Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:17:09
|
|
|
|
danery
|
heeheheheh nemoš vjerovat,jel? to je za babe što šize zbog cure... eto neka im sad u čast i zdravlje...meni slikica baš simpa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:19:51
|
|
|
|
cuba
|
je, smišna je, al si me nekako iznenadila, jel ti to tiks slala
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:20:09
|
|
|
|
Wukovarka
|
Tiks Sad odmah pod tuš ...joj kak je meni lijepo...dvije bake na raspolaganju, a ja ležim Inna...Lucija je prava seka....većinom Tenu škaklja po stopalima , inače ju baš ne doživljava. Hvala na čestitkama...odoh srediti Lulu za spavanje, pa napišem priču
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:20:47
|
|
|
|
tikica_69
|
ja sam joj slala animirane pa nije htjela idem cure, sad ce mi gosti.....pisemo se navecer... ugodan dan vam svima zelim
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:22:37
|
|
|
|
mariola
|
evo i mene opet,T je izgladnio pa sam nestala. A poslije papice najbolje je odspavat malo Spava ko top a mama odmah natrag na rr. Wuki, jubi cure i od mene
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:22:56
|
|
|
|
danery
|
nije...tiks mi poslala stvarno dobre animirane,al nekako mi sad bolje paše turit babama curicu pod nos nego sexy drmajuću guzu to ću iskoristit malo kasnije
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:23:39
|
|
|
|
danery
|
baj baj tikice i dobar tek i dobro druženje
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:27:48
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery nije...tiks mi poslala stvarno dobre animirane,al nekako mi sad bolje paše turit babama curicu pod nos nego sexy drmajuću guzu to ću iskoristit malo kasnije nedaj se
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 12:36:12
|
|
|
|
cuba
|
Cure pozdrav, idem popit kavicu kod susjede dok mi R spava Ćao bao svimaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 14:45:57
|
|
|
|
Gogule
|
curke, jel pije ko kavu???
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 15:14:40
|
|
|
|
Gogule
|
IZVORNA PORUKA: Gogule curke, jel pije ko kavu??? jel ima tko broj. moba od callanhoe i MiniMame?? Promjena je mjesta nalaska a nema ih na RR ajde cure pomagajte
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 15:36:01
|
|
|
|
Gogule
|
IZVORNA PORUKA: Gogule IZVORNA PORUKA: Gogule curke, jel pije ko kavu??? jel ima tko broj. moba od MiniMame?? Promjena je mjesta nalaska a nema ih na RR ajde cure pomagajte
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:09:14
|
|
|
|
cuba
|
Ćaaaos Eto mene na dok dijete spava Javila sam ja MiniMami za promjenu mjesta druženja.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:11:32
|
|
|
|
Gogule
|
evo i ja pijem kavicu sad mirnije kad smo se sve našle. I moja Klara spavasamo se Roko probudio i sad me pila kad idemo u grad od Hajduka?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:12:56
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Gogule evo i ja pijem kavicu sad mirnije kad smo se sve našle. I moja Klara spavasamo se Roko probudio i sad me pila kad idemo u grad od Hajduka? zna dite di je dobro Koliko vam treba do Jokera - po sata?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:19:29
|
|
|
|
Gogule
|
da da pola sata ako nebude čep na mostu (Trogir) no mislim da su turisti otišli. Prošle godine smo 1,5 km išli 2 sata. haha neponovilo se. sad kad treba negdje ići moja K spava ko top.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:21:16
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Gogule da da pola sata ako nebude čep na mostu (Trogir) no mislim da su turisti otišli. Prošle godine smo 1,5 km išli 2 sata. haha neponovilo se. sad kad treba negdje ići moja K spava ko top. To ti je obično tako, valjda će se probuditi do 5h. A ja sam u svojih u gradu imam 20min sigurno pješke do Jokera a još moram R dat jest kad se probudi, promjenit ga... valjda ću sve stići...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 16:28:03
|
|
|
|
Gogule
|
i ja to sve moram no nema veze glavno da dođemo. sad moram ugasit jer tu vani nemam utičnicu a prazan mi je laptop.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 20:54:06
|
|
|
|
BUMBI
|
hello Ima li koga?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 20:57:11
|
|
|
|
danery
|
haj bumbi... što se radi?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 21:01:11
|
|
|
|
BUMBI
|
D gleda crtiće,pa čekam da zaspe..šta ti?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 21:02:12
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni otisli gosti...a ja iz nocne, nista spavala....mislim da cu sad pasti u nesvjest
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 21:11:11
|
|
|
|
danery
|
evo gledam malo po raji,malo Vražjeg Nickyja mm ganja komarca,hopsa ko po kući
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 21:14:40
|
|
|
|
leilany
|
oj....kak ste kaj??? evo i mene laganini
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 27.6.2010 21:22:30
|
|
|
|
cuba
|
Večer
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!