Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:47:52
|
|
|
|
Wukovarka
|
Jagodice, svaka ti čast Osobno, curke super. Spavaju obadvije, a sad smo se već donekle uhodali...uz pomoć baki Ak nestanem, izbacilo me...komp me zeza.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:48:56
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery ahhahahahahha....joj,ja s Bračem veze nemam... jedino brač nekad ruke uhvatim...možda od toga? pa jel se treba posebno zvati? to se dođe i kaže eto mene na kolače Vidim, to si i babama okolo rekla pa se sad na njih žališ... Bome, ja ti bez poziva neću doć, da ne bi i ja završila ka slon...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:51:01
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka Jagodice, svaka ti čast Osobno, curke super. Spavaju obadvije, a sad smo se već donekle uhodali...uz pomoć baki Ak nestanem, izbacilo me...komp me zeza. Mi smo bili potpuno sami i moram priznat da je bilo teških trenutaka, ali, eto, sad je bolje. Baš mi je drago da je L tako lipo reagirala na seku.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:52:02
|
|
|
|
jagodica
|
znaš kao te uče poštivaj starije i ja stojim iza toga ali stani malo neće mene neka baba zajebavat bilo bi bolje da je izvadila 100e i rekla da je mala na mamu iako lići na tatu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:52:41
|
|
|
|
danery
|
ahhahhha....e al to su BABEEEEEEE...jesi grozna... eto onda ajmo službeno.... CURE DRAGE,AKO BISTE SE BLAGOIZVOLJELE NAVRATITI NA KOJE SAM JA SAMA PRAVILA....MOLIM LIJEPO,NE USTRUČAVAJTE SE....BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM....RUKOLJUB I NAKLON NOSOM DO ZEMLJE .... jel ovo ok?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:54:21
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: jagodica znaš kao te uče poštivaj starije i ja stojim iza toga ali stani malo neće mene neka baba zajebavat bilo bi bolje da je izvadila 100e i rekla da je mala na mamu iako lići na tatu
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:54:44
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: osobno A bi li ti pasala?Pa šta ne kažeš, idem odma kuvat. aj..jesi skuvala vise??? dok ti smutis kavu dijete ce mi se probudit
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:55:42
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: danery CURE DRAGE,AKO BISTE SE BLAGOIZVOLJELE NAVRATITI NA KOJE SAM JA SAMA PRAVILA....MOLIM LIJEPO,NE USTRUČAVAJTE SE....BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM....RUKOLJUB I NAKLON NOSOM DO ZEMLJE .... jel ovo ok? ne vala.....sastrugala si fuge s tom surlom..... ponovo....malo blazi naklon
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:56:10
|
|
|
|
danery
|
eto viš ju kakva je,a meni za kolače kvoca a sama se ponudila da će skuhat...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:56:20
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery ahhahhha....e al to su BABEEEEEEE...jesi grozna... eto onda ajmo službeno.... CURE DRAGE,AKO BISTE SE BLAGOIZVOLJELE NAVRATITI NA KOJE SAM JA SAMA PRAVILA....MOLIM LIJEPO,NE USTRUČAVAJTE SE....BILJEŽIM SE SA ŠTOVANJEM....RUKOLJUB I NAKLON NOSOM DO ZEMLJE .... jel ovo ok? hmmm...nisi poljubila stope po kojima hodam...ah, da, zaboravih..ti se ni ne možeš sagnit...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:57:40
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: leilany IZVORNA PORUKA: osobno A bi li ti pasala?Pa šta ne kažeš, idem odma kuvat. aj..jesi skuvala vise??? dok ti smutis kavu dijete ce mi se probudit i popila već kad ti nisi došla...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 14:57:55
|
|
|
|
danery
|
a eto....dok se vi smislite kako vam paše....ostat ćete bez ičegaaaaaaaa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 15:19:55
|
|
|
|
leilany
|
ma znala sam ja.....dijete mi se vec igra u kindacu,a od kave ni k...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 20:52:50
|
|
|
|
tikica_69
|
Gdje ste svi?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 20:57:12
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Gdje ste svi? eto moje malenkosti. zvrkić spremljen u krevet a ja za komp kako ti i tvoji dečki?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 20:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam tu. Muža sam poslala da uspava maloga jer ja kao lektoriram nešto. Ali prije toga - zalijepila se za raju!
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:00:37
|
|
|
|
tikica_69
|
zvrkic, predali smo danas papire u srednju, jedan je na PS-u, drugi na kompu.....uzivaju....mm radi pa i ja uzivam kako ste svi vi? kejt, sad znam tko ce mi lektorirati kad ce mi nesto trebati
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:05:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 zvrkic, predali smo danas papire u srednju, jedan je na PS-u, drugi na kompu.....uzivaju....mm radi pa i ja uzivam kako ste svi vi? kejt, sad znam tko ce mi lektorirati kad ce mi nesto trebati Nema problema! Lektoriram savršeno, ali ne pišem postove savršeno pa me po tome ne testirajte! Ovdje si dam oduška i pišem sve malim ak me volja
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:05:19
|
|
|
|
ZVRK
|
mi smo svi super.trebamo da se ''pomučimo''da odradim,o vrtić još 2 dana pa onda uživancijaaaaaa znači trenutno mir i tišina kod tebe ja sam sa paninom u rukama hoćeš li da pripremim i za tebe jedan??? bokić kejt.nadam se da imaš dobro ljepilo i da se nećeš brzo odljepiti
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:09:12
|
|
|
|
tikica_69
|
nemoj, na dijeti sam
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:10:55
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 nemoj, na dijeti sam ja nisam a niti ti netrebaš biti a ako ti tako želiš............sama si si kriva
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:14:14
|
|
|
|
tikica_69
|
a jesam....moji zubi su sve to natukli pogledala sam slikice sa ST druzenja, bas su cure komadi a djecica su im preslatka
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:16:02
|
|
|
|
ZVRK
|
da bilo im je veselooooo,a bude valjda i nama ubrzo idem zaliti cviječe na balkonu jer sam zaboravila
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam htjela vidjeti te slike, ali budući da stalno petljam nešto s tim fotkama, em ne znam stavit svoje, em ih stavim pa ih niko ne vidi i bla bla bla, ... Uglavnom... nisam uspjela vidjeti Splićanke. Htjela sam i sebe stavit s gabrijelom, ali kad sam čula da ste vi koke na dijeti, a ja bi sve dala da imam kila ko vi, odustala sam. Sram me
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 28.6.2010 21:19:10
|
|
|
|
tikica_69
|
Kejt, ne srackaj....mi te volimo i debelu
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!