Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:51:37
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zaba evo ja se skidam sljedeći četvrtak ,bome ću se slikati i šaljem vam fotke
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:52:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Fiona...pokusavamo primamiti goste, a ne tjerati ih
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:52:29
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: FIONA uopće me nije sram...kad vidim cure 10 i više godina mlađe sa puno gorim celulitom i salom ja sam si supač...da bi kojih 4-5 kg manje bilo bolje i bi..ali Bože moj kako moja pikachu kaže, volim jest! ...činjenica da još uvijek dečkiči okrenu glavu il zazvižde kad u kratkim hlačama odem u dućkas po nekaj potvrda je da nije tak loše.... ....inaće ja sam opet višak na ovoj temi jel se ja ne skidam u kupaći...ja idem do krajaaaaa.... mislim fakat...daaaaaaaaaaj.....fiona....ti si komad i 800...i ti nemas pravo glasa.... pa nemam pravo glasa, ja sam nudist a vi tu kenjate o kupaćim kostimima...kad dođem na plažu među one švabice (oni su najčešći nudisti uz poljake ) ja sam ti supač...tam nit jedna nema ispod 150 kg... ....ko još danas kupuje kupaći...to je bez veze...obriješ dlake i osunčaš malu, ma guzu pa cike pa da vidiš dernek doma...a ne vi...guzica ko mont everest kad je snježna oluja gore a cice ko dva reflektora svetle u mraku...curkeeeee....sunčeko vas zove...skinite se do kraaajaaa!!! to mogu jedino kad hitim sidro negdje u nekoj uvali...inace no way hose
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:54:12
|
|
|
|
mirna
|
joj fiona kak si me sada nasmijala... ja trenutno nemam tih problema sa reflektorima, cijela sam ko jogurt...
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:54:59
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Fiona...pokusavamo primamiti goste, a ne tjerati ih ja ne teram...da vidiš Peruuuu....hehehhhhehehhe.....stari morski vuk...rekao mojoj mami prošle godine da kaj sam od sebe napravila...da sam mu ja bila mis plaže i da izvolim skinut taj višal...a ja rodila prije sedam mjeseci... ...pa ti reci....Pero me zvređal i mama brzo po herbić....još velim par kila viška valjda bum stopila do ljeta...a kaj se gostiju tiče...ja ih privlačiiim!!!!! ....eeeehehehhehehhehehhehhe
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:55:25
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mirna joj fiona kak si me sada nasmijala... ja trenutno nemam tih problema sa reflektorima, cijela sam ko jogurt... aaaahahhahahhahahahhahahhahahahha......a jesi luda!
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:56:06
|
|
|
|
zaba
|
ja sam godinama bila bez krpica,znamo i sad otići na nudističku,fakat je najbolje kad si gol i kupati se i sunčati,slažem se Fiona s tobom.Samo na Visu je nudistička totalna koma,pa ne idemo.
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:56:35
|
|
|
|
tikica_69
|
mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:57:09
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima pa da lako nadje put do....kuce....
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:57:26
|
|
|
|
BUMBI
|
mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:59:26
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima aahhahaahahhahhaaa..... Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!! raj!
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 21:59:47
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: tikica_69 mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima pa da lako nadje put do....kuce.... ,aha, da do kuće...
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:00:20
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: FIONA IZVORNA PORUKA: tikica_69 mm je corav pa voli kad svijetlim u mraku na strateskim mjestima aahhahaahahhahhaaa..... Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!! raj! dogovoreno
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:01:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma vidi ti njih koliko ih je odjednom prisutno na ovoj temi Samo škicaju i ne javljaju se
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:02:25
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: FIONA Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!! raj! ne zaboravite fotkati...
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:02:25
|
|
|
|
tikica_69
|
Da....sad buju svi trazili gdje svijetli u Medulinu
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:04:11
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: FIONA Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!! raj! ne zaboravite fotkati... e hebi ga, nesmiješ fotkat....samo uz dopuštenje...inače baš na ograđenim plažama tog tipa nikako...moje fotke s plaže su samo mi i nitko u pozadini i to najviše s kraja dana kad su več neki otišli... Žabac, dogovorno!!!
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:04:24
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: FIONA Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!! raj! ne zaboravite fotkati... "te fotke" buju samo za mm,one pristojne mogu na RR
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:04:51
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Da....sad buju svi trazili gdje svijetli u Medulinu aaaaahahhahahhahahahhahhha.....ili di snježi ovisno kaj sunčaš...
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:04:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo, imate moje dopustenje
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:05:08
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Da....sad buju svi trazili gdje svijetli u Medulinu
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:05:39
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Evo, imate moje dopustenje bojim se da mi svjetlost ne bi uništila fotku...ne bu čisto ispalo...kao da slikam prema suncu.... ..al THX!
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:05:50
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: FIONA Žabac...pozivam te onda u moj kraj na moruuuu....tam je plaža za nudiste ko smišljena!!!user posted image user posted image user posted image user posted image raj! ne zaboravite fotkati...user posted image user posted image user posted image "te fotke" buju samo za mm,one pristojne mogu na RR Vjerujum da bi mu se svidejla vas dvije
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2010 22:11:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Skidanje u kupaći... 16.6.2010 22:21:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Fi, m od Fi i zaba - spremni za suncanje
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!