|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koji komentar!
15.6.2010 21:36:02   
Anoniman
Danas idem s Katarinom iz dućana i eto ti susjede na dvorištu, dojurila na ogradu kad me vidjela. Pita me kaj me ukočilo, rekoh - da.
I eto i njene svekrve. Pita me da kaj ima kod mene kaj novoga? Rekoh, nema, bilo je al nije uspjelo. Kaže ona a kod mene ima! I pokaže glevom na snahu. A ja onak vedro kažem "ČEstitam!" Kad se stara smrkne i pogleda nju pa mene i kaže meni "TI SE SAD ZAŠTITI, KAJ, NE MORA TI MUŽ NI ZNATI! KAJ BUŠ OD SEBE NAPRAVILA???"

Ja sam se samo glasno nakašljala i otišla!

Budaletina! Kaj bu mi ona krojila broj djece? A i ova je jadna kraj nje ak si to dozvoli! (to joj je 3.)

Ufff, još mi ide para z vuhih van! user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koji komentar!
15.6.2010 21:39:03   
natalijax
luda stara,što te briga za babuskaru

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 21:39:29   
zaba
ne žesti se,jednostavno nije vrijedno dragauser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 21:40:42   
FIONA
...kokoš...ja se ne bi samo nakašljala!!!!...ona bi bila ta kaj bi kašljala...kokoš...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 21:42:48   
Anoniman
ma, imala bi ja njoj kaj reći! al nisam štela! jer bi mi trebala tabletica za herca posle toga! krava stara!

(Odgovor članu FIONA)
  Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 21:44:01   
BUMBI
Strašno što si ljudi svašta dozvole

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 21:44:14   
Thea
Joj čula bi ta mene stara baba...Dao Bog da joj snaha rodi bar petero djece....

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2010 21:49:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Thea

Joj čula bi ta mene stara baba...Dao Bog da joj snaha rodi bar petero djece....

toooooooooooo Thea!!!!!! Jeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

al ja mislim da se nje snaha boji! u tom je štos... mislim da bi ju ova obesila da rodi petero... ne znam kaj bu i s ovim, nadam se da će rodit, s obzirom na facu, nisam baš sigurna... jooooj... user posted image

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 8
15.6.2010 21:50:58   
Thea
Kad je ta snaha neka glupačica.....
Sigurno staru pita i kad se smije pojuser posted image i sa mužem....

< Poruku je uredio Thea -- 15.6.2010 21:52:09 >

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9
15.6.2010 21:58:15   
Anoniman
ma to ti je takav mentalitet ovih naših baba koje su proživjele život u komunizmu i misle da trebaš imati jedno dijete i ak začneš drugo, obavezno ga se moraš riještii a ak misliš rodit treće onda si luda, zaostala itd. itd.
takvo ISTO mišljenje ima moja stara, njih 2 su skupa radile u firmi davno...
i ona bi mene objesila kad ostanem trudna!

osobno smatram da su moja djeca najveće bogatstvo koje ću ostaviti iza sebe! njezino mišljenje me NE ZANIMA! APSOLUTNO!!! Babetina. user posted image

(eto, i Mariachi je ljuta, ste vidle vi to?user posted image )

(Odgovor članu Thea)
  Neposredna veza do poruke: 10
15.6.2010 22:32:11   
tikica_69
Ja bi takvim babama priustila duboku, duboku starost bez djece i unucadi i da nitko ni 2 godine ne primjeti da smrdi u stanu kad otegne papke jer nema nikoga tko bi pitao za nju user posted image
Evo....znam da je i ovaj komentar uzasan, ali takve to zasluzuju...

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
15.6.2010 22:32:24   
mare i gogo
imam ja takvu bakicu koja je rekla mojoj mami da pobaci moga brata i sestru i dan danas govori šta joj je to trebalo a kad je tek čula da sam ja trudna sa malim ajoj :"JESU ONI NORMALNI JEL ONI NE ZNAJU ŽIVJETI BLA,BLA.........
i sad mi dolazi prvi puta vidjeti dijete u četvrtak...kad me je zvala da će doći mali je upravo plakaao i nije ni spustila slušalicu valjda je mislila da sam ja i kaže:"A ŠTO SE MALI DERE U PIuser posted image maternu !!!"možete si zamisliti kakva sam tada bila uf glavu bih joj odgrizla...........

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12
15.6.2010 22:34:49   
Nika 24052006
Briga te,na jedno uđe,na drugo izađe..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 13
15.6.2010 22:35:12   
Anoniman
Boze, svakakve li budale hodaju zemljom!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
15.6.2010 22:36:13   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja bi takvim babama priustila duboku, duboku starost bez djece i unucadi i da nitko ni 2 godine ne primjeti da smrdi u stanu kad otegne papke jer nema nikoga tko bi pitao za nju user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ova je dobra iako kakva sam ja bilo bi mi je žao

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 15
15.6.2010 22:36:35   
mirna
gledaj moze imati svoje misljenje, ali to nije opravdanje za takav komentar...user posted image Koliko djece ces ti roditi to je tvoja privatna stvar...  Da sam na tvom mjestu rekla bi joj da ih planiram jos najmanje jednom toliko...onda bi sigurno zasutila...user posted image

Neposredna veza do poruke: 16
15.6.2010 22:40:48   
Duve
IZVORNA PORUKA: FIONA

...kokoš...ja se ne bi samo nakašljala!!!!...ona bi bila ta kaj bi kašljala...kokoš...

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 17
15.6.2010 22:45:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mare i gogo

imam ja takvu bakicu koja je rekla mojoj mami da pobaci moga brata i sestru i dan danas govori šta joj je to trebalo a kad je tek čula da sam ja trudna sa malim ajoj :"JESU ONI NORMALNI JEL ONI NE ZNAJU ŽIVJETI BLA,BLA.........
i sad mi dolazi prvi puta vidjeti dijete u četvrtak...kad me je zvala da će doći mali je upravo plakaao i nije ni spustila slušalicu valjda je mislila da sam ja i kaže:"A ŠTO SE MALI DERE U PIuser posted image maternu !!!"možete si zamisliti kakva sam tada bila uf glavu bih joj odgrizla...........

vjerujem ti, imam i ja takve ekipe!

kad sam ja rodila K. došle su mi u babinje dvije ženske osobe iz dalje obitelji. poveo se neki razgovor o bračnom paru koji ne može začeti i ja kažem da mi je žeo, da budu valjda... a ova kaže "ahhh, ne znaš kaj je gore - kad nemreš ili kad nesmeš leć već si trudna!"

a sad kad sam imala spontani, ista ta strina je rekla teti: "joj, pa ima žena koje su sretne kad idu abortirat!" ja rekoh - "to sigurno nisam ja!!!"

ne mogu shvatiti šta dođe u glavu nekim ženama? kak, u kojem stupnju života, kakav klik im se desi u glavi da postanu tako otrovne??? nije mi jasno i nikad mi neće bit. to je zloća, čista zloća, koja je protiv života, pa makar i crkle ovak same kek je tiks napisala. Bože mi oprosti!

Neposredna veza do poruke: 18
15.6.2010 22:51:26   
Anoniman
joj, idem spat!
najbolje da to sve zaboravim i gotovo... komentar - ni prvi ni zadnji te vrste!
buenas noches, problemas, Mariachi ir a dormir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19
15.6.2010 23:01:41   
MiniMama
citam i ne vjerujem. pa mislim da bi joj glavu odgrizla u tom trenutku. ja se nikako ne bi mogla kontrolirati.
jednom sam slucajno nacula susjedu da za mog muza komentira kako je "po struci svodnik" jer smo tada vozili bijesni auto i mm je cijeli tetoviran. i po tome je ona zakljucila da je on svodnik.
ali nisam joj ostala duzna. culo me se do kastela kako sam urlala na nju. i od tada zahtjevam da mi persira kad me vidi. za nju sam gospođa.  ih, da vidis kako je krotka.
nemam ja milosti za te babe. znam da ih ne mogu usutkati, ali bar cu onda ja uzivati i osjecati se bolje urlajuci na njih.

a da mi tako nesto netko kaze dok se ja jos oporavljam od spontanog..? na sudu bi rekla da sam vidjela bljesak ostrice noža i da sam se branila...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20
15.6.2010 23:12:31   
nancy
a stvarno ne mogu vjerovat.ma sta si ona misli da moze tako tebi to recuser posted image user posted image Boze,Boze,zaostalih i poremecenih ljudi

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 21
15.6.2010 23:22:05   
mariola
IZVORNA PORUKA: tikica_69

užasno je ali i ja i im to poželila, blesačeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 22
15.6.2010 23:22:35   
cuba
Joj babetina zlih user posted image ...mogla bi se o njima raspisati...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 23
16.6.2010 7:53:29   
Zvonki
Zlo mi je od takvih komentara. Pitam se samo odakle nekome uopće pravo pričati o tvojoj intimi???

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 24
16.6.2010 7:55:40   
troubled
užas i katastrofa....svašta si neki ljudi dozvole...
meni nekidan susjeda kaže - zaboga, to ste htjeli ili?????? i četiri su previše, ali pet!!!!!
ma...ne dam da me dira....ali, hello.....meni to baš i nije normalno...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!