpranje, kao i na ves masini. i ja nju hvalim , nesto u stilu blago mami kad vec znas i ves masinom baratati, a ona ce na to: "ja i moja velika usta, sad bum i tebi morala vjesati ves. ajd da mi sve ovo zaboravimo"
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.5.2010 10:35:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!