Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 16:47:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 16:49:39
|
|
|
|
leilany
|
police woman
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 16:56:16
|
|
|
|
ejmama
|
I ja sam htjela biti pjevačica Htjela sam imati kuću baš ovakvu kakvu sad imam i 2 curice i dobrog, ali jako bogatog muža. Ostalo mi je još samo to da mi se muž obogati pa onda mogu i zapjevati
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 17:10:09
|
|
|
|
tikica_69
|
odgajateljica
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 17:15:57
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: ejmama I ja sam htjela biti pjevačica Htjela sam imati kuću baš ovakvu kakvu sad imam i 2 curice i dobrog, ali jako bogatog muža. Ostalo mi je još samo to da mi se muž obogati pa onda mogu i zapjevati Nešto kao Vesna (mislim da se tako zove) Pevec!!
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 17:30:52
|
|
|
|
cuba
|
A šta nisam
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 17:55:42
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: ejmama I ja sam htjela biti pjevačica Htjela sam imati kuću baš ovakvu kakvu sad imam i 2 curice i dobrog, ali jako bogatog muža. Ostalo mi je još samo to da mi se muž obogati pa onda mogu i zapjevati Nešto kao Vesna (mislim da se tako zove) Pevec!! Je, Višnja, samo da ne završimo kao i oni
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 18:01:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam htjela bit farmaceut i živjeti u Australiji. Završila sam kao profesorica u Zg. Nije loše!
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 18:09:39
|
|
|
|
Gogule
|
uh kad je to bilo... balerina, doktorica, pjevačica i stjuardesa
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 18:23:53
|
|
|
|
osobno
|
Ja sam tila bit doktorica... kojoj bi alter ago bija go go plesačica... ali stvarno!
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 18:32:07
|
|
|
|
adryosijek
|
policajka,veterinarka i kuharica
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 19:52:17
|
|
|
|
ama
|
htjela sam da radim ko prodavacica jer sam voljela slatkise pa sam si zamisljala ja u trg. uh... dobro pa nisam a bilo je tu svega bolje da nepisem eh kako je lijepo bit djete i zivit u svom nekom svijetu da je sve fino
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 20:30:29
|
|
|
|
natalijax
|
lepa brena
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 21:14:11
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: natalijax lepa brena Ma daj!!! Ja jesam htjela biti pjevačica, ali Brena Bliža mi je bila Sanja Doležal i Ja sam za ples
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 21:17:39
|
|
|
|
natalijax
|
IZVORNA PORUKA: anuska08 IZVORNA PORUKA: natalijax lepa brena Ma daj!!! Ja jesam htjela biti pjevačica, ali Brena Bliža mi je bila Sanja Doležal i Ja sam za ples ma i ona sam htjela bit,i Ljiljana nikolovska al brena mi je bila uzor
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 21:52:13
|
|
|
|
pincirotvajler
|
učiteljica i veterinarka
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 23:14:08
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: natalijax lepa brena Ovo me je nasmijalo od srca, . Ja sam u prvom razredu učiteljici rekla da ću ja biti James Bond kad narastem. Ne znam gdje je pošlo krivo da danas nisam James Bond,
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 23:15:22
|
|
|
|
uciteljica
|
IZVORNA PORUKA: uciteljica IZVORNA PORUKA: natalijax lepa brena Ovo me je nasmijalo od srca, . Ja sam u prvom razredu učiteljici rekla da ću ja biti James Bond kad narastem. Ne znam gdje je pošlo krivo da danas nisam James Bond, P.S. Danas sam učiteljica i nisma zadovoljna. Radim puno parom na tome da postanem fotograf i to me u profesionalnom smislu čini sretnom.
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 21.5.2010 23:45:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Astronaut
< Poruku je uredio Nellyca -- 21.5.2010 23:46:43 >
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 0:03:28
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ja sam tila bit doktorica... kojoj bi alter ago bija go go plesačica... ali stvarno! Mislim ono....što čovjek još od tebe neće čuti Ja sam oduvjek željela biti profi fotograf i upisala sam školu, ali mama nije mogla financijski to izdržati, pa sam teška srca odustala. Dan danas sam luda za slikanjem
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 0:09:42
|
|
|
|
Ninaa
|
Iskreno sad si razmišljam i uopće se ne mogu sjetiti. Poslije kad sam narasla željela sam biti bibliotekar, obožavam knjige i znam da bi bila presretna da radim u knjižnici i da su knjige oko mene. Nažalost želja mi se nije ostvarila, ali ne žalim se. Posao koji radim je raznolik, nekad je izrazito težak jel su ljudi svakakvi i da mi je bolja plaća bila bi zadovoljnija.
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 7:41:05
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam htjela biti balerina,a uvijek sam bila bucka,pa si vi onda zamislite tu balerinu
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 8:31:35
|
|
|
|
Viky
|
ja sam htjela biti glumica i pjevačica...radim u vrtiću,pa nekako zadovoljavam te svoje želje.Publika su mi klinci
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 11:49:00
|
|
|
|
ninolina
|
uvijek sam htjela biti frizerka ili odgajateljica...valjda zato imam toliko klinaca...obožavam djecu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!