|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
6.6.2010 12:16:44   
danery
ma ko,jel ja? user posted image user posted image

ma ja se to pripremam za demokratske vode,kak ne kužiš? ttreba danas znati svjetske jezike,a moj engleski i njemački su još u starom sistemu...pa rekoh da ih malo osuvremenim user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1276
6.6.2010 12:17:02   
mariola
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Hello MaTana.

Trudnjača nam je pukla skrozuser posted image

i ništ ju nisam razumilauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1277
6.6.2010 12:22:17   
danery
IZVORNA PORUKA: mariola

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Hello MaTana.

Trudnjača nam je pukla skrozuser posted image

i ništ ju nisam razumilauser posted image

baš ništa?? OOOOOOOOOOOOODLIČNOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image

Politik hir aj kam user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1278
6.6.2010 12:23:39   
MaTana
cure napuštam vas, trebam uspavati ovaj moj mali tornadouser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1279
6.6.2010 12:25:01   
danery
bajbaj matana user posted image
odoh i ja...kad me ne razumiju user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1280
   [Obrisani korisnik]
6.6.2010 12:25:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 1281
6.6.2010 12:31:12   
mariola
uživaj cvrčiuser posted image
i ja ću polako za špaheruser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1282
6.6.2010 13:06:09   
lelo
Pozdrav svima.user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1283
6.6.2010 17:08:11   
CallamityJane
juhuuu ima odje koga?
ona moja rastegla spavanje na dva sata vec pa ne znam sta cu sa sobom od dosade user posted image

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 1284
6.6.2010 17:09:11   
leilany
helooouuuuu user posted image user posted image
evo meneeee......

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1285
6.6.2010 17:10:30   
ninolina
user posted image user posted image i meneeeeeeeee

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1286
6.6.2010 17:15:18   
CallamityJane
mogla sam i misliti, dvije najvece opajdare su uvijek prisutne user posted image
nego dje ste sinjorine, sta se radi?
ima li vrucine?
ja se suncala danas na balkonu user posted image  bas je ugodno kod nas

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1287
6.6.2010 17:18:42   
ivkica333
Hej curke pozić!!!
Šta ima? jel i kod vas pripržilo ko tu kod nas??? majke ti, da stanem u stari kupaći, mogla bih lijepo ko user posted image u bare tu po poljima i da vidiš veselja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

Neposredna veza do poruke: 1288
6.6.2010 17:19:25   
ninolina
nas dvije duouser posted image user posted image
Evo moji se kupali vani sad su ušli u kuću...napokon tišina, mala spava s taticom...a curka otišla s tetom, jedva ju je dočekala...kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 1289
6.6.2010 17:19:29   
CallamityJane
ja ne mogu ni u novi badic a kamoli u stari user posted image

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 1290
6.6.2010 17:20:05   
leilany
IZVORNA PORUKA: ivkica333

Hej curke pozić!!!
Šta ima? jel i kod vas pripržilo ko tu kod nas??? majke ti, da stanem u stari kupaći, mogla bih lijepo ko user posted image u bare tu po poljima i da vidiš veselja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jbte ovo je frendica od moje kobasicarke citaj danery..s cim vas šopaju citaj tove kad ste tak spaljene???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1291
6.6.2010 17:20:14   
ninolina

Hej curke pozić!!!

hej draga...user posted image user posted image user posted image o i kod nas prži ali ne pada mi na pamet da se skinemuser posted image user posted image
kako ste vi

Neposredna veza do poruke: 1292
6.6.2010 17:21:23   
ninolina
IZVORNA PORUKA: leilany

Hej curke pozić!!!

jbte ovo je frendica od moje kobasicarke citaj danery..s cim vas šopaju citaj tove kad ste tak spaljene???
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja to pomislilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1293
6.6.2010 17:22:43   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: ninolina

..kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više

buco spava blazeno, znaci opet ce veceras do 12h da vileni user posted image
dobrica je prava, sada napokon cijelu noc spava u komadu user posted image
siku je skoro ostavila skroz, samo ponekad ju pocuca valjda kada joj dodje da se pomazi, ja sam malo tuzna zbog toga sto je sad vec velika.Nisam ocekivala da cu se tako prazno osjecati po prestanku dojenja user posted image
A buca je jos, samo nije kao prije
Iris mi je mala bombica, samo gledam kada ce puknuti.Bas me na Kike podsjeca sa onim obrazima user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1294
6.6.2010 17:23:38   
ivkica333
ma sjajno, evo stigli s ročkasa od mog šogija, ubila sam se od hrane i kolača... fuuuuuj!!

čuj, ne možeš ostati "normalna" ako se družiš s Danery ni da hoćeš. a ti fala bogu imam višegodišnji staž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Calli, ja kad budem kupovala novi badić uzet ću šest brojeva veći, pa će mi bar biti velik hehehe, ili ću se uvaliti u ormar od moje sveki ko akd sam bila trudna user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1295
6.6.2010 17:24:13   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: leilany

Hej curke pozić!!!

i ja to pomislilauser posted image user posted image user posted image user posted image

cure mislim da je to nesto u zraku, tamo kod njih user posted image
ili su ih hranili koncetratom kao male user posted image user posted image user posted image
Ivkic nadam se da se ne ljutis ?mi se inace malo medjusobno prozivamo ?user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1296
6.6.2010 17:25:15   
ninolina
IZVORNA PORUKA: callanhoe

..kako ste ti i mali slatki buco...koji više nije buco, mama nedaš joj papati više

buco spava blazeno, znaci opet ce veceras do 12h da vileni user posted image
dobrica je prava, sada napokon cijelu noc spava u komadu user posted image
siku je skoro ostavila skroz, samo ponekad ju pocuca valjda kada joj dodje da se pomazi, ja sam malo tuzna zbog toga sto je sad vec velika.Nisam ocekivala da cu se tako prazno osjecati po prestanku dojenja user posted image
A buca je jos, samo nije kao prije
Iris mi je mala bombica, samo gledam kada ce puknuti.Bas me na Kike podsjeca sa onim obrazima user posted image

A znam kako ti je moja je mene natezala do 2.5 ali falilo mi je to ...A sad će se tanjiti....tako je i moja dok je cicala bila je bumbar a sad jedva 20 kg...A Iris je stvarno buca...trbuščić samo kaj joj ne pukne a tako mi slabo jedeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1297
6.6.2010 17:26:18   
ivkica333
ma noooo zašto bih se ljutila... čuj, tu ti je kod nas poprilično razvijena poljoprivreda, možda nam je naškodilo nešto iz tog sektora...hm user posted image user posted image user posted image

ma nekad je bolje bit i spaljen nego ko kuhana lignja...

Neposredna veza do poruke: 1298
6.6.2010 17:26:28   
CallamityJane

ma sjajno, evo stigli s ročkasa od mog šogija, ubila sam se od hrane i kolača... fuuuuuj!!

čuj, ne možeš ostati "normalna" ako se družiš s Danery ni da hoćeš. a ti fala bogu imam višegodišnji staž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Calli, ja kad budem kupovala novi badić uzet ću šest brojeva veći, pa će mi bar biti velik hehehe, ili ću se uvaliti u ormar od moje sveki ko akd sam bila trudna user posted image user posted image

ma ja nasla neki proljetos na snizenju za pedeset kuna, dobar badic isto kao ona startna zastavica u formuli 1user posted image user posted image user posted image
samo moje dupe izgleda pozamasno u njemu pa ga moram stesati, a u svekrvin orman se uvaliti ne mogu, jerbo zena izgleda ki Sindi Kraford user posted image
sve me sramota ici pored nje na plazu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1299
6.6.2010 17:27:00   
ninolina

ma noooo zašto bih se ljutila... čuj, tu ti je kod nas poprilično razvijena poljoprivreda, možda nam je naškodilo nešto iz tog sektora...hm user posted image user posted image user posted image

ma nekad je bolje bit i spaljen nego ko kuhana lignja...

user posted image user posted image ma samo vi nama budite takve....spaljeneuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!