Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:42:32
|
|
|
|
mariola
|
hehehe,znala sam da ćeš ih namirisati Došli smo doma u srijedu. sutra mi prvi gosti dolaze pa sam morala doć vidit jel sve na svom mjestu. T je zaspao u 2 i pol a ja uživam. Tako mi je ugodno u boravku da su mi se noge smrzle Kako vi? Šta frajerica radi?
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 16:46:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:47:37
|
|
|
|
cuba
|
Ojla curke Eto i mene na popodnevnoj siesti Kako T i A?
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 16:49:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 16:50:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:51:57
|
|
|
|
danery
|
haj društvo... jao ja ću ovo zadnje baš mi je vrućeeeeeee...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:54:50
|
|
|
|
curice
|
dan svima
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 16:55:11
|
|
|
|
mariola
|
Baš šteta cvrle da se nećemo vidit A tm reci da je ovaj otok prekrasan i da se ne bi mene baš tako lako moglo ovamo dovest da nije super Mi ćemo tek u jedanaestom jer nam prije ništa ne odgovara iako je tamo najbolje ići deseti i jedanaesti mjesec. A što se tiče šopinga,o da, uhvati me, i te kako. Neki dan sam kupila 4 majice, torbu, hlače. Hlače mi stoje grozno i debela sam i na dijeti sam. Ova orehnjača mi je da ne umrem od gladi T se budi, idem spremit pola orehnjače i ponjet sveki. Bolje da se ona deblja nego ja Cure pusa
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 16:56:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:02:14
|
|
|
|
cuba
|
Cvrle, to te onda Anjica debelo iznenadila ...nek je ona sve to otpjevalakako treba to je najvažnije! Ja u benettona sebi nekako nikad ništa ne nađem Curice i danery ćaaao kako ste?
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:06:12
|
|
|
|
danery
|
hello cubaaa joj kad tvoj nick vidim,odmah mi ljetno raspoloženje dođe evo ja sam dobro,oporavljam se uspješno od šokova... prvo sveki ranije došla s posla,a sad me maloprije nakon mjesec dana mira i tišine posjetila susjeda... sve me strah nastavka
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 17:08:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:12:05
|
|
|
|
danery
|
hahahaha dobra si cvrle ne brine mene sveki i njena kontrola,svaki uljez bi već pred kapijompod budnim babinim okom smaknut bio ta je ko kobac,sve snimi i da ne znaš... bome sam se i ja šokirala kad skužih tjedne...a susjeda... jadna skoro pala na tur,prosto mi došlo žene žao a curka...izgleda vježba dubljenje na glavi...jao moja rebarca
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:13:24
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cuba Curice i danery ćaaao kako ste? umorno boli me glava od rasprava i dogovora koji nikad ne završe kako treba
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:14:48
|
|
|
|
cuba
|
Već mi je nekoliko curki s raje reklo kako nisu skužile moj nick tj da je KUBA (kao otok) već cuba/ćuba da ga promijenim Joooj ni ja ne volim nenajavljene goste, posebno sveki (al ajde samo mi je jednom tako došla, neću se puno žaliti).
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:17:32
|
|
|
|
danery
|
a jbg cuba,pa žena živi sa nama u kući....tj.mi s njom... joj još bi joj jadnoj falilo da se morau vlastitoj kući najavljivat unaprijed baš toliko zločesta nisam...
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:22:12
|
|
|
|
cuba
|
ma znam, nisam mislila na tvoj slučaj već općenito
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:22:56
|
|
|
|
danery
|
znam....ja se zezam na moj račun
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 17:46:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 17:53:22
|
|
|
|
curice
|
ponovno rasprava oko mog nesretnog krova bilo je toliko napeto da je čak mladi gospodin iz prizemlja prijetio bacanjem bombe(to mm rođak) onda je svekar prvi put pošizio dao mu je otkaz (radio je kod nas u firmi i vrijeđao ),otišao u zemljišno-knjižno,katastar i povadio sve papire od kuće i mahao im pred nosom jer je sve naše uknjiženo napeto već danima,jer gospoda mi ne daju da podignem potkrovlje na visinu od 1,20,al sad su mi zabranili da promijenim i kupu na krovu uz riječi:"E nećeš ni kupu promijeniti,neka ti curi"
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 17:53:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 17:57:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 18:03:29
|
|
|
|
curice
|
on ima prizemlje i uknjiženo je na njih,moj svekar ima kat uknjižen na njega,a mm ima potkrovlje uknjiženo na njega Krov prokišnjava i pitali smo ih dozvolu da najniže strane (zidove) podignemo na 1,20 jer nam je trenutna visina zida 60 cm-ne daju-ok al reći mi da neću promijeniti ni krov takav kakav jest-e sad su pretjerali čista zloća-ništa im ne smeta-imamo posebne ulaze,odvojene satove od struje,vode-sve je zasebno ne zatvaramo im pogled ni ništa drugo
|
|
RE: C.B Ljeto nam se vratilo 18.6.2010 18:07:35
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: curice on ima prizemlje i uknjiženo je na njih,moj svekar ima kat uknjižen na njega,a mm ima potkrovlje uknjiženo na njega Krov prokišnjava i pitali smo ih dozvolu da najniže strane (zidove) podignemo na 1,20 jer nam je trenutna visina zida 60 cm-ne daju-ok al reći mi da neću promijeniti ni krov takav kakav jest-e sad su pretjerali čista zloća-ništa im ne smeta-imamo posebne ulaze,odvojene satove od struje,vode-sve je zasebno ne zatvaramo im pogled ni ništa drugo e ovoga ni kod nas nema...mislim stvarno bezobrazno...ma ne mogu vjerovat budalastog čovjeka...
|
|
[Obrisani korisnik] 18.6.2010 18:07:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!