Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 9:47:37
|
|
|
|
danery
|
za sada stoji cura u sri uzv 4d pa ću znati točno jer se ni sad nije okrenulo najbolje,a i meni pozlilo pa me dr Škicnuo po sistemu "JE,DEFINITIVNO SI TRUDNA,VIDIM "
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 11:36:13
|
|
|
|
ninolina
|
hej komadi...kako ste...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 11:50:00
|
|
|
|
danery
|
eto mene oooooooopeeeeeeeeeet JES,IT IZ AJ,HER FLIK bome ivkice,ovo je bila precizna procjena stanja,ne tako biti zločesta... kad ti kažem da je sonda uzv-a oblijepljena izolir trakom,a da se novi uzv izgubio na carini i netragom nestao,dobro da me nije viskom i rašljama pregledao... ono,da ti gatam
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:21:42
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: danery eto mene oooooooopeeeeeeeeeet JES,IT IZ AJ,HER FLIK bome ivkice,ovo je bila precizna procjena stanja,ne tako biti zločesta... kad ti kažem da je sonda uzv-a oblijepljena izolir trakom,a da se novi uzv izgubio na carini i netragom nestao,dobro da me nije viskom i rašljama pregledao... ono,da ti gatam ajme koji uvjeti
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:25:40
|
|
|
|
danery
|
e da...i onda mene netko pita zašto malo malo idem na 4d... ma idem i nek gleda do sutra ak hoće....
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:26:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dan Evo i mene na dnevnom odmoru Lucija u krevetiću...još ju čujem da skače ...a ja se bacam na trosjed, koji je sada samo mooooojjjjj kako je muž na terenu Što ima kod vas?
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:30:16
|
|
|
|
Anoniman
|
hej, Wuki, još si u komadu! Ja pripremila šnicle za ručak, malog strpala u krevet, oprala prozore i zavjese u kuhinji, pala sa stepenica, skuhala malom ručak i sad došla vidjeti kaj ima kod vas!
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:30:45
|
|
|
|
ninolina
|
tetice i ja bi na tvome mjestu pa ovo je koma... wuki bokić...jesi se psihički pripremila za tenicu...gdi će mala biti dok si ti u bolnici
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:31:35
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt hej, Wuki, još si u komadu! Ja pripremila šnicle za ručak, malog strpala u krevet, oprala prozore i zavjese u kuhinji, pala sa stepenica, skuhala malom ručak i sad došla vidjeti kaj ima kod vas! hej kejt ti si vrijedna ja nisam ništa napravila još kako si pala jesi dobro
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:34:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma na guzicu kad sam išla dolje kod sveki. sva sreća nisam nosila malog, a i guzica je debela pa ne može do kosti doć. E ninolina, mm s onim dr-om ima 8 zajedničkih prijatelja na fejsu (glazbenika, naravno). Možda ja sad i požurim s drugom bebicom.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:34:37
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mislim da će i Tena čekati termin kao Lucija. A Lucija će biti sa bakama...mama mi dolazi 25, jer sam 26 i 27 sama...rodila ili ne. Što se mene tiće, Tena može sutra...ali mi se ćini da se njoj ne da van, a ja ne stanem više u nijednu majicu Danas ne kuham, ima graha od jučer....sveki me štedi poslova....nekak si je postala dobra sa mnom
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:36:36
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt Ma na guzicu kad sam išla dolje kod sveki. sva sreća nisam nosila malog, a i guzica je debela pa ne može do kosti doć. E ninolina, mm s onim dr-om ima 8 zajedničkih prijatelja na fejsu (glazbenika, naravno). Možda ja sad i požurim s drugom bebicom. he he debela guza ma daj pa to je super...otiđi prije k njemu na razgovor...pa češ ga bolje upoznati...meni je predobar...ma na raspolaganju 24 sata dnevno...bio je na skijanju a ja trudna s theom zovem ga u panici jer krvarim...on nije mogao doći ali me doktorica u bolnici čekala na vratima...ma meni je to značilo više od neznam čega...i hebeš te pare kaj sam davala
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:40:58
|
|
|
|
danery
|
kejt al sam se nasmijala...dobro je da si tako sretno prošla... wuki svekrva znači nešto potiha i dobra? hm,tko zna što ju je opalilo... mene moja sad šokirala,došla doma,a inače radi do 4...pitam ja otkud vi,a ona morala sam doktoru...a nikad ne ide dr...e noge su mi klecnule... na kraju-žena išla na sistematski i ne vidi dobro...morat će nosit naočale... ajme nek je to najveće zlo...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:43:19
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Mislim da će i Tena čekati termin kao Lucija. A Lucija će biti sa bakama...mama mi dolazi 25, jer sam 26 i 27 sama...rodila ili ne. Što se mene tiće, Tena može sutra...ali mi se ćini da se njoj ne da van, a ja ne stanem više u nijednu majicu Danas ne kuham, ima graha od jučer....sveki me štedi poslova....nekak si je postala dobra sa mnom a joj vidla sam pupu svaka ti čast...treba to nositi...a sveki a čuj sad će se odmoriti od tebe bar tri dana...a očito ju muči to kaj ti mama dolazi pa mora biti fina
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma u japankama sam se poskliznula (sveki ulaštila stepenice ), al uhvatila sam se nekako za ogradu. Ma nije to meni prvi put. Jednom zsam opi... i kad sam pila trudna. Ninolina, ma nije mi žao tih novaca, ionako sam ovu trudnoću vodila kod privatnika i kad sam zbrajala račune za povrat poreza ispalo je lijepih 3900.
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:46:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a joj vidla sam pupu svaka ti čast...treba to nositi...a sveki a čuj sad će se odmoriti od tebe bar tri dana...a očito ju muči to kaj ti mama dolazi pa mora biti fina Tko zna...ili nešto treba pa se uvlači A trbuh...ufff...nigdje ne mogu proći a da ne zapnem Kako si ti? Tvoji mališani uživaju?
< Poruku je uredio Wukovarka -- 18.6.2010 12:47:29 >
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:47:13
|
|
|
|
ninolina
|
kod njega ti je pregled 350 akli ja nisam platila porod onda...a sad sam bila kod drugog i njega samo nazvala za porod...i tada platila
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:48:07
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: ninolina a joj vidla sam pupu svaka ti čast...treba to nositi...a sveki a čuj sad će se odmoriti od tebe bar tri dana...a očito ju muči to kaj ti mama dolazi pa mora biti fina Tko zna...ili nešto treba pa se uvlači A trbuh...ufff...nigdje ne mogu proći a da ne zapnem a dobro je dok je dobra...možda joj je tvoj muž kaj rekao...ali to nije važno još malo neka tenica čeka a onda će i pupa biti manji
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:50:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina kod njega ti je pregled 350 akli ja nisam platila porod onda...a sad sam bila kod drugog i njega samo nazvala za porod...i tada platila Mislim da sam ja i više plaćala kod svoje. Nisam svaki put isto, doduše, nekad sam manje nekad više. Ma dogovoreno, nema frke. Ili ću vodit kod svoje, a s njim se dogov. ili ću vodit kod njega. Ražanj spreman, a zec u šumi
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 12:50:49
|
|
|
|
Wukovarka
|
Pusite klince puno...odoh u horizontalu dok je Lulu na odmoru. Bye
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 13:03:17
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Kejt IZVORNA PORUKA: ninolina kod njega ti je pregled 350 akli ja nisam platila porod onda...a sad sam bila kod drugog i njega samo nazvala za porod...i tada platila Mislim da sam ja i više plaćala kod svoje. Nisam svaki put isto, doduše, nekad sam manje nekad više. Ma dogovoreno, nema frke. Ili ću vodit kod svoje, a s njim se dogov. ili ću vodit kod njega. Ražanj spreman, a zec u šumi a sad će i zeko dobiti volju
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 15:54:24
|
|
|
|
leilany
|
ima kogaaaaaaaaaaaa??????
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:35:58
|
|
|
|
mariola
|
evo poslužite se,ja ispekla jednu s prhkim tijestom.
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 16:38:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!