Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.5.2010 15:52:24
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: danery JA SAM ŽIVAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.5.2010 15:54:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krky Danery, umjesto da trošiš žifčeke i dehidriraš, piši knjigu o svemu ovome: bestseler ti je zagarantiran sad vidim da je i krks isto napisala!
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 14.5.2010 23:12:53
|
|
|
|
Ninaa
|
Isuse sad sam se skoro ugušila od smijeha zamišljajući babu kak skače sa spomenika to nema ni u filmu
|
|
RE: slonovi u staklariji 23.5.2010 8:45:08
|
|
|
|
danery
|
ja sam se skoro (opet!!!) ugušila od smijeha dok sam jučer gledala predstavu u izvedbi mm... dakle situacija:mijenjanje posteljine (bračni krevet!!!) prvo je gunđao pol sata zašto on to mora raditi...svako malo onda je striptizirao krevet u 5 sekundi i kvocao zašto imamo šarenu posteljinu... OVO IZGLEDA KAO DJEČJA SOBA!!!VIDI OVO!!!ŠARENIŠ!!!CIRKUS!!! (MISLIM SI,PA IDE NAM UZ KARAKTER ) onda natezanje plahte...s gumicom... KRPETINA... JU KO JU IZMISLI TAKVU...AAAAAAAAA ... i kako bi mrsku krpu lakše natrkeljio na krevet,zakačio na noge i ruke u uglove i legao tak raskrečen na madrac da ju prikelji i pliva prsno po krevetu,mlatara rukama i nogama,a krajnji rezultat? OTKAČILO SE SVE I SMOTALO MU SE POD NOSOM I TRBUHOM.... (ja sam na kutnoj u tom trenu i jedva se suzdržavam da ne urlam od ) ajd jedva je,već pred ,nataknuo plahtu i kreće oblačenje jorgana... uhvatio navlaku i digao u zrak, UŠAO U NJU!!!!! i drži ruke u zraku kao duh...a iz navlake odjednom ispuzilo bljedunjavo stopalo s par kovčavih dlaka na palcu i pipka po podu gdje je jorgan... (ja već u predinfarktnom stanju... ) i kad je dohvatio jorgan palcem i drugim papkom,polako ga balansirajući na jednoj nozi uvukao i mlatio tak nekih 15 min da ugura uglove na mjesto u navlaci... izašao je nakon dobrih pola sata i i i i zakopčao uz plotun i ... kažem ja pa jesi lud,kako ti to oblačiš jorgan? a on u dreku na mene: A KAKVA SI TI TO ŽENA PA PUSTIŠ DA TI SE MUŽ SKORO UDAVI U POSTELJINI??? JESI LUDA,SAD MI JOŠ DAJ I ONAJ MALI JORGAN DA NAVUČEM PA DA SE UGUŠIM...UFFF,JOŠ JE OVAJ VELIKI I DOBAR,IMA DOSTA ZRAKA U NJEMU... e kad mi je to rekao,ja sam totalno ispalila od smijeha i iz čiste predostrožnosti sama presvukla jastuke...ma zamislite šta bi mu se tek u jastučnicama dogodilo ako mu je u šliferu falilo zraka????
|
|
[Obrisani korisnik] 23.5.2010 8:50:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 23.5.2010 12:49:02
|
|
|
|
danery
|
aaaaaaaaaa,krepat ću od smijeha!!! eto čitam kako se nancy začepila... i zove me svekrva iz kuhinje (sprema čaše,pa je našla kutijicu s tabletama folne kiseline)... EJ! IMAŠ DOLJE NEKU FOLNU KISELINU! ja:da,to je ostalo što nisam popila... A ŠTA JE TO ZAPRAVO,JEL TO JOŠ VALJA? da,ma to vam je vitamin B...(iz zezancije izvalim):pa možete i vi to piti,ništa vam neće biti od toga... A TEBI TO NE TREBA VIŠE?...PA MOGLA BIH...A KAKO SE TO UZIMA,KOLIKO? cure drage sad ak se na forum javi koja trudnica sa 50 +,lako moguće da to bude moja svekrva ajme majko...sad će se počet i sexat još nakon toliko godina... joj si ga nama...
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 10:53:40
|
|
|
|
danery
|
noćas sam skoro riknula od straha....dobro da je moj od 30 kuka izdržao noćašnji šok... naime...moj tata donio još prošle godine raznih igračaka i piz...rija za klince moje u vrtiću... među svim tim drndama mm našao neki idiotski sat s likom onog klauna Binkyja iz Garfielda...(em ga ne mogu smislit u crtanom,a kamoli ovak,al ajd,svakom djetetu po jedna igračka,pa je mm ovo zadržao sebi... ) e fora je u tome što je sat na baterije i kad ga stisneš,dreči HEY,KIDS,IT'S PARTY TIME!!! s tim da kad ga stisneš ZAPRAVO NE DREČI,NEGO SE PALI SA DEBELIM ZAKAŠNJENJEM I SVAKI PUT ME PREPLAŠI AJME... a pošto su baterije već stare,a ne crkavaju... mater... glas zvuči kao iz nekog horora A klase,em oteže em krešti... i tako se noćas,oko pola 2, sat upalio sam od sebe ( jer je jučer kod nas bila ekipica sa curicom od 2 god i nije mala direktno dirala sat,al je protresla kutiju u kojoj stoji),pa se u mrklom mraku par puta prolomio grozan urlik HEY KIDS... i probudio me...mislila sam da sanjam,a kad ono još par puta isto strašilo... us...la sam se od straha i kod mm u krevet,a on se valjao od ...na kraju sam j...ni sat uzela i odnijela po onoj kišurini van u kantu za smeće....naravno da sr..nje ni pisnulo nije dok sam ga gnjela i mlatila njime po klupi vani kraj kante...joj da ste me vidjele...2 u noći,a ja budala kisnem,mlatim satom i psujem ko kočijaš,a kiša pada li pada...
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:03:15
|
|
|
|
Thea
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:07:24
|
|
|
|
ninolina
|
ajme ludilo.....riknula sam od smjeha a mogu misliti kak si izgledala...
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:25:24
|
|
|
|
maja
|
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:33:23
|
|
|
|
Točkica28
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:34:13
|
|
|
|
Anoniman
|
ooooooooo, ženo!!!!
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:51:42
|
|
|
|
FIONA
|
danerey...ja sam sam riknula od smijeha.... ...ja ne bi mlatila vani nego po mužu!!!... ..a luda si!!!
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:52:56
|
|
|
|
Anoniman
|
tak je Fi, kakva kanta za smeće u 2 ujutro, hitila bi to črez oblok!
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 11:56:05
|
|
|
|
tiha
|
ja placem od smijeha
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 12:05:26
|
|
|
|
tiny
|
sad sam citala sve iz pocetka,deda je ZAKON,toliko sam se smijala,mala zacudeni gleda u mene i pita pa sta se ti toliko smijes. ,a ono sa sumecom.....ej,sa stolice sam pala
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 12:43:50
|
|
|
|
pako
|
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 18:09:33
|
|
|
|
leilany
|
luda kobasicarka
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 21:37:45
|
|
|
|
BUMBI
|
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 21:41:48
|
|
|
|
lee
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI
|
|
RE: slonovi u staklariji 31.5.2010 22:20:59
|
|
|
|
boba125
|
IZVORNA PORUKA: tiha ja placem od smijeha
|
RE: slonovi u staklariji 4.6.2010 16:13:13
|
|
|
|
danery
|
nanovija piz...ja mm... krenusmo jučer na trudnički tečaj... prvo je kukao joooooj šta ak budu imali one grozne filmiće o porodu... prvo predavanje-građa i funkcija spolnih organa,začeće... prikazuje žena na projektor sliku....presjek ženskih spolnih organa i objašnjava... DAKLE TU VIDIMO MATERNICU...KRUŠKOLIKI ORGAN...SA STRANE IMAMO DVA JAJNIKA I JAJOVODE...KAO ŠTO VIDITE,MATERNICA JE U SREDINI PROŠIRENA...A DOLJE SE NASTAVLJA U SUŽENJE-CERVIX... gleda mm sliku,gleda,i odjednom filozof ispali... VIDI,VIDI,BILA BI OD TOG DOBRA PRAĆKA...UHVATIŠ ZA TAJ CERVIKS,STAVIŠ KAMEN U TO PROŠIRENJE,JEL,NATEGNEŠ ZA JAJNIKE I UDRI.... JOJ LJUDI JA KAD NISAM PALA NA POD OD ....KAKAV DIBIDUS i što je najbolje,sad je otišao na streljanu na vježbe gađanja....sreća pa nije uzeo moju PRAĆKU da s njom po pampasu flitnjači
|
|
RE: slonovi u staklariji 4.6.2010 16:21:39
|
|
|
|
Thea
|
Ja sjedim za kompom i umirem od smijeha ,a klinci me gledaju kao da sam prolupala.,... Stvarno niste normalna obitelj!!
|
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!