Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 11:23:08
|
|
|
|
ninolina
|
call šuljaš se...kako ste
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 11:24:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
haj curkice evo i nas najeli smo se domacih jaja sto je osobno snijela i ne mogu se pomaknuti, Kike veselo crta(sara) pa imam minut dva mira Sta ovde ima novo?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 11:25:25
|
|
|
|
CallamityJane
|
ne suljam se nego tipkam post odoh gledati slike sto su u medjuvremenu izasle
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 11:35:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 11:45:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
sto tiho, ne volim ja one velike pompe, jos samo fali da pocnu feste priredjivati kada se vrate na raju evo stavila sam slikice sa jucerasnjeg druzenja, ali ne vidim opcije da pozovem prijatelje? nisam odavno stavljala pa sam i zaboravila Ja se bas ovih dana mislim navratiti u onaj "os gol"
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 11:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 12:00:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma kakve balonere pa prekjuce sam bila kako mi je promaklo? a ono nije komplet nego sam ja uskombinovala Sorcic je od Zare, i ima onakve u jos tri cetiri boje sa razlicitim masnama na karirano a majica je iz CundA, starkice su iz HM-a Mala ima oblekicu sve po zadnjoj modi a najzasluznija je baka njena sto sebi nista ne kupuje kako je rodjena nego samo njoj a za cijenu ne pita
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 12:07:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 12:10:35
|
|
|
|
CallamityJane
|
ma otici cu sama danas, samo da kisica prestane, nisam od prekjuce sopingirala ( ne racunam soping on line) Meni se u Benettonu nikada nista ne dopadne a "os gol" se bas spremam detaljno prostudirati ovih dana Koji broj nosi Anjica sada i koliko kg ima?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 12:25:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 12:44:55
|
|
|
|
ZVRK
|
eto mene u bircu sa ''padelov''voćne salate
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 15:56:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:03:15
|
|
|
|
Gianna
|
Dan curke... Ja sam nanjušila ove palačinkice, pa sam se došla poslužiti ....
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 16:13:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:27:22
|
|
|
|
Gianna
|
Ajme koja si ti... Pa još ova silna čokolada ... njami, a i tako me napadaju da ne jedem, pa sada moram nadoknaditi ..
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:27:35
|
|
|
|
danery
|
heeeeeeeeeloooooooooooooooouuuuuuu kak ste mi? vidim tu se mlati po čoksi u svim mogućim oblicima ja ću si smutiti ipak jednu ,hoće još koja?
|
|
[Obrisani korisnik] 2.6.2010 16:27:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:32:01
|
|
|
|
danery
|
hehehehe,ne brini se za mene,cvrle...meni čokoladne stvarce baš i ne idu...sreća pa druge cure nemaju problema s tim,pa neće propast... inače ostadoh jutros paf... mm doma...probudila sam se u pola 8,ne vjerujem svojim okicama ni cvikama,koliko sati,a on testeriše u krevetu...i nikak da krene na posao bili u baumaxu,vidjeli simpa namještaj za klince,al cijena ...ispadneq oko 900 kn za mali stol,stolicu i mini regal...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:38:03
|
|
|
|
Gianna
|
Danery meni bi baš dobro došla ta kavica, s obzirom da sam se probudila prije nekih 45 min.. Sinoć od 4 nisam mogla oka sklopiti, šta od uzbuđenja, šta od moje ludosti .. A taj namještaj mi se ne čini baš preskup i m ćemo morati nešto dodatno gledati, više ne znam ni kada ni gdje ..
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 16:43:23
|
|
|
|
danery
|
oooooo ginannice bejbi....amore mio... sjetih se sad crnog jacka iz smogovaca eto samo za tebe i ...za slađe buđenje e mačko....bome je preveć za te stvarce 900 kn jer su MINI...a i mm stolar pa sve može duplo ljepše i kvalitetnije napraviti sam za pola cijene...a kvaliteta ovoga što sam vidjela nije ni za kategoriju povjetarac... kako pupac? moj hopsa na sve strane
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 17:00:03
|
|
|
|
Gianna
|
E taj sam dio zaboravila, onda tatica u akciju i neka svome pilencetu napravi nešto što će oduzimati dah..... Hvala ti na tortici, znaš da ju neću odbiti, trenutno me dekoncentrira sladoled od vanilije i punča ... Buša super, danas sam bila na pregledu i sve 5, mm bio sa mnom, sav se raspekmezio, pomalo lupka, ali još uvijek slabašno, raste, a ja mršavim, na moje iznenađenje... Bebica se smjestila malo nisko, pa mi ginica zabranila vježbati i forsirati se... ma briga me, sad ću iskoristiti situaciju i uživati ....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 2.6.2010 17:01:22
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi...spavalice
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!