Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:16:44
|
|
|
|
danery
|
ma ko,jel ja? ma ja se to pripremam za demokratske vode,kak ne kužiš? ttreba danas znati svjetske jezike,a moj engleski i njemački su još u starom sistemu...pa rekoh da ih malo osuvremenim
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:17:02
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Hello MaTana. Trudnjača nam je pukla skroz i ništ ju nisam razumila
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:22:17
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: cvrčak Hello MaTana. Trudnjača nam je pukla skroz i ništ ju nisam razumila baš ništa?? OOOOOOOOOOOOODLIČNOOOOOOOOOOO Politik hir aj kam
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:23:39
|
|
|
|
MaTana
|
cure napuštam vas, trebam uspavati ovaj moj mali tornado
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:25:01
|
|
|
|
danery
|
bajbaj matana odoh i ja...kad me ne razumiju
|
|
[Obrisani korisnik] 6.6.2010 12:25:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 12:31:12
|
|
|
|
mariola
|
uživaj cvrči i ja ću polako za špaher
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 13:06:09
|
|
|
|
lelo
|
Pozdrav svima.
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:08:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
juhuuu ima odje koga? ona moja rastegla spavanje na dva sata vec pa ne znam sta cu sa sobom od dosade
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:09:11
|
|
|
|
leilany
|
helooouuuuu evo meneeee......
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:10:30
|
|
|
|
ninolina
|
i meneeeeeeeee
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:15:18
|
|
|
|
CallamityJane
|
mogla sam i misliti, dvije najvece opajdare su uvijek prisutne nego dje ste sinjorine, sta se radi? ima li vrucine? ja se suncala danas na balkonu bas je ugodno kod nas
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:19:25
|
|
|
|
ninolina
|
nas dvije duo Evo moji se kupali vani sad su ušli u kuću...napokon tišina, mala spava s taticom...a curka otišla s tetom, jedva ju je dočekala...kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:19:29
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja ne mogu ni u novi badic a kamoli u stari
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:22:43
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ..kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više buco spava blazeno, znaci opet ce veceras do 12h da vileni dobrica je prava, sada napokon cijelu noc spava u komadu siku je skoro ostavila skroz, samo ponekad ju pocuca valjda kada joj dodje da se pomazi, ja sam malo tuzna zbog toga sto je sad vec velika.Nisam ocekivala da cu se tako prazno osjecati po prestanku dojenja A buca je jos, samo nije kao prije Iris mi je mala bombica, samo gledam kada ce puknuti.Bas me na Kike podsjeca sa onim obrazima
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:25:15
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ninolina ..kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više buco spava blazeno, znaci opet ce veceras do 12h da vileni dobrica je prava, sada napokon cijelu noc spava u komadu siku je skoro ostavila skroz, samo ponekad ju pocuca valjda kada joj dodje da se pomazi, ja sam malo tuzna zbog toga sto je sad vec velika.Nisam ocekivala da cu se tako prazno osjecati po prestanku dojenja A buca je jos, samo nije kao prije Iris mi je mala bombica, samo gledam kada ce puknuti.Bas me na Kike podsjeca sa onim obrazima A znam kako ti je moja je mene natezala do 2.5 ali falilo mi je to ...A sad će se tanjiti....tako je i moja dok je cicala bila je bumbar a sad jedva 20 kg...A Iris je stvarno buca...trbuščić samo kaj joj ne pukne a tako mi slabo jede
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!