|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B " Kavica u hladu"
28.6.2010 9:26:21   
mariola
Jutro cure,kako ste?
Točkice drži se, ako ja tako bolje za tebe i bebicu odmaraj.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1026
28.6.2010 9:27:51   
osobno
Ja sam poplašeno....
gledala slike iz jokera pa se pripala kako me ona luda vrtirepka uvatila u babaroga izdanju (a stvarno nisam bila svoja)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1027
28.6.2010 9:29:17   
leilany
pojma nemam...mene satralo kad sam vidla K kak se hihoce i pjevusi...ljubi bebu prije pol 6user posted image user posted image user posted image i nastavilo se u istom tonu sve dok nije pocela histerizirat jer joj nisam dala da otvara ladice(jucer si pricepila prstek i vidi joj se )...i to je bio plac da me susjeda pitala zakaj se placeuser posted image mislim.ono...user posted image user posted image a duuuug je danuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1028
28.6.2010 9:30:25   
Točkica28
odmaram draga već preko 4 mjeseca ahahhahahhaha
ulezane su mi rupe u krevetu user posted image user posted image user posted image
jedva čekam 10 mj da se beba i ja ljubimooouser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1029
28.6.2010 9:30:32   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

Ja sam poplašeno....
gledala slike iz jokera pa se pripala kako me ona luda vrtirepka uvatila u babaroga izdanju (a stvarno nisam bila svoja)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti zgledas super i da nisam cula ni rijeci jasnoooouser posted image
a nije mi jasno zakaj se ova vrticrepic nece slikati...grrrrrrrr......

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1030
28.6.2010 9:30:39   
osobno
Ništa zato...meni sveki za SVAKI plač dođe pitat, i to točno ovako
"a jadno babino pile...pa šta mu je?"user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1031
28.6.2010 9:31:21   
osobno

IZVORNA PORUKA: leilany

Ja sam poplašeno....

ti zgledas super i da nisam cula ni rijeci jasnoooouser posted image
a nije mi jasno zakaj se ova vrticrepic nece slikati...grrrrrrrr......

bez brige drugi put ću joj vratit milo za drago.user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1032
28.6.2010 9:31:23   
tikica_69
Ja gibam djete upisati u srednju skolu.....pisemo se kasnije user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1033
28.6.2010 9:32:35   
osobno

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Ja gibam djete upisati u srednju skolu.....pisemo se kasnije user posted image

ej tikice, jesu uspili dobit svjedodžbe?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1034
28.6.2010 9:35:01   
danery
joj i ti imaš pile babino? user posted image user posted image user posted image

naša je baba to mm rekla kas se sa 30.god.selio na satn sa mnom....baba ide kroz dvorište za njim,prati ga,tuli i cvilli...ODE TI MENIIIIIIIII...PILE BABINO....

a ja...moš mislit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1035
28.6.2010 9:35:24   
leilany

Ništa zato...meni sveki za SVAKI plač dođe pitat, i to točno ovako
"a jadno babino pile...pa šta mu je?"user posted image

joooj tak i moj stari...jbte samo da zaplace,evo njega trci i pita "kaj joj radite??"
hebote vec smo lude kad samo izusti prvo slovo...user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1036
28.6.2010 9:36:14   
leilany
IZVORNA PORUKA: danery

joj i ti imaš pile babino? user posted image user posted image user posted image

naša je baba to mm rekla kas se sa 30.god.selio na satn sa mnom....baba ide kroz dvorište za njim,prati ga,tuli i cvilli...ODE TI MENIIIIIIIII...PILE BABINO....

a ja...moš mislit...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da pile...pilence.....user posted image user posted image user posted image user posted image (a je daleko otiso)
pileeeeeeeee vrati seeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1037
28.6.2010 9:36:44   
mariola
Call se ne želi slikat jer je debela,ima 50 kila s krevetomuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1038
28.6.2010 9:36:47   
osobno
IZVORNA PORUKA: danery

PA poznala žena da se ostavlja čovik kokošinjca pa nariče...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio osobno -- 28.6.2010 9:37:49 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1039
28.6.2010 9:37:32   
osobno

IZVORNA PORUKA: mariola

točnije 48..krevet ima 30...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1040
28.6.2010 9:39:47   
Točkica28
nemrem zamislit moju mamu kak veli unuku da je pile babino user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1041
28.6.2010 9:40:05   
leilany
IZVORNA PORUKA: mariola

a kaaaj se ti javljas ......ti jedna cackalicouser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1042
   [Obrisani korisnik]
28.6.2010 9:40:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu osobno)
  Neposredna veza do poruke: 1043
28.6.2010 9:43:22   
osobno

IZVORNA PORUKA: Točkica28

nemrem zamislit moju mamu kak veli unuku da je pile babino user posted image user posted image user posted image

mislim da je u našem slučaju to točno...mi se prezivamo Pivac, a onda je ona kokoš-i bome i je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1044
28.6.2010 9:44:22   
osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Evo me natrag..
jesam se nasmijala s vama..
osobno baš si komad,a callanhoe ako ikada budem upoznala ću je prvo izgrliti,a onda Ružiknom tavom po glaviuser posted image

A možeš i ti; reci prvo jedan zagrljaj a onda udri.Reci to ti je od Cvrčkauser posted image

Oću, mislim da ćemo se nać ovaj tjedan na kavi...i mislim da je gogule uvatila sve nas pa čak i nju na zaj fotki.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1045
28.6.2010 9:46:03   
Točkica28
miss rr user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1046
28.6.2010 9:49:09   
mamice
Dobro jutro cure. Sta se radi ima sta novoga?user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

Neposredna veza do poruke: 1047
28.6.2010 9:49:40   
osobno

miss rr user posted image user posted image user posted image

call? pa bome i je... meni je predivna...mrzim je koliko je smišna.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1048
28.6.2010 9:50:55   
Točkica28
ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1049
28.6.2010 9:51:29   
osobno

ma ne znam kak ona izgleda, ali reko od silnih komplimenata mogle bismo napraviti izbor user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!