|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: slonovi u staklariji
14.5.2010 15:52:24   
mariola
IZVORNA PORUKA: danery
JA SAM ŽIVAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 126
14.5.2010 15:54:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Krky

Danery, umjesto da trošiš žifčeke i dehidriraš, piši knjigu o svemu ovome: bestseler ti je zagarantiranuser posted image user posted image

sad vidim da je i krks isto napisala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 127
14.5.2010 23:12:53   
Ninaa
Isuse sad sam se skoro ugušila od smijeha zamišljajući babu kak skače sa spomenika to nema ni u filmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 128
23.5.2010 8:45:08   
danery
ja sam se skoro (opet!!!) ugušila od smijeha dok sam jučer gledala predstavu u izvedbi mm...

dakle situacija:mijenjanje posteljine (bračni krevet!!!)
prvo je gunđao pol sata zašto on to mora raditi...svako malo user posted image user posted image user posted image
onda je striptizirao krevet u 5 sekundi i kvocao zašto imamo šarenu posteljinu...

OVO IZGLEDA KAO DJEČJA SOBA!!!VIDI OVO!!!ŠARENIŠ!!!CIRKUS!!! (MISLIM SI,PA IDE NAM UZ KARAKTER user posted image user posted image )

onda natezanje plahte...s gumicom... user posted image KRPETINA...user posted image JU KO JU IZMISLI TAKVU...AAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ...
i kako bi mrsku krpu lakše natrkeljio na krevet,zakačio na noge i ruke u uglove i legao tak raskrečen na madrac da ju prikelji i pliva prsno  po krevetu,mlatara rukama i nogama,a krajnji rezultat?
OTKAČILO SE SVE I SMOTALO MU SE POD NOSOM I TRBUHOM.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(ja sam na kutnoj u tom trenu i jedva se suzdržavam da ne urlam od user posted image user posted image user posted image )
ajd jedva je,već pred user posted image user posted image user posted image ,nataknuo plahtu i kreće oblačenje jorgana...

uhvatio navlaku i digao u zrak, UŠAO U NJU!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image i drži ruke u zraku kao duh...a iz navlake odjednom ispuzilo bljedunjavo  stopalo s par kovčavih dlaka na palcu i pipka po podu gdje je jorgan... (ja već u predinfarktnom stanju...user posted image user posted image user posted image )

i kad je dohvatio jorgan palcem i drugim papkom,polako ga balansirajući na jednoj nozi uvukao i mlatio tak nekih 15 min da ugura uglove na mjesto u navlaci...
izašao je nakon dobrih pola sata i user posted image i user posted image i user posted image i zakopčao uz plotun user posted image user posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image user posted image ...
kažem ja pa jesi lud,kako ti to oblačiš jorgan?

a on u dreku na mene: A KAKVA SI TI TO ŽENA PA PUSTIŠ DA TI SE MUŽ SKORO UDAVI U POSTELJINI??? JESI LUDA,SAD MI JOŠ DAJ I ONAJ MALI JORGAN DA NAVUČEM PA DA SE UGUŠIM...UFFF,JOŠ JE OVAJ VELIKI I DOBAR,IMA DOSTA ZRAKA U NJEMU...

e kad mi je to rekao,ja sam totalno ispalila od smijeha i iz čiste predostrožnosti sama presvukla jastuke...ma zamislite šta bi mu se tek u jastučnicama dogodilo ako mu je u šliferu falilo zraka????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 129
   [Obrisani korisnik]
23.5.2010 8:50:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 130
23.5.2010 12:49:02   
danery
aaaaaaaaaa,krepat ću od smijeha!!!

eto čitam kako se nancy začepila... i zove me svekrva iz kuhinje (sprema čaše,pa je našla kutijicu s tabletama folne kiseline)...

EJ! IMAŠ DOLJE NEKU FOLNU KISELINU!
ja:da,to je ostalo što nisam popila...
A ŠTA JE TO ZAPRAVO,JEL TO JOŠ VALJA?
da,ma to vam je vitamin B...(iz zezancije izvalim):pa možete i vi to piti,ništa vam neće biti od toga...
A TEBI TO NE TREBA VIŠE?...PA MOGLA BIH...A KAKO SE TO UZIMA,KOLIKO?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure drage sad ak se na forum javi koja trudnica sa 50 +,lako moguće da to bude moja svekrva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme majko...sad će se počet i sexat još nakon toliko godina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj si ga nama...user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 131
31.5.2010 10:53:40   
danery
noćas sam skoro riknula od straha....dobro da je moj user posted image od 30 kuka izdržao noćašnji šok...
naime...moj tata donio još prošle godine raznih igračaka i piz...rija za klince moje u vrtiću...
među svim tim drndama mm našao neki idiotski sat s likom onog klauna Binkyja iz Garfielda...(em ga ne mogu smislit u crtanom,a kamoli ovak,al ajd,svakom djetetu po jedna igračka,pa je mm ovo zadržao sebi... user posted image )

e fora je u tome što je sat na baterije i kad ga stisneš,dreči HEY,KIDS,IT'S PARTY TIME!!!
s tim da kad ga stisneš ZAPRAVO NE DREČI,NEGO SE PALI SA DEBELIM ZAKAŠNJENJEM I SVAKI PUT ME PREPLAŠI AJME...
a pošto su baterije već stare,a ne crkavaju...user posted image mater... glas zvuči kao iz nekog horora A klase,em oteže em krešti...
i tako se noćas,oko pola 2,user posted image sat upalio sam od sebe ( jer je jučer kod nas bila ekipica sa curicom od 2 god i nije mala direktno dirala sat,al je protresla kutiju u kojoj stoji),pa se u mrklom mraku par puta prolomio grozan urlik HEY KIDS... i probudio me...mislila sam da sanjam,a kad ono još par puta isto strašilo...
user posted image user posted image user posted image us...la sam se od straha i user posted image kod mm u krevet,a on se valjao od user posted image user posted image user posted image user posted image ...na kraju sam j...ni sat uzela i odnijela po onoj kišurini van u kantu za smeće....naravno da sr..nje ni pisnulo nije dok sam ga gnjela i mlatila njime po klupi vani kraj kante...joj da ste me vidjele...2 u noći,a ja budala kisnem,mlatim satom i psujem ko kočijaš,a kiša pada li pada...

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 132
31.5.2010 11:03:15   
Thea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 133
31.5.2010 11:07:24   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image ajme ludilo.....riknula sam od smjeha a mogu misliti kak si izgledala...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 134
31.5.2010 11:25:24   
maja
user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 135
31.5.2010 11:33:23   
Točkica28
user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 136
31.5.2010 11:34:13   
Anoniman
ooooooooo, ženo!!!!

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 137
31.5.2010 11:51:42   
FIONA
danerey...ja sam sam riknula od smijeha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ne bi mlatila vani nego po mužu!!!...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a luda si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 138
31.5.2010 11:52:56   
Anoniman
tak je Fi, kakva kanta za smeće u 2 ujutro, hitila bi to črez oblok!user posted image

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 139
31.5.2010 11:56:05   
tiha
ja placem od smijehauser posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 140
31.5.2010 12:05:26   
tiny
sad sam citala sve iz pocetka,deda je ZAKON,toliko sam se smijala,mala zacudeni gleda u mene i pita pa sta se ti toliko smijes.user posted image user posted image ,a ono sa sumecom.....ej,sa stolice sam palauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 141
31.5.2010 12:43:50   
pako
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 142
31.5.2010 13:50:19   
ivkica333
E pa ti si žensak skroz luda! I mene natjera da se prijavim ovamo i čitam, kao da to nisam nikad čula hahaha... Vidimo seeee!

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 143
31.5.2010 18:09:33   
leilany
luda kobasicarkauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 144
31.5.2010 21:26:03   
ivkica333
eee ak ti user posted image bude puknut kao mama, onda joooj meneeeee!!! user posted image

pozdravi svog user posted image ...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 145
31.5.2010 21:37:45   
BUMBI

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 146
31.5.2010 21:41:48   
lee
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 147
31.5.2010 22:20:59   
boba125

IZVORNA PORUKA: tiha

ja placem od smijehauser posted image user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 148
4.6.2010 16:13:13   
danery
nanovija piz...ja mm...user posted image user posted image user posted image

krenusmo jučer na trudnički tečaj...
prvo je kukao joooooj šta ak budu imali one grozne filmiće o porodu...

prvo predavanje-građa i funkcija spolnih organa,začeće...

prikazuje žena na projektor sliku....presjek ženskih spolnih organa i objašnjava...

DAKLE TU VIDIMO MATERNICU...KRUŠKOLIKI ORGAN...SA STRANE IMAMO DVA JAJNIKA I JAJOVODE...KAO ŠTO VIDITE,MATERNICA JE U SREDINI PROŠIRENA...A DOLJE SE NASTAVLJA U SUŽENJE-CERVIX...

gleda mm sliku,gleda,i odjednom filozof user posted image ispali...

VIDI,VIDI,BILA BI OD TOG DOBRA PRAĆKA...UHVATIŠ ZA TAJ CERVIKS,STAVIŠ KAMEN U TO PROŠIRENJE,JEL,NATEGNEŠ ZA JAJNIKE I UDRI....

JOJ LJUDI JA KAD NISAM PALA NA POD OD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....KAKAV DIBIDUS user posted image user posted image user posted image user posted image

i što je najbolje,sad je otišao na streljanu na vježbe gađanja....sreća pa nije uzeo moju PRAĆKU da s njom po pampasu flitnjači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 149
4.6.2010 16:21:39   
Thea
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sjedim za kompom i umirem od smijeha ,a klinci me gledaju kao da sam prolupala.,... Stvarno niste normalna obitelj!!user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Sve najbolje!