|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Fakultet
16.6.2010 14:03:18   
Točkica28
drage mamice i one koje će to tek postati...
koji ste fakultet završile?
i koliko vam je bitno školovanje u slučaju vašeg djeteta?

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Fakultet
16.6.2010 14:04:36   
danery
visoka učiteljska škola,studij predškolskog odgoja...

a za dijete....ajme gdje je to...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2010 14:05:40   
ninolina
ja nisam išla na faks muž je...i rekla sam jednog dana djecu neću tjerati da idu ako ne žele...mislim da je to ipak njihova odluka i volja...voljela bi da budu dobri i pošteni a hoće li ići na faks...manje mi je važno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2010 14:08:08   
Anoniman
nisam završila faks, stala sam na trećoj godini Katehetike na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zg. Davno bilo, prošo moj voz...

a cure, ako budu imale afiniteta, samo nek studiraju, danas si bez faksa niko i niš!

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 4
16.6.2010 14:17:08   
Nika 24052006
Ja nisam završila faks,iskreno,nije mi se dalo studirati.Školu općenito nisam voljela,iako sam bila super učenik.A za djecu,pa voljela bi da se školuju,bit će im sigurno tako bolje u životu.Premda Nika već sad kaže da neće ići u školu da će čuvati konjeuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
16.6.2010 14:18:38   
MiniMama
ja sam na (recimo) trecoj godini geologije i mislim da cu odustati. jos se premisljam sobzirom na posao-vrtic itd. sad sam bas na nekoj prekretnici uzivotu kad se moram sabrati i smisliti sta dalje.
ne mislim odustati zbog djeteta nego zbog toga sto sam izgubila volju i zanimanje. ne vidim se kao majka u toj struci. kao zena opcenito. voljela bi da moje dijete zavrsi fakultet ali cu biti malo mudrija nego moji roditelji i necu forsirati gimnaziju ako to ne zeli.. bitno je da se nađe u necemu i da ga to donekle ispunjava.
i nije mi bitno zapravo kakav ce biti u skoli dok god znam da se trudi.

ali mm me ljuti. spremala sam neki ispit i ljutim se jer mi nesto nije jasno i on letimicno pogleda zadatak i automatski mi da tocan odgovor. on koji nema blage veze s tim kolegijom i nema nikakvo predznanje koje bi ga moglo navesti na tocan odgovor, on je "skužio iz slike" a nikad nije niti pokazao afinitet ka studiranju. zavrsio srednju građevinsku, a sigurna sam da bi i građevinu završio od šale, ali njemu to nije ni u peti. njemu i novine draže citati preko neta nego listati uz kavu. ko da je alergican na papir user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 6
16.6.2010 14:29:09   
osobno
Ostala mi još godina ekonomije-diplomski, vraćam se u listopadu definitivno da sve to lagano privodim kraju.
a šta se tiče dice...pa bilo bi lipo, obzirom na to da i mm i ja (skoro) imamo visoko obrazovanje, da i naša dica budu tomu sklona, ali ako ipak ne bude, a bože moj, šta se tu može.
Potrudit ću se pokazat im prednosti, i bit potpora ukoliko odluče.
Ali ne želim bit jedan od onih histeričnih roditelja šta forsiraju dicu toliko da ona zamrze čkolu. Najbitnije mi je, da vam budem iskrena, da postanu dobri i pošteni ljudi, sve ostalo mi je zaista sporedno.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 7
16.6.2010 14:35:55   
mirna
njemacki i povijest umjetnosti na filozofskom sam zavrsila... absolutno nista u vezi s faksom ne radim osim filozofiranja na Ringeraji...user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 8
16.6.2010 14:36:22   
ninolina
IZVORNA PORUKA: mirna

njemacki i povijest umjetnosti na filozofskom sam zavrsila... absolutno nista u vezi s faksom ne radim osim filozofiranja na Ringeraji...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 9
16.6.2010 16:19:27   
ELISABETH
ja sam završila engleski i pedagogiju,starci me nisu tjerali na faks, to je bila moja želja.....
posao u struci ne mogu naći jer nas ima previše....
100 puta sam rekla da mi je ovu pamet i one godine, gledala bi završiti nešto s čim se lako možeš zaposliti...
nego,udaljila sam se od teme,mislim da je neću siliti da ide na faks ali ako bude imala želju,pružiti ću joj podršku

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
16.6.2010 16:24:39   
mišica 666
ja sam završila višu upravno pravnu a svojoj djeci želim da rade ono što vole. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 11
16.6.2010 18:35:28   
dominik
s obzirom da domia fasciniraju bageri i cistoca (smetlari) i sve sa strojevima mislim da mi je propao san imati dijete doktorauser posted image ...ne znam ocu li ih tjerati ali znam da cu im omoguciti studiranje u smislu da cu ih financirati da im ne pada  na pamet ici raditi dok ne zavrse faks...jer to se meni desilo...otisla radit, ajme placa 4000 kn mojoj sreci nije bilo kraja...a sada heh glupacauser posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 12
16.6.2010 19:54:43   
S84
završila sam ekonomiju...a djeca nek idu svojim putem kad bude vrijeme....
ja ih mogu usmjeriti, ali oni su ti koji će putovati kroz zivot, pa tako i fakultet...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 13
16.6.2010 20:07:26   
nemammaste
Hotelijerski,višu.Voljela bih da završe ali ne znam kako ću se postaviti...Smetalo mi je kad su me moji tlačili pa nisam htjela iz inata,a s druge strane možda bih i završila visoku da su me stisli.Ako mi dijete bude komplicirano kao ja namučit ću se naći pravi pristup. user posted image Vidjet ćemo

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 14
16.6.2010 20:08:13   
dominik
u danasnje vrijeme faks puno znaci da, ali...ima hrpa zanimanja koja (ako si majstor u njima) donose vise love nego fakultet...tak da...sta god da odluci odluci ali neka to voli i bude dobar u tome

(Odgovor članu S84)
Neposredna veza do poruke: 15
16.6.2010 20:22:02   
Anoniman
Zavrsavam Visoku turisticku, i to je ono sto volim i nadam se da cu naci posao u svojoj struci. Smatram da je obrazovanje jako bitno, i iako me roditelji nisu forsirali, fakultet se podrazumevao. Svakako ce mi biti lakse sa njim, nego bez. I pokusacu Sari da usadim te vrednosti, da je skola bitna, ja sam bila odlican djak ali nisam bila streber i znala sam da je jedini nacin da zavrsim ono sto volim jeste da imam dobre ocene. I ne smatram da je vaznije naci bolje placen posao, nego posao koji volis jer ipak polovinu zivota provedemo radeci ! A fakultet ce ti svakako uvek dati prednost u odnosu na nekog ko ga nema, a imate iste kvalitete potrebne za posao!

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 16
16.6.2010 20:29:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dominik
znam da cu im omoguciti studiranje u smislu da cu ih financirati da im ne pada  na pamet ici raditi dok ne zavrse faks...jer to se meni desilo...otisla radit, ajme placa 4000 kn mojoj sreci nije bilo kraja...a sada heh glupacauser posted image

E bas tako su moji roditelji sa sestrom i sa mnom uradili, nema posla dok se ne zavrsi fax jer te novac tako mladog "povuce". Najgori mi je slucaj mog muza koji je mogao da zavrsi fax, imao je zelju (mada ocigedno ne dovoljnu), ali ne- svekrva je odlucila da ga zaposli (da bi mogao da daje u kucu user posted image ) sa 18 godina u vojsci, on sav srecan jer ce imati svoju neku kunu da moze da izlazi ovo ono i evo ga sad- ok, ima super placu od koje zivimo, ali je ful nezadovoljan na poslu, problemi sa srcem od stresa i zvasta nesto ...i naravno ne moze da nadje neki drugi posao, onaj koji bi voleo jer nema zavrsen fax za to. ali bitno da mu je mamica uzimala mesecno po 1000kn, a on u toj kuci od kad se zaposlio jedva da je bio. user posted image ista prica i sa njegovom sestrom, evo zavrsila trogodisnju za pedikera, i odmah je salje da radi, da je slucajno ne bi izdrzavala jos koju godinu dok se dete ne obrazuje i dobije mogucnost da se bavi onim sto je zanima...to mi se gadi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 17
16.6.2010 20:40:59   
dikac
završila sam ekonomiju i voljela bih da mi djeca završe fakultet, ali ne smatram da je to ključno za uspjeh i sreću u životu.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18
16.6.2010 20:48:45   
mali_macic
ni ja ni mm nismo isli na faks a za malu cemu vidit sto bude htjela i ako joj budemo ikako mogli onda cemo joj to i omogucit. ali do tada imamo jos duuuuugo.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19
16.6.2010 21:40:36   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: dominik

s obzirom da domia fasciniraju bageri i cistoca (smetlari) i sve sa strojevima mislim da mi je propao san imati dijete doktorauser posted image

eto, tako i moj domi od malena, samo vozila bilo koje kategorije....ne moram ti ni reci da upisuje cestovni promet user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 20
16.6.2010 21:42:50   
zaba
IZVORNA PORUKA: mirna

ti si genijalka user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 21
16.6.2010 21:59:57   
MKata
Ja sam prof. matematike i informatike...studirala sam sto godina, ali sam završila, hvala Bogu!! Odabrala očito odličan fakultet jer sam posao imala prije nego sam diplomirala.

Za dijete (ubuduće djecu user posted image )...ne znam...mislim da mi je bitno da budu sretni i ispunjeni, da vole ono što rade, a sve ostalo je manje važno. Naravno da će mi biti drago da su uspješni i da ne moraju previše raditi da bi mogli dobro živjeti, ali to je još jaaaaako daleko! user posted image

On ne voit bien qu''''avec le cœur ; l''''essentiel est invisible pour les yeux.

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 22
17.6.2010 8:19:05   
troubled
završila visoku u čiteljsku - učiteljica razredne nastave...
netko je gore napisao - nisu me forsirali, ali se faks podrazumijevao nekako sam po sebi...
i brat mi je završio faks...
mislim da se želja i volja uvelike izgrađuju dok djeca odrastaju, tako da onda kasnije ni nema potrebe za forsiranjem...
trenutno imamo jednu na faksu, sljedeće godine će i druga...
vjerujem da će i paula, po onome kako se sada izjašnjava...
za male ćemo još vidjeti, rano je user posted image
ne bude li tako, bože moj, tu sam da im svima dam podršku za ono što žele...
a dominik dobro kaže, faks nije nikakva garancija za bolji ili bolje plaćeni posao...možda tek pruža veću mogućnost izbora...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 23
17.6.2010 8:22:01   
Ninaa
Ja sam završila upravnu i birotehničku i sad studiram na društvenom veleučilištu upravni odjel. Htjela sam studirati hrvatski, komparativnu književnost ili bibliotekarstvo jel obožavam hrvatski i knjige kak nisam uspjela upisati završila sam tu gdje jesam. Prošla sam kalvariju s tim faksom i iskreno gadi mi se, 2,5 godina sam izlazila na jedan ispit da bi ga prošla kad je prof. dobio otkaz. SAd sam korak do diplome i da ne radim mogla bi se s njom nahititi jel u našoj struci nema posla. Kaj se djece tiče, bitnije mi je da budu pošteni i dobri ljudi,a ak će ih zanimati škola i ak će željeti na faks ići će. Jedino ak se naš sustav školovanja ne promjeni onda ću ak treba dići kredit i poslati ih na privatni pa da se ne muče ko ja.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 24
17.6.2010 9:31:55   
njanja
IZVORNA PORUKA: troubled

netko je gore napisao - nisu me forsirali, ali se faks podrazumijevao nekako sam po sebi...
 isto tako, završila sam ekonomski fakultet nakon ekonomske škole, iako sam razmišljala o predškolskom odgoju...djelomično mi je žao da nisam, ali vrijeme fakulteta je bio savršeni period mog života gdje se sve potrefilo-fax, društvo, izlasci, dečki i drago mi je da je ekomonija bila moj izbor, tim više što sada radim posao u struci kojeg obožavam (kao i posao meneuser posted image ).... Jana neću forsirati da završi fax, ali ću ga usmjeravati u to jer za njega želim najbolje. Ne mislim da je netko vrijedniji samim time što je završio fax jer se ljudi cijene po ljudskosti, a ne po titulama, ali ipak mislim da je puno više vrata otvoreno što imaš više znanja, a i onaj VSS u radnoj knjižici pomaže user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!