Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 18:50:46
|
|
|
|
anuska08
|
IZVORNA PORUKA: Ninaa Iskreno sad si razmišljam i uopće se ne mogu sjetiti. Poslije kad sam narasla željela sam biti bibliotekar, obožavam knjige i znam da bi bila presretna da radim u knjižnici i da su knjige oko mene. Nažalost želja mi se nije ostvarila, ali ne žalim se. Posao koji radim je raznolik, nekad je izrazito težak jel su ljudi svakakvi i da mi je bolja plaća bila bi zadovoljnija. Sad si me sjetila imala sam i ja fazu kad sam bila opčinjena knjigama i bibliotekama i htjela sam biti teta koja izdaje knjige na posudbu. I da mi se to ostvarilo ne bi se danas žalila.
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 20:17:17
|
|
|
|
Zvonki
|
Popravljačica stvari
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 20:29:04
|
|
|
|
pako
|
frizerka
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 20:40:47
|
|
|
|
mala pcelica
|
medicinska sestra ili babica ..... obozavala sam poradjati macke i keruše
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 20:57:28
|
|
|
|
Sagem
|
aaaa klizačica, obožavala sam kao mala gledati kako skakuću i kako izvode piruete i one njihove šljokaste haljinice , a kad sam krenula u osnovnu školu onda sam htjela biti veterinarka jer sam voljela životinje . Joj da, imala sam i period kad sam htjela raditi glinene vaze , tko zna, možda mi to jednom bude hobi. A sad sam u pravnoj struci
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 22.5.2010 21:14:46
|
|
|
|
Gianna
|
Spisateljica... sjećam se da sam obožavala miris starih knjiga, sate i sate provodila u knjižnici, a i doma čitajući raznovrsne književne uratke... Jedno vrijeme sam i pisala prozu i poeziju, čak sam neke stvari i objavila u jednoj školskoj zbirci, a sada se, na žalost, više i ne sijećam kada sam nešto smisleno napisala... na kraju završila kao još jedan svježe odštancani dipl. ekonomist ... Bljak.. a tko zna, možda se opet uhvatim pera ....
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 23.5.2010 7:24:00
|
|
|
|
troubled
|
slikarica, književnica, pjevačica, učiteljica kao učiteljica sam po malo od svega
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 23.5.2010 23:43:32
|
|
|
|
njanja
|
učiteljica....i sanja doležal, naravno :)
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 24.5.2010 12:01:22
|
|
|
|
Bebys
|
ja sam zeljela biti pjevacica..i mlada uvijek sam se oblacila u neke bijele vjencanice i slajere..a zamislim vjencala se bez svega toga...
|
|
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 24.5.2010 12:15:48
|
|
|
|
plavka
|
ja sam htijela biti zubarka i to me je dosta dugo držalo!!!
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 26.5.2010 17:27:53
|
|
|
|
danery
|
ja nisam imala neku određenu profesiju...
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 0:28:48
|
|
|
|
miha
|
krotiteljica lavova ..nisam u blizini našla lava da ga malo ukrotim pa sam postala medicinska sestra
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 13:51:40
|
|
|
|
lee
|
ja sam htjela biti pjevačica..pa doktorica..e da i kreator.....kad se sjetim... a sad mi je želja da zvršim faks...ajde uz sve svoje želje i ambicije zadovljna sam onim što imam..
|
|
RE: Što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 14:27:52
|
|
|
|
FIONA
|
ma sve kaj ste navele i još 1000 stvari...najveselije kaj se mogu sjetiti iz doba kad je film američki ninđa bio hit...htela sam bit ninđa i bacat šurikene i mlatit sve oko sebe...dio se ispunio al ne onaj sa šurikenima....
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 15:51:31
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Astronaut I ovo je moja skrivena želja (još od malena) kada bih mijenjala svoju sadašnju profesiju ali zadovoljna sam i ovim poslićem što imam sada i to vrlo, vrlo....
|
|
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 15:59:48
|
|
|
|
ninolina
|
htela sam bit ninđa i bacat šurikene i mlatit sve oko sebe... ha ha ako te tješi ti jesi naš ninđa
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 16:16:09
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: ninolina htela sam bit ninđa i bacat šurikene i mlatit sve oko sebe... ha ha ako te tješi ti jesi naš ninđa ....hhehehhhe
|
|
RE: što ste htjele/i biti kad ste bile male? 27.5.2010 16:17:17
|
|
|
|
ninolina
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!