Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:00:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Cuba D je super..jučer se prvi put kupao u velikom bazenu(prošle godine se bojao čak ni u more nije ušao)Baš sam bila ponosna jučer na njega kako tvoj dečko?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:06:12
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK kada ti je vruče jer imaš kostim na sebiiiiiiiiiiiii-skidaj seeeee ne mogu se gola šetati pred rođenim ocem. dovoljno mi je traumaticno sta mi stalno ulaze u wc.
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:06:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej cure, vece Evo ja u miru zapalila cigaru, najela sam se kao kreten toplih sendvica i sestra uspavljuje malu, a mm-a nema doma...ma milina
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:07:34
|
|
|
|
Gianna
|
Večer cure.....pridružujem se onoj cugi, ako nemate ništa protiv, ja ću zajedno sa Zvrkom nazdravljati sa čašom mlijeka, jer ipak dan je za nazdravljati - sutra je mome dečku rođendan, a danas je mama položila posljedni ispit ....
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:07:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja nalakirala noktiće na nogama u naranđasto da se slažu s rukama Nellyce bok,vidim ti uživaš
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:08:01
|
|
|
|
MiniMama
|
Cuba, otpalo mi ciovo za ovaj tjedan tako da sam u st jos neko vrime u komadu.. bas ganjam vrtirepku za kavu, ali se ne javlja.. ocemo sutra popodne na neku kavicu.. onako kad malo padne sunce? ujutro je zvizdan cim otvorim oci :(
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:09:02
|
|
|
|
boba125
|
bokic cure malo sam u zaostatku pa citam i nadoknadjujem propusteno ,nekak bas ne stignem na raju u zadnje vrijeme zauzeta sam gubljenjem kartica
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:10:15
|
|
|
|
ZVRK
|
prije si napisala stari ali mislila tm. nelly jel onda prava uživancija kada si sa cigarom....p.s.jel'možda od ''onog''susjeda? pusa velika
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:10:36
|
|
|
|
MiniMama
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Večer cure.....pridružujem se onoj cugi, ako nemate ništa protiv, ja ću zajedno sa Zvrkom nazdravljati sa čašom mlijeka, jer ipak dan je za nazdravljati - sutra je mome dečku rođendan, a danas je mama položila posljedni ispit .... o pa čestitam!! onda je bas na tebi red da pocastis ali u tvom slucaju ni neki janjcic ne bi bio previse! fakat bravo za ispit, vidis da si se bezveze juce tresla.. i nisam u toku. jos diplomski pa si onda dipl ing..?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:11:24
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna ja ću zajedno sa Zvrkom nazdravljati sa čašom mlijeka, nije još puno ostalo
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:13:36
|
|
|
|
ZVRK
|
ja vas pozdravljaaaam idem u krevet sutra se nejavljam ujutro jer idem na kontrolu kod giničke ln svima
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:14:28
|
|
|
|
BUMBI
|
Zvrk ln..čekamo te s vijestima od gin
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:15:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Gianna, bravooo, nisam ja ni sumnjala u tebe i bebicu MiniMama, cuba, aj da organizujemo nesto od srede pa do subote, mm je slobodan pa cu imati prevoz mislim ako me primate, posto me ova Mini nije ni primetila Zvrk, nije od susjeda mada bi mi dobro dosla jedna takva nikad nije kasno za isprobati nove stvari
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:16:08
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama IZVORNA PORUKA: Gianna Večer cure.....pridružujem se onoj cugi, ako nemate ništa protiv, ja ću zajedno sa Zvrkom nazdravljati sa čašom mlijeka, jer ipak dan je za nazdravljati - sutra je mome dečku rođendan, a danas je mama položila posljedni ispit .... o pa čestitam!! onda je bas na tebi red da pocastis ali u tvom slucaju ni neki janjcic ne bi bio previse! fakat bravo za ispit, vidis da si se bezveze juce tresla.. i nisam u toku. jos diplomski pa si onda dipl ing..? Hvala, a janjić se vrti u subotu , naravno sve ste pozvane, ak ništa onada ovako preko raje ... U sljedeći utorak ( tada je obrana) kitim se titulom dil. ekonomistice ...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:16:14
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cuba D je super..jučer se prvi put kupao u velikom bazenu(prošle godine se bojao čak ni u more nije ušao)Baš sam bila ponosna jučer na njega kako tvoj dečko? za D! Do kraja lita će i na glavu skakat R je super, spava, izašao jučer drugi zubić koji ga je mučio MiniMama sutra ne mogu nikako, već imam dogovor, možemo prekosutra ako nemaš planova?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:16:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Zvrk, s nestrpljenjem cekamo da nam se javis sutra laku noc
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:17:35
|
|
|
|
BUMBI
|
R je super, spava, izašao jučer drugi zubić koji ga je mučio
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:18:21
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Gianna ja ću zajedno sa Zvrkom nazdravljati sa čašom mlijeka, nije još puno ostalo Daj šta daš, a i skoknut ćemo do dućana... Je da bi ja sada jednu čašu lipog crnog vina, ali trenutno mi preostaje samo maštati ...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:21:01
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca MiniMama, cuba, aj da organizujemo nesto od srede pa do subote, mm je slobodan pa cu imati prevoz mislim ako me primate, posto me ova Mini nije ni primetila Možemo naravno da te primamo i jedva čekam!!! Kako je S? Gianna čestitam ti
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:22:16
|
|
|
|
BUMBI
|
Cure i ja vas pozdravljam,idem pod tuš Ln
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:22:48
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Gianna, bravooo, nisam ja ni sumnjala u tebe i bebicu MiniMama, cuba, aj da organizujemo nesto od srede pa do subote, mm je slobodan pa cu imati prevoz mislim ako me primate, posto me ova Mini nije ni primetila Zvrk, nije od susjeda mada bi mi dobro dosla jedna takva nikad nije kasno za isprobati nove stvari Nelly , dušice moja, znam ja da si ti nama podrška, danas sam mislila na tebe, pusa na kvadrat ... Ajme i ja bi s vama, ali doma smo tek slijedeći tjedan, u četvrtak... Ako koja bude zaintersirana, neka viče ...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:28:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: Nellyca MiniMama, cuba, aj da organizujemo nesto od srede pa do subote, mm je slobodan pa cu imati prevoz mislim ako me primate, posto me ova Mini nije ni primetila Možemo naravno da te primamo i jedva čekam!!! Kako je S? I ovaj put dolazim bez Sare, jer bih stvarno volela da jednom neku pricu saslusam do kraja a i skontala sam da za oba druzenja sa tobom nisam razmenila 3 recenice , moramo to ispraviti Sara je malo prehladjena, tako da ce to da mi bude dodatni razlog da je ne vodim...znas, da ne predje na drugu decu hehhe Gianna, sreco, kad dodjes mi se svakako vidimo u komsiluku a i organizovacemo i grupno druzenje svakako
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:31:41
|
|
|
|
Gogule
|
Nelly kad nećeš da vodiš svog tajnovitog mm. Čuvaš ga ti
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:35:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne cuvam ga, ako nekoj treba poklanjam ga to mi je taman prilika da se malo od njega odmorim, jos mi samo fali da ga gledam i na mom RR druzenju...kad bude bio clan raje, moze da dodje gogule, iskreno nismo u najboljim odnosima u poslednje vreme, pa mi i to druzenje bude prilika da malo "pobegnem" i danem dusom...
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:37:24
|
|
|
|
MiniMama
|
Cuba moze preksutra.. ja ionako samo trulim u splitu i šizim na svoje vrle prijatelje koji me ignoriraju. tipa. prije 5 minuta mi dođe poruka od prijatelja iz srednje. "okupljanje je u 11 isprid centrala. dođi i povedi maloga, svi ga oce vidit!" ma kako da ne. da ne kaže da su svi prijedlozi za plažu ili kavu isključivo od podne do 5. grrr...
|
|
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!