|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
2.6.2010 9:26:49   
ninolina
user posted image user posted image ja se već najela...a tako mi se spavaaaaaaaaaaaaaauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 951
2.6.2010 9:30:26   
ZVRK
šta je i noćas zaj__avala?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 952
2.6.2010 9:37:00   
ZVRK
poozdrav idem srediti dokraja klopu za dečke.
pusa svima

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 953
2.6.2010 9:41:35   
ninolina
ma nije ok je spavala ali ja nisam nikako...imam noćne more user posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 954
2.6.2010 10:14:00   
ivkica333
Hej curke jutrooo!
Evo moj mali user posted image spava (konačno!!) pa da se malo javim... vidim sve ste jaaako gladne, ma i mene uhvati kad vas čitam... baš bi lijepo sjela jedna krempita za dobro jutro uzuser posted image .

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 955
2.6.2010 10:14:52   
ninolina
hej ivkice kako ste vi..koliko je star tvoj bebač

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 956
2.6.2010 10:16:12   
Točkica28
bok komadi
jel i vas nervira kišurina

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 957
2.6.2010 10:16:35   
ivkica333
6 mjeseci, frajerica i pol... dva sata u komadu je budna i po ovom vremenu je to SJAJNO!!
Pa šta si ti baš tako loše sanjala da nisi spavala?

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 958
2.6.2010 10:17:35   
ivkica333
Točkice,a ne da nervira, strava!! Nismo bile vani valjda tri dana, moja user posted image je nervozna do bola!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 959
2.6.2010 10:19:54   
ninolina
hej točkice kako si????
Joj ivkice baš sanjam srtašne snove ali to je kod mene tak u trudnoći...stalno sanjam sve i svašta....user posted image
o pa supač je tvoja beba..jel ti bar dobro spava

Neposredna veza do poruke: 960
2.6.2010 10:26:28   
ivkica333
e Ninač totalno te kužim!!! Mene su pred kraj trudnoće mučile noćne more... Negdje tjedan dana pred porod sam se probudila u sred noći u strahu kako ću ja s tim djetetom (meni je to btw prvo), hoću li se ja sjetiti nahraniti dijete, kako ću je kupati... i takve nebuloze... i onda si pomislim PA user posted image JEDNA SAD TI JE KASNO O TOM RAZMIŠLJATI, SAD SI PRED KRAJ...GOTOVO!

Malena spava po noći ko topić, budi se jednom ili dvaput samo da provjeri jel mama još tu, oko 4 sisa i spava do pola 8 ,8 kako kada...
Koliki su tvoji klinci?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 961
2.6.2010 10:28:26   
ninolina
mene muće već sad na početkuuser posted image gdi je krajuser posted image
A supač tvoja curka spavauser posted image user posted image
Moji ti imaju 8g, 6g, 3g, i najmanja godinu danauser posted image

Neposredna veza do poruke: 962
2.6.2010 10:30:41   
ivkica333
Ajme ženskaaa, skidam kapu do poda!!! Čudo da i stigneš imati noćne more user posted image user posted image user posted image
Ma, djeca su blago, mi sad čekamo malo da ova naša odfrkne pa drugo... znam da nije lako imati dvije male bebe kod kuće ali nitko još od toga nije umro user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 963
2.6.2010 10:40:16   
ivkica333
user posted image
a valjda će uspjeti

Neposredna veza do poruke: 964
2.6.2010 10:58:35   
ninolina
IZVORNA PORUKA: ivkica333

Ajme ženskaaa, skidam kapu do poda!!! Čudo da i stigneš imati noćne more user posted image user posted image user posted image
Ma, djeca su blago, mi sad čekamo malo da ova naša odfrkne pa drugo... znam da nije lako imati dvije male bebe kod kuće ali nitko još od toga nije umro user posted image

he he ma sve se stigne kad se organiziraš....Meni će sad biti najmanja razlika 20 mj..ali nije me strah kako ću...kako sam do sad budem i od sad...ali me trudnoće prpa...hoće li sve biti u redu...uuffffffff

Neposredna veza do poruke: 965
2.6.2010 11:03:01   
ivkica333
Ma drži se stara moja user posted image sve će biti OK, koliko god imaš ako se smije znati...
sam da ti kažem, kad sam ja išla roditi, bila je jedna u bolnici rodila isti dan 51 godinu, prvo dijete... pa je sve bilo OK..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 966
2.6.2010 11:07:03   
ninolina
ooo daleko sam ja još od 51user posted image user posted image tek 28......i samnom je bila jedna sa 49 ali nije bila baš normalna žena...patila od depresija sve su spavale u strahu da im kaj ne napraviuser posted image

Neposredna veza do poruke: 967
2.6.2010 11:10:02   
ivkica333
užas!user posted image pa šta se sekiraš, ja sam 30 punih pa mi je tek prvo!!

evo poslala sam ti jedan mojito da se malo opustiš, ako baš ne smiješ popiti,ti ga bar gledaj

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 968
2.6.2010 11:11:00   
ninolina

užas!user posted image pa šta se sekiraš, ja sam 30 punih pa mi je tek prvo!!

evo poslala sam ti jedan mojito da se malo opustiš, ako baš ne smiješ popiti,ti ga bar gledaj

user posted image user posted image budem gut user posted image user posted image hvala...tvoja beba još spava

Neposredna veza do poruke: 969
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 11:13:46   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 970
2.6.2010 11:14:08   
ivkica333
ne...user posted image   probudila se  nakon pola sata...grrrrrr... sad piči po sobi u hodalici i mlati zvečkom po njoj... zabavlja se dijete user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 971
2.6.2010 11:15:55   
ninolina
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Evo me kratko. Ručak gotov,pa dok pojedem pizzu da malo škicnem.
Ninolina umirala sam od smijeha kad sam gledala slike. iris ti je mraaak!user posted image
Šta se sirotog Denija izbacili van?
A jadan moj zet ni papati mu ne dateuser posted image

user posted image user posted image
Iris je zvjer koja sve terorizira i neda nikome mira...da da deni mora biti vani jer ona plazi po njemu non stop a dlaka mu pada
a taj tvoj zet može pojesti draga moja ko ti i ja skupa...evo do sad je pojeo...krafnu, 2 šnite namazane paštete i kokice...2 čaše mlijeka je popio...a več viće da je gladan

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 972
2.6.2010 11:16:30   
ninolina

ne...user posted image   probudila se  nakon pola sata...grrrrrr... sad piči po sobi u hodalici i mlati zvečkom po njoj... zabavlja se dijete user posted image

ma neka, neka...mora te neko zezati....glavno da noć spava...

Neposredna veza do poruke: 973
   [Obrisani korisnik]
2.6.2010 11:17:58   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 974
2.6.2010 11:20:33   
ninolina
ja neznam kud on to sve stavi...a iris je dao sladač kad ova tvrdoglavka viće a njega to živcira pa da samo da ova šutiuser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!