|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koji komentar!
16.6.2010 8:20:46   
danery
hmmm....prošle godine je umro sin od bakine sestre...čovjek je bio stvarno dobar...
ta sestra (baka je od mm,dopuna...) bi dolazila k nama i plakala sa bakom non stop...mene je  to diralo,ali me počelo jako živcirat jer svaka riječ završila bi na urlanju i cviljenju i kojekakvim komentarima...
najjači mi je bio kad mi je ta žena rekla da ja ne znam kako je to strašno kad ti umre dijete...ja sam ju blijedo pogledala i ništa nisam rekla u tom momentu...
ali sam si mislila...babo pa ti si svog sina rodila,odgojila,oženila,unuke i praunuke s njim dočekala...a moje je dijete umrlo i prije nego se rodilo...

kako su ljudi nekad nepromišljeni...mada nekad imaju razloga za takve izjave,ali opet...nezahvalno je to...user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 26
   [Obrisani korisnik]
16.6.2010 8:47:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27
16.6.2010 9:59:32   
Anoniman
e, noćas nisam mogla zaspati do 1h od nerviranja, popila sam biljnu sa me smiri... al sam si mislila, trebala sam joj reć nakon što mi je rekla da se zaštitim - zaštitite se vi sunčanim naočalama kad ja prolazim, nije pristojno nekome buljiti u gaće! djeca su najveći blagoslov u životu, šta će ostati poslije vas ako ne vaša djeca? hiža bu se srušila, ili mislite da bu na njoj spomen ploča da ste vi tu živeli, moš mislit!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 28
16.6.2010 10:07:59   
ninolina
čitam i ne vjerujem...jebate ja bi joj svašta rekla...nebi joj dužna ostala...drži se draga i ne sekiraj se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 29
16.6.2010 10:09:12   
pako
babe,babe,babe................user posted image user posted image user posted image  nemam više kaj za reč............

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30
16.6.2010 13:55:45   
Bebys
user posted image
IZVORNA PORUKA: zaba

ne žesti se,jednostavno nije vrijedno dragauser posted image

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 31
16.6.2010 20:53:58   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Mrzim te seoske odnose sa zabadanjima nosa u tuđa posla user posted image
Ne sekiraj se zbog nečeg što ne možeš promijeniti

Upravo tako. Budi i dalje vedra, zdrava i nasmijana i zaboli te đon za takve babuskare i njihove komentare. Ionako joj je vjerojatno cijeli kontakt sa vanjskim svijetom te poimanje tog istog svijeta kroz sapunice što se daju u podne na TV-u user posted image

Primi hugić i nadam se da si se smirila od jučer user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 32
16.6.2010 21:02:27   
Anoniman
smirila sam se, hvala user posted image
jučer kao da mi je netko ukrao mir u prolazu, ali ja znam Tko ga vraća! user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu e_l_p_i)
  Neposredna veza do poruke: 33
16.6.2010 22:04:33   
lee
koja debilka od žene...uf..poludim na te komentare...grrrrrrrrr..user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 34
16.6.2010 22:10:24   
MKata
Najgori su mi takvi komentari!! Niti ga ti je ona napravila, niti će ga rodit, niti hranit i oblačit!!! UH...sad sam se i ja naživcirala!!!

A mislim, i ja sam imala takvu baku...ona je plakala kad je rodila drugo dijete jer joj prvorođeni neće više biti jedinac!!!!! Zamislite to! A ona je bila jedinica jer su njenu mamu natjerali da pobaci svakoje sljedeće koje je začeto! FUJ!! I prije koliko je to godina bilo...da ne bi imali puno djece da se imanje ne bi dijelilo...a ta moja prabaka je bila bolje od kruha!

Mislim, ženino je pravo odlučiti hoće li roditi ili neće, njena stvar, ali tjerati nekoga i komentirati, a nitko te ništa ne pita... GRRRR

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 35
16.6.2010 22:12:04   
ivanaa
Ja tak nevolim te stare lajave babe kaj svima sole pamet a hodaju okoo kocoprnice.
Znam da te to pogodilo,al nemoj na toobraćat pažnju a ak te baš pia skreši joj koju uvredu da tebi bude lakše.
Koza primitivna

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 36
16.6.2010 23:55:21   
mare i gogo
IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: mare i gogo

imam ja takvu bakicu koja je rekla mojoj mami da pobaci moga brata i sestru i dan danas govori šta joj je to trebalo a kad je tek čula da sam ja trudna sa malim ajoj :"JESU ONI NORMALNI JEL ONI NE ZNAJU ŽIVJETI BLA,BLA.........
i sad mi dolazi prvi puta vidjeti dijete u četvrtak...kad me je zvala da će doći mali je upravo plakaao i nije ni spustila slušalicu valjda je mislila da sam ja i kaže:"A ŠTO SE MALI DERE U PIuser posted image maternu !!!"možete si zamisliti kakva sam tada bila uf glavu bih joj odgrizla...........

vjerujem ti, imam i ja takve ekipe!

imala sam i ja spontani prije još i ja bi ih zatušila da su mi tako nešto rekle a u rodilištu mi se našla baba koja je prvo začela umjetnom bez oca od donora jer nije tada imala muža a sad nakon 7 god.je rodila drugo i kad je čula razliku od mojih klinaca rekla mi je dal vi sad planirate stati praviti djecu ja sam pouser posted image user posted image user posted image user posted image nećeš ih ti odgajati,niti im se dizati niti ih voljeti UF gade mi se takve babe

kad sam ja rodila K. došle su mi u babinje dvije ženske osobe iz dalje obitelji. poveo se neki razgovor o bračnom paru koji ne može začeti i ja kažem da mi je žeo, da budu valjda... a ova kaže "ahhh, ne znaš kaj je gore - kad nemreš ili kad nesmeš leć već si trudna!"

a sad kad sam imala spontani, ista ta strina je rekla teti: "joj, pa ima žena koje su sretne kad idu abortirat!" ja rekoh - "to sigurno nisam ja!!!"

ne mogu shvatiti šta dođe u glavu nekim ženama? kak, u kojem stupnju života, kakav klik im se desi u glavi da postanu tako otrovne??? nije mi jasno i nikad mi neće bit. to je zloća, čista zloća, koja je protiv života, pa makar i crkle ovak same kek je tiks napisala. Bože mi oprosti!

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 37
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!