Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:28:00
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ivkica333 ma sjajno, evo stigli s ročkasa od mog šogija, ubila sam se od hrane i kolača... fuuuuuj!! čuj, ne možeš ostati "normalna" ako se družiš s Danery ni da hoćeš. a ti fala bogu imam višegodišnji staž Calli, ja kad budem kupovala novi badić uzet ću šest brojeva veći, pa će mi bar biti velik hehehe, ili ću se uvaliti u ormar od moje sveki ko akd sam bila trudna ma ja nasla neki proljetos na snizenju za pedeset kuna, dobar badic isto kao ona startna zastavica u formuli 1 samo moje dupe izgleda pozamasno u njemu pa ga moram stesati, a u svekrvin orman se uvaliti ne mogu, jerbo zena izgleda ki Sindi Kraford sve me sramota ici pored nje na plazu draga sad bu žena mislila kak si vamp a ti tvigi...daj ne zaje...izgledaš ko curica
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:32:40
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: ninolina draga sad bu žena mislila kak si vamp a ti tvigi...daj ne zaje...izgledaš ko curica zamoliti cu te da ne siris dezinformacije zeznuti ces mi prodaju abtronica
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:35:37
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: ninolina draga sad bu žena mislila kak si vamp a ti tvigi...daj ne zaje...izgledaš ko curica zamoliti cu te da ne siris dezinformacije zeznuti ces mi prodaju abtronica molim te lijepo ma sad će one još više navaliti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:38:33
|
|
|
|
leilany
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mrzim tankinijeeeeeeeeee.... ja necu toooo...kmeeee.... kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...a cudim se posto sam dobila 25kg u 4,5mj... bravo za moju kozu kaj je uspjela to prezivjet.... idem sad...moj vamp se probudiooooooo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:39:24
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: leilany aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja mrzim tankinijeeeeeeeeee.... ja necu toooo...kmeeee.... kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane...a cudim se posto sam dobila 25kg u 4,5mj... bravo za moju kozu kaj je uspjela to prezivjet.... idem sad...moj vamp se probudiooooooo bogme idi ne želim te slušati
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:39:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
uf ja cice zaboravila skroz, imam ih ja ali se tjesim da se ne vide puno, na stomaku imam dvije tri linije ali sa strane po onih ljubavnim drzacima ih ima dosta , ali po onim pocecima nogu(zaboravila sam strucni termin ) su najgore one duboke skroz i guza kao u babuna ili pavijana i tako sve linije do listova ali bas me boli briga.Treba se i to znati nositi, ne stoje ni strije svakome
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:40:51
|
|
|
|
ninolina
|
ali bas me boli briga.Treba se i to znati nositi, ne stoje ni strije svakome i ja kažem...mom mužu ne smeta
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:41:35
|
|
|
|
Monica
|
Pozdrav žemske
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:41:59
|
|
|
|
ninolina
|
hej mo kako ste vi, kako dječica
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:42:28
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: leilany kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane... to su ti ljubavni drzaci, joj joj sve vas moram uciti izrazavanju tu te dragi drzi pri kakvim pozama kada se nema za sta cvrsto uvatiti, kao sto mozete vidjeti oni ne samo da vas cine vizuelno privlacnijim nego su i visestruko korisni a sto se tice tankinija, ja cu bogami ovo ljeto da nosim bikini bas me boli briga, Ima da naredam tri ab tronica sa svih strana da pumpaju pa valjda nesto naprave
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:43:53
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: leilany kaj se tice tih strija.imam ih mozda 2 i to na tibici tatlane... to su ti ljubavni drzaci, joj joj sve vas moram uciti izrazavanju tu te dragi drzi pri kakvim pozama kada se nema za sta cvrsto uvatiti, kao sto mozete vidjeti oni ne samo da vas cine vizuelno privlacnijim nego su i visestruko korisni a sto se tice tankinija, ja cu bogami ovo ljeto da nosim bikini bas me boli briga, Ima da naredam tri ab tronica sa svih strana da pumpaju pa valjda nesto naprave
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:53:53
|
|
|
|
CallamityJane
|
idem ja curke ovo cudoviste hraniti, tipkamo se veceras nadam se da rano legne mah-mah
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 17:54:23
|
|
|
|
Monica
|
Sada si me baš nasmijala callanoe Inače ovo ljetu su obline IN pa tako da nema brige za nas
|
|
[Obrisani korisnik] 6.6.2010 18:03:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 18:19:05
|
|
|
|
danery
|
08 IZVORNA PORUKA: cvrčak ali po onim pocecima nogu(zaboravila sam strucni termin ) Batkovi Došla sam vas pozdraviti,ali odmah mi je pozlilo kada vidim da najviše kakaju naše interne misice ja bih onda najbolje trebala navući plahtu i feredžu i umočiti dupe u Dravu,ionako je mutna pa se ne vidi da li je kupaći tri broja premali hahahahhahahahhaha cvrle...ove kakaju,al ti si ih nadkakala ajme....joooooooooj umirem od smijeha,a mm me jaaaaaaaako čudno gleda.... pa šta ima? jeste žive?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 22:45:45
|
|
|
|
Wukovarka
|
Heeelooooo...ima koga?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 22:47:19
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Heeelooooo...ima koga? Eeeej Wuki!!! Kako si???
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 6.6.2010 23:08:04
|
|
|
|
Wukovarka
|
Zrelo za krevet...ako uspijem spavati! Sad smo dana dana imali fešte s kojih baš nisam mogla izostati....krepana sam... Kako si ti? Ćime se baviš?
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.6.2010 23:55:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!