|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B Ljeto nam se vratilo
18.6.2010 9:47:37   
danery
za sada stoji cura user posted image u sri uzv 4d pa ću znati točno jer se ni sad nije okrenulo najbolje,a i meni pozlilo pa me dr Škicnuo po sistemu "JE,DEFINITIVNO SI TRUDNA,VIDIM user posted imageuser posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 2351
18.6.2010 11:32:38   
ivkica333
dan curke!!!

sad si me Danery podsjetila na jednu curu što je bila samnom u bolnici... termin joj je bio DVA TJEDNA ,ono od... do..., ja joj kažem dobro pa ti doc nije rekao " gospođo trudni ste i rodit ćete ove godine"

vrlo preciznouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Život je plamen koji uvijek gori, ali se opet ponovo zapali svaki put kad se dijete rodi."Bernard Shaw

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2352
18.6.2010 11:36:13   
ninolina
hej komadi...kako ste...user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ivkica333)
Neposredna veza do poruke: 2353
18.6.2010 11:50:00   
danery
eto mene oooooooopeeeeeeeeeet user posted image
JES,IT IZ AJ,HER FLIK user posted image user posted image user posted image user posted image

bome ivkice,ovo je bila precizna procjena stanja,ne tako biti zločesta...
kad ti kažem da je sonda uzv-a oblijepljena izolir trakom,a da se novi uzv izgubio na carini i netragom nestao,dobro da me nije viskom i rašljama pregledao...
ono,da ti gatam user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2354
18.6.2010 12:21:42   
ninolina
IZVORNA PORUKA: danery

eto mene oooooooopeeeeeeeeeet user posted image
JES,IT IZ AJ,HER FLIK user posted image user posted image user posted image user posted image

bome ivkice,ovo je bila precizna procjena stanja,ne tako biti zločesta...
kad ti kažem da je sonda uzv-a oblijepljena izolir trakom,a da se novi uzv izgubio na carini i netragom nestao,dobro da me nije viskom i rašljama pregledao...
ono,da ti gatam user posted image user posted image user posted image

ajme koji uvjetiuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2355
18.6.2010 12:25:40   
danery
e da...i onda mene netko pita zašto malo malo idem na 4d...user posted image
ma idem i nek gleda do sutra ak hoće....user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2356
18.6.2010 12:26:30   
Wukovarka
Dan user posted image

Evo i mene na dnevnom odmoru user posted image
Lucija u krevetiću...još ju čujem da skače user posted image ...a ja se bacam na trosjed, koji je sada samo mooooojjjjj kako je muž na terenu user posted image

Što ima kod vas?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2357
18.6.2010 12:30:16   
Anoniman
hej, Wuki, još si u komadu! Ja pripremila šnicle za ručak, malog strpala u krevet, oprala prozore i zavjese u kuhinji, pala sa stepenica, skuhala malom ručak i sad došla vidjeti kaj ima kod vas! 

(Odgovor članu Wukovarka)
  Neposredna veza do poruke: 2358
18.6.2010 12:30:45   
ninolina
tetice i ja bi na tvome mjestu pa ovo je koma...
wuki bokić...jesi se psihički pripremila za tenicu...gdi će mala biti dok si ti u bolnici

Neposredna veza do poruke: 2359
18.6.2010 12:31:35   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Kejt

hej, Wuki, još si u komadu! Ja pripremila šnicle za ručak, malog strpala u krevet, oprala prozore i zavjese u kuhinji, pala sa stepenica, skuhala malom ručak i sad došla vidjeti kaj ima kod vas! 

hej kejt ti si vrijednauser posted image ja nisam ništa napravila jošuser posted image
kako si pala jesi dobro

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2360
18.6.2010 12:34:04   
Anoniman
Ma na guzicu kad sam išla dolje kod sveki. sva sreća nisam nosila malog, a i guzica je debela pa ne može do kosti doć. E ninolina, mm s onim dr-om ima 8 zajedničkih prijatelja na fejsu (glazbenika, naravno). Možda ja sad i požurim s drugom bebicom.

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 2361
18.6.2010 12:34:37   
Wukovarka
Mislim da će i Tena čekati termin kao Lucija.

A Lucija će biti sa bakama...mama mi dolazi 25, jer sam 26 i 27 sama...rodila ili ne.
Što se mene tiće, Tena može sutra...ali mi se ćini da se njoj ne da van, a ja ne stanem više u nijednu majicu user posted image

Danas ne kuham, ima graha od jučer....sveki me štedi poslova....nekak si je postala dobra sa mnom user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2362
18.6.2010 12:36:36   
ninolina

Ma na guzicu kad sam išla dolje kod sveki. sva sreća nisam nosila malog, a i guzica je debela pa ne može do kosti doć. E ninolina, mm s onim dr-om ima 8 zajedničkih prijatelja na fejsu (glazbenika, naravno). Možda ja sad i požurim s drugom bebicom.

he he debela guzauser posted image user posted image
ma daj pa to je super...otiđi prije k njemu na razgovor...pa češ ga bolje upoznati...meni je predobar...ma na raspolaganju 24 sata dnevno...bio je na skijanju a ja trudna s theom zovem ga u panici jer krvarim...on nije mogao doći ali me doktorica u bolnici čekala na vratima...ma meni je to značilo više od neznam čega...i hebeš te pare kaj sam davala

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2363
18.6.2010 12:40:58   
danery
user posted image user posted image user posted image kejt al sam se nasmijala...dobro je da si tako sretno prošla...

wuki svekrva znači nešto potiha i dobra?
hm,tko zna što ju je opalilo...
mene moja sad šokirala,došla doma,a inače radi do 4...pitam ja otkud vi,a ona morala sam doktoru...a nikad ne ide dr...e noge su mi klecnule...user posted image
na kraju-žena išla na sistematski i ne vidi dobro...morat će nosit naočale...
ajme nek je to najveće zlo...user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2364
18.6.2010 12:43:19   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Mislim da će i Tena čekati termin kao Lucija.

A Lucija će biti sa bakama...mama mi dolazi 25, jer sam 26 i 27 sama...rodila ili ne.
Što se mene tiće, Tena može sutra...ali mi se ćini da se njoj ne da van, a ja ne stanem više u nijednu majicu user posted image

Danas ne kuham, ima graha od jučer....sveki me štedi poslova....nekak si je postala dobra sa mnom user posted image

a joj vidla sam pupu svaka ti čast...treba to nositi...a sveki a čuj sad će se odmoriti od tebe bar tri dana...a očito ju muči to kaj ti mama dolazi pa mora biti fina

Neposredna veza do poruke: 2365
18.6.2010 12:45:30   
Anoniman
Ma u japankama sam se poskliznula (sveki ulaštila stepeniceuser posted image user posted image user posted image ), al uhvatila sam se nekako za ogradu. Ma nije to meni prvi put. Jednom zsam opi... user posted image i kad sam pila trudna.

Ninolina, ma nije mi žao tih novaca, ionako sam ovu trudnoću vodila kod privatnika i kad sam zbrajala račune za povrat poreza ispalo je lijepih 3900.

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2366
18.6.2010 12:46:59   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: ninolina

a joj vidla sam pupu svaka ti čast...treba to nositi...a sveki a čuj sad će se odmoriti od tebe bar tri dana...a očito ju muči to kaj ti mama dolazi pa mora biti fina

user posted image user posted image user posted image   Tko zna...ili nešto treba pa se uvlači  user posted image user posted image user posted image

A trbuh...ufff...nigdje ne mogu proći a da ne zapnem user posted image

Kako si ti? Tvoji mališani uživaju?

< Poruku je uredio Wukovarka -- 18.6.2010 12:47:29 >

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2367
18.6.2010 12:47:13   
ninolina
kod njega ti je pregled 350 akli ja nisam platila porod onda...a sad sam bila kod drugog i njega samo nazvala za porod...i tada platila

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2368
18.6.2010 12:48:07   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

user posted image user posted image user posted image   Tko zna...ili nešto treba pa se uvlači  user posted image user posted image user posted image

A trbuh...ufff...nigdje ne mogu proći a da ne zapnem user posted image

a dobro je dok je dobra...možda joj je tvoj muž kaj rekao...ali to nije važno još malo neka tenica čeka a onda će i pupa biti manji

Neposredna veza do poruke: 2369
18.6.2010 12:50:25   
Anoniman

kod njega ti je pregled 350 akli ja nisam platila porod onda...a sad sam bila kod drugog i njega samo nazvala za porod...i tada platila

Mislim da sam ja i više plaćala kod svoje. Nisam svaki put isto, doduše, nekad sam manje nekad više. Ma dogovoreno, nema frke. Ili ću vodit kod svoje, a s njim se dogov. ili ću vodit kod njega.

Ražanj spreman, a zec u šumiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 2370
18.6.2010 12:50:49   
Wukovarka
Pusite klince puno...odoh u horizontalu dok je Lulu na odmoru.

Bye user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2371
18.6.2010 13:03:17   
ninolina

Mislim da sam ja i više plaćala kod svoje. Nisam svaki put isto, doduše, nekad sam manje nekad više. Ma dogovoreno, nema frke. Ili ću vodit kod svoje, a s njim se dogov. ili ću vodit kod njega.

Ražanj spreman, a zec u šumiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a sad će i zeko dobiti voljuuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2372
18.6.2010 15:54:24   
leilany
ima kogaaaaaaaaaaaa??????user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 2373
18.6.2010 16:35:58   
mariola
user posted image  evo poslužite se,ja ispekla jednu s prhkim tijestom.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 2374
   [Obrisani korisnik]
18.6.2010 16:38:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!