Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:11:47
|
|
|
|
Točkica28
|
svela ti se knjiga na jedno slovo... a to sam jaaaaaaaaaaaaa vidis da se nitko nece druziti a ja idem gledat oprah show
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:12:43
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: danery tko slijedeći misli otvorit kaf,bolje nek doooooobro razmisli,nije izgleda isplativo ulaganje totalno loša investicija lagano propadam
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:14:01
|
|
|
|
danery
|
bolje gledaj,tj. brojiiiiiiiiiii...hihihiihi,ima nas čak 3
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 11:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:15:32
|
|
|
|
danery
|
no curice,ipak nas cvrle spašava ovim slasticama gore uz to je sve lakše kako tvoja ekipa? škola gotova...kako provodite dane?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:17:25
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: curice evo mene Znam ja da uvijek mogu na tebe računati kada su kolači u pitanju vas dvije ne bježite.. Größe der Voransicht: 800 × 571 Pixel cvrle jesi danas za jednu ovakvu popodne ak nas vrijeme posluži? kak tm,kako TI? jeste još na zužnim pogledima ili je pala koja rječca?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:21:10
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: danery kako tvoja ekipa? škola gotova...kako provodite dane? bili smo dva dana kod moje mame,zato me nije bilo na rr,al čitala sam vas i pratila preko mobitela(totalna ovisnica ) malo smo svi bili šokirani i preplašeni zbog ove Lukine operacije(mrzim isčekivanje i grozim se svake zvonjave telefona bojeći se najgorih vijesti) ekipa je ok-trenutno igraju buzza-pa je mir(bolje reći buka jer su pojačale do kraja tv,tresu se prozori ) kako ste vi svi
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:24:10
|
|
|
|
danery
|
joj...mi svi...heheheh,ne znam ni tko je doma mm i sveki rade,to sam sigurna...ja sam obavila jutarnje posliće,pa sad pauza... baka sigurno kuha ručak,dedu hidjeh da veže paradajziće i bašči,a teta i šogi... hopsaju po dvorištu,miš hrče... a se gnijezdi uzduž i popreko jesam koga zaboravila?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:27:48
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: danery jesam koga zaboravila? mene si zaboravila na fejsu
|
|
[Obrisani korisnik] 24.6.2010 11:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:28:10
|
|
|
|
leilany
|
book curice....kak ste???
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:29:39
|
|
|
|
danery
|
kokoš jedna,ja sam bome tamo,a ti ne znam kud si zdimila...daj si zjakni
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:06
|
|
|
|
tikica_69
|
Pozdrav drage cure....evo i mene na kratko.....kuham pa virim
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:24
|
|
|
|
leilany
|
kvočko jedna...pa ja sam tam,al kad god ti nekaj hocu napisat...pise da nisi na mrezi... daj se umrezi vec jednom
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:32:36
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: leilany book curice....kak ste??? bok lei,nisam te odavno srela mi ok,kući smo,dovukla sam brdo prljave robe koju sad perem,stavljam sušiti a pegla.......tko zna kad će ona doći na red
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:33:05
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Pozdrav drage cure....evo i mene na kratko.....kuham pa virim bokic tiks....a kaj fino kuhas?da usecarim opet recept
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:33:58
|
|
|
|
curice
|
bok tiks,a šta miriše iz tvoje kuhinje
< Poruku je uredio curice -- 24.6.2010 11:34:13 >
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:34:43
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: curice IZVORNA PORUKA: leilany book curice....kak ste??? bok lei,nisam te odavno srela mi ok,kući smo,dovukla sam brdo prljave robe koju sad perem,stavljam sušiti a pegla.......tko zna kad će ona doći na red a kaj da ti velim curice...visa sila....ova moja mala azdaja pocela je hodat ko velika....nemres ju ulovit.... a za peglu nemoj mi ni spominjat....nas dvije se organski nemremo vidjet...ne podnosimo se
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:37:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: curice bok tiks,a šta miriše iz tvoje kuhinje musaka od kelja
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:38:05
|
|
|
|
tikica_69
|
lei, si probala onaj grah?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:40:49
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 lei, si probala onaj grah? da probala....doso mi tata.....stavio si 2 tanjura i veli...vec dugo nismo jeli ovak fini grah...ja skoro opala na dupe... fala na receptu...meni je odlican....a i mojima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:41:19
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 musaka od kelja kak to radis (dosadna sam znaaam)
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:46:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Izdinstas mljeveno meso kao za bolognes samo gusce, skuhas i ispasiras kelj i skuhas saku rize - to pomjesas, dodas zacine, 2 zumanjka, 2 zlice brasna, prasak za pecivo, vrhnje za kuhanje i snijeg od 2 bjeljanjka. Promjesas i peces prvo 15 min na 175, pa onda drugih pola sata na 200 stupnjeva. Odlicno je!
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:53:19
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Izdinstas mljeveno meso kao za bolognes samo gusce, skuhas i ispasiras kelj i skuhas saku rize - to pomjesas, dodas zacine, 2 zumanjka, 2 zlice brasna, prasak za pecivo, vrhnje za kuhanje i snijeg od 2 bjeljanjka. Promjesas i peces prvo 15 min na 175, pa onda drugih pola sata na 200 stupnjeva. Odlicno je! uuuf...ovo mi zvuci njami probat cuuuu....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 24.6.2010 11:54:35
|
|
|
|
tikica_69
|
i je, odlicno je...ajde bas mi je drago da vam grah super....moji su se isto odusevili, ja recept nasla negdje na netu
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!