Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:11:12
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe necemo nista gristi sem mozda kike luku da koji put gricne a ne znam oko koliko cemo, kike bi trebala odspavati pa bi onda. Poslati cu ti poruku kada krenemo ok? nema problema...i l isto ide leć oko 1-2, pa kad se probudi, možemo na plažu.
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:13:04
|
|
|
|
CallamityJane
|
sto su njih dvoje uskladjeni javim ti kad krenemo darling
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 12:15:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:17:46
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 cure, idem malo odmoriti...rucak sam napravila, djete upisala, kasnije idem zubaru a iz nocne sam.... pisemo se kasnije, pusa svima! sretno kod zubara...grrrr...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:18:24
|
|
|
|
tikica_69
|
ma treba mi samo jednu plombu promijeniti jer je stara pa da ne pukne...ne bojim ti se ja zubara
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:18:48
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja sam vam hiljadu puta rekla da ja zelim se zategnuti ali mene niko ne slusa, a kike trenutno drijema na siki, nista nece da jede ovih dana jutros je pojela samo pola konzerve kukuruza kokoska mamina Juce smo te bas spominjale ja i M&M
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:19:42
|
|
|
|
tikica_69
|
onda trebas vjezbati a ne na dijetu
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 12:21:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:21:18
|
|
|
|
mariola
|
Evo mene u prolazu, čistim kuću, jedem i igram se s T, sve po malo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:21:24
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 onda trebas vjezbati a ne na dijetu ma ja krenem ali me vjecito kakav dobar rucak omeete, trenutno mi mm smeta pri vjezbanju zeljela bi da mi je struk uzi za nekih bar 5cm i guza podignutija za nekih 3cm
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:22:17
|
|
|
|
tikica_69
|
ah...sto bi ja sve htjela a nikako da ulolim tu zlatnu ribicu....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:23:31
|
|
|
|
mariola
|
vidi ove vrtirepke što izmišlja da mi je znat tvoje dimenzije
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:24:02
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak I moja je luda za tim kukuruzom iz konzerve To uvijek može. Sretno hrabrice naša,ni ja se ne bojim zubara. Koga ste tračali? mene? A šta? P.S. utegnuta si skroz. Vjeruj mi kada ti to kažemo mi sa strane,jer ti nemamo razloga laskati bezveze ma nismo te nista po zlu spominjali, samo sam ja provjeravala svoje utiske stecene preko foruma jesi li takva i u zbilji rekli su mi da je A. jos sladja uzivo a nisam utegnuta poslati cu vam slike danas sa plaze kad slikam mene i osobno pa cete vidjeti slaufe i bove, sve super izgleda dok ima tunika preko
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:24:53
|
|
|
|
tikica_69
|
call ima problema sa svojim racionalnim umom iz vlastitog potpisa
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:26:20
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 call ima problema sa svojim racionalnim umom iz vlastitog potpisa samo ti zezaj poslati cu Kiku na tebe
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 12:26:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:43:45
|
|
|
|
cuba
|
Ćao cure Evo moj R zaspao a ja došla na druženje..šta ima?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:44:56
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe IZVORNA PORUKA: tikica_69 call ima problema sa svojim racionalnim umom iz vlastitog potpisa samo ti zezaj poslati cu Kiku na tebe samo ti daj....mi doma svi obozavamo male slatke buftlice
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:46:43
|
|
|
|
tikica_69
|
...i sad stvarno i najozbiljnije idem .....
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 12:51:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:53:31
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ne čujem se kako mislim
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:54:37
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ajd kreni Bog cuba. Moja galami iz petnih žila,vozi bicikl koji svira i na tv-u je Dora koja to sve nadglasava.. Ne čujem se kako mislim Veselo onda a Curice kako noga danas??
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 12:56:31
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: cuba Curice kako noga danas?? bolje hvala na mjestima se izgubila modrina,lagano zeleni i žuti što bi trebao biti znak da pomalo prolazi
|
|
[Obrisani korisnik] 1.7.2010 12:57:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 1.7.2010 13:01:50
|
|
|
|
curice
|
kupila sam elastični zavoj,ali smijem ga staviti tek za par dana,jer mi je cirkulacija jako loša i noge pune vena
|
Anketa
Beba.
Admin
Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!