Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:07:50
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: ninolina ne mora biti u bolnici, samo idete tamo dok ne naučite vježbice... ne ostaje se u bolnici-dobili smo tri termina za vježbanje(7.30,13.13 ili 17.30) pa biramo koji nam od tih ,koji dan odgovara. sad sam mirna,jer sam je vodila sa naopake strane-ja glupača bolilo je u leđima i ja je odvela kod privatnog fizioterapeuta-a ona meni da dijete ima totalnu skoliozu,jednu nogu kraću za 0,3cm,spuštena stopala i naručila me kod njenog prijatelja ortopeda (privatnika) Nisam mogla vjerovati u tu dijagnozu vlastitim ušima. odmah sam odatle produžila u naše pedice i u suzama je pitala zar sam toliko loša majka da nisam primjetila da mi je djetetu kraća noga pedica pošizila-kakva raća noga i kakva spuštena stopala i tako smo na kraju završili kod fizijatra u bolnici gdje sam trebala odmah na početku i biti ma strašno...ma glavno da ste sada krenuli s vježbicama bude sve ok...jooooj a ti doktori... lei buuuu...kaj je k već budna
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:09:37
|
|
|
|
leilany
|
da budna je...a uspavljivala sam je duze nego kaj je spavala kak si ti?kak klinci?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:11:08
|
|
|
|
ninolina
|
ja ok, klinci isto...iris čori a theo me zaje...A kako ti tak kratko spava...Moja je začorila u 10 i još enma naznake da će se dignuti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:13:36
|
|
|
|
leilany
|
pa kad se probudila ujutro? ova moja je bila auf u 5 i do 7 smo se igrale,i onda je zaspala do 9...bile smo vani,ljuljala se...igrala se...i jeeedva zaspala i evo je vec orna jbte u kindacu se igra... jbte ta bu na moju stranu familije...njoj bu spavanje gubljenje vremena
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:15:22
|
|
|
|
ninolina
|
probudila se ko i tvoja oko 5 zajebavala do 6 i zaspala spavala do 8 i nemre više od 10 da bude budna
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:32:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Pozdrav
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:38:54
|
|
|
|
MaTana
|
hello
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 12:39:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:40:40
|
|
|
|
BUMBI
|
MaTana bok i tebi,kako si ti i tvoja cura? Cvrle ovdje je isto tako
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:45:07
|
|
|
|
MaTana
|
vruće, je jako, ali ja volim ljeto pa mi je ok... Komarci su mi pojeli dijete, u kući nije problem, ali zato vani predvećer tigrasti napadaju.... Skuhala sam rućak i uspaval bubu, pa sad malo odmaram... dok mi se ne skupe od mm braća... ali danas sam sama sa njima pa je light - zapećena pasta, ako se budu bunili da im je malo ima u friđu 2 snicle... ja i buba ćemo paste... Kako je A? Ti?
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 12:46:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:48:24
|
|
|
|
BUMBI
|
A moje dijegte obuklo vunenu haljinu(da bude lijepa) i ne da ju skinuti i navukla dokoljenke i cipele. Super što se veseli,lijepo se zabavite ja kupila danas u ljekarni one narukvice za komarce,jel se to stvai na ruku ili nogu?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:52:32
|
|
|
|
MaTana
|
Mene strah da mi to ne prožvaće... sasvim svejedno jeli na ruci ili nozi moja će prožvakati... Jeli to stvarno neškodljivo? mislim i ako stave u usta? Ja ko kakva pretpovjesna budala idem za njom sa bosiljkom (svježim - ukrala u susjeda ) i mažem joj po nogama
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:53:16
|
|
|
|
cuba
|
Hoj curke
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:53:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Neznam ,danas sam prvi put kupila.Ja sam čula i da hvale,a i da kažu da nije dobro..pa sad znaj
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 12:54:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:55:58
|
|
|
|
ejmama
|
Pozdrav svima, vidim da vam je vruće, Cvrčak dobar provod sutra
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 12:56:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba i ejmama bok i vama Cvrčak kad krećete sutra,jel se A spremila za put?
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 12:58:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 13:00:48
|
|
|
|
BUMBI
|
Mora cura biti lijepa Moje dijete je danas isto izrazilo želju da mu nalakiram nokte
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 13:00:56
|
|
|
|
ejmama
|
spremila je bebu u kolica, napunila torbu, pasić im je u pratnji i pita mene kojim putem da dođe na more, Ena je zaspala, čini mi se kao da ima malo temperaturu.
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 13:01:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 13:01:32
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Mora cura biti lijepa Moje dijete je danas isto izrazilo želju da mu nalakiram nokte
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 9.6.2010 13:02:04
|
|
|
|
MaTana
|
buba se probudila, bježim.... danas sam cijeli dan sama sa njom pa me gnjavi da nadoknadimo ono vrijeme dok radim Bok!
|
|
[Obrisani korisnik] 9.6.2010 13:05:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!