Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:38:07
|
|
|
|
Gogule
|
nelly ma samo zbog trčanja za Sarom jer sam se uvjerila da nemožeš na miru popit kavu a i Call ti ju je baš čuvala pa ja sam svog vodila da čuva klince no zeznula me call (a tko bi drugi) sa svojim mm pa su se njih dva raspričali pa sam mislila
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:39:38
|
|
|
|
Gianna
|
I ovaj put dolazim bez Sare, jer bih stvarno volela da jednom neku pricu saslusam do kraja a i skontala sam da za oba druzenja sa tobom nisam razmenila 3 recenice , moramo to ispraviti Sara je malo prehladjena, tako da ce to da mi bude dodatni razlog da je ne vodim...znas, da ne predje na drugu decu hehhe Gianna, sreco, kad dodjes mi se svakako vidimo u komsiluku a i organizovacemo i grupno druzenje svakako [/quote] Koja si ti pametnica..... Baš si vražija , a kad dođemo, skupa na kupanje , nadam se da će Sara do tada ozdraviti... Ljubac našoj bubanoj Sari... Curke moje ja vas pozdravljam, idem lagano u krpe, sinoć se baš i nisam naspavala, što od nervoze, a šta od mog Dina koji mi nije dao mira...To dijete ne može bez mene niti dok spava ...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:40:06
|
|
|
|
MiniMama
|
nellyce draga, VEEEELIKO OPROSTI.. ti se samo javi kad god ti možeš potegnit do splita. kao što vidiš ja ionako ništa pametnoga ne radim a kad si ti u pitanju, ma da mi i predsjednik dolazi na kavu stavila bi ga na cekanje.. inace, kako sara?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:41:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gogule nelly ma samo zbog trčanja za Sarom jer sam se uvjerila da nemožeš na miru popit kavu a i Call ti ju je baš čuvala pa ja sam svog vodila da čuva klince no zeznula me call (a tko bi drugi) sa svojim mm pa su se njih dva raspričali pa sam mislila sve to stoji, ali kako onda da ogovaram svekrvu kad on sedi pored zato cu ovaj put biti pametnija- ne vodim dete sa sobom, ispostovala sam sve, svi su je videli. od sad mama uziva
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:43:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gianna I ovaj put dolazim bez Sare, jer bih stvarno volela da jednom neku pricu saslusam do kraja a i skontala sam da za oba druzenja sa tobom nisam razmenila 3 recenice , moramo to ispraviti Sara je malo prehladjena, tako da ce to da mi bude dodatni razlog da je ne vodim...znas, da ne predje na drugu decu hehhe Gianna, sreco, kad dodjes mi se svakako vidimo u komsiluku a i organizovacemo i grupno druzenje svakako Koja si ti pametnica..... Baš si vražija , a kad dođemo, skupa na kupanje , nadam se da će Sara do tada ozdraviti... Ljubac našoj bubanoj Sari... Curke moje ja vas pozdravljam, idem lagano u krpe, sinoć se baš i nisam naspavala, što od nervoze, a šta od mog Dina koji mi nije dao mira...To dijete ne može bez mene niti dok spava ... draga, dva puta sam je vodila, i oba puta nijednu pricu nisam saslusala do kraja...sa MiniMamom sam pocela pricu kako se upoznala sa muzem, eto od toga ima nedelju dana, i ja jos ne znam kraj laku noc sreco, ljubi Dina i pomazi busicu od mene
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:45:13
|
|
|
|
Gogule
|
i tu si u pravu. najbolje bi bilo da sve dođu bez djece
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:46:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama nellyce draga, VEEEELIKO OPROSTI.. ti se samo javi kad god ti možeš potegnit do splita. kao što vidiš ja ionako ništa pametnoga ne radim a kad si ti u pitanju, ma da mi i predsjednik dolazi na kavu stavila bi ga na cekanje.. inace, kako sara? oprosteno ti je ne radim ni ja nista pametno, ali sam zarobljena u ovim kastelima. polozila sam voznju pre 3 meseca u bg-u i (guska!) od kad sam se vratila nisam vozila psujem samu sebe Sarica malo prehladnjeno, pa pauziramo sa kupanjem...kako je decko sa najlepsim okicama?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:47:54
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama Cuba moze preksutra.. ja ionako samo trulim u splitu i šizim na svoje vrle prijatelje koji me ignoriraju. tipa. prije 5 minuta mi dođe poruka od prijatelja iz srednje. "okupljanje je u 11 isprid centrala. dođi i povedi maloga, svi ga oce vidit!" ma kako da ne. da ne kaže da su svi prijedlozi za plažu ili kavu isključivo od podne do 5. grrr... Kako im se samo da pit kavu u podne a to da usput dovedeš V im je ideja za 5 mislim stvarno Nelly vidiš stvarno nismo uopće razgovarale, ti za Sarom ja za Rokom ...ja ću od idućeg druženja moć samostalno popit kavicu pa ćemo se valjda moć istračati pošteno Bumbi LN iako biće već i spavaš koliko sam brza...
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:48:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gogule i tu si u pravu. najbolje bi bilo da sve dođu bez djece ne znam za druge, ali ja sam naucila svoju lekciju dva puta je bilo dovoljno nego, kako ste mi vi danas? jel vruce?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:49:34
|
|
|
|
mariola
|
Večer cure. Evo i mene da se napokon malo odmorim. Istuširana, pod ventilatorm ležim na kauču,laptop u krilu a pored mene kokice.
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:51:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba IZVORNA PORUKA: MiniMama Cuba moze preksutra.. ja ionako samo trulim u splitu i šizim na svoje vrle prijatelje koji me ignoriraju. tipa. prije 5 minuta mi dođe poruka od prijatelja iz srednje. "okupljanje je u 11 isprid centrala. dođi i povedi maloga, svi ga oce vidit!" ma kako da ne. da ne kaže da su svi prijedlozi za plažu ili kavu isključivo od podne do 5. grrr... Kako im se samo da pit kavu u podne a to da usput dovedeš V im je ideja za 5 mislim stvarno Nelly vidiš stvarno nismo uopće razgovarale, ti za Sarom ja za Rokom ...ja ću od idućeg druženja moć samostalno popit kavicu pa ćemo se valjda moć istračati pošteno Bumbi LN iako biće već i spavaš koliko sam brza... znaci, dogovor je pao... sledece druzenje bez dece = dobra trac partija
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:51:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Večer cure. Evo i mene da se napokon malo odmorim. Istuširana, pod ventilatorm ležim na kauču,laptop u krilu a pored mene kokice. Vece Mariola Ti bas znas sta znaci rec uzivanje Kako ste mi ti i Toni danas?
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:55:25
|
|
|
|
MiniMama
|
sljedece druzenje bez djece osim moga :) mi danas nismo bili na plaži pa sam mu napunila tuš kadu da se malo brčka. imali smo poplavu jer uz sve igračke unutra njemu je jedini gušt mene špricati. zvjer mala. cili dan nije prestao skakati. ali je zato od 8 i 15 u istoj pozzi u krevetu. onesvijestio se
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:57:17
|
|
|
|
Gogule
|
i mi smo danas Klaru pustili da se toča u kadi, i onda sam predložila mm da joj stavi vodu u kadicu za kupanje, a on pametnjaković to napravio no opet stavio u kadu (a ja mislila da će je donesti na terasu) nekad sve moram kako se kaže nacrtati
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 22:58:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MiniMama sljedece druzenje bez djece osim moga :) za tvog i Cubinog smo se uverili da se ne cuju i da miruju (ili sam ja samo stekla takav utisak, jer sam sve vreme trcala za Sarom, pa drugoj deci nisam ni stigla da pridjem? )
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:00:11
|
|
|
|
CallamityJane
|
Vece babe ili bolje da kazem kokoske ala ste se danas rastorokale
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:01:18
|
|
|
|
cuba
|
Cure lijepo vas pozdravljam, počinje mi my favorite dr. House pa idem u horizontalu... LN svima, vidimo se prekosutra - a je to lipo zvuči
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:02:02
|
|
|
|
mariola
|
Toni super a ja nikako Probudio me u 7 Cijeli dan skače. Sad je u fazi kad oće na nogama stat a ne može sam pa ga ja moram držati... Ja cijeli dan ljepljiva i znojna,fuj.Onda sam ga u 5 odnila kod sveki,ja na frizuru i došli doma u 9. Okupala ga i na spavanac. A ja guštiram Vi sve skupa ste ok?
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:02:41
|
|
|
|
Gogule
|
e večer, vidim ja da si ti sad skočila kad je mrak pao. Šuljaš se ti..... nešto sam vas zaboravila pitati, tj. nitko nije pohvalio da sam si napokon uspjela staviti slikicu, no pitanje glasi jel se mrda jer meni je zaleđeno
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Pazi ko se javlja, najveca torokusa od svih nas
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:04:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Gogule nešto sam vas zaboravila pitati, tj. nitko nije pohvalio da sam si napokon uspjela staviti slikicu, no pitanje glasi jel se mrda jer meni je zaleđeno i meni je tvoja slika zaledjena
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:05:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cuba Cure lijepo vas pozdravljam, počinje mi my favorite dr. House pa idem u horizontalu... LN svima, vidimo se prekosutra - a je to lipo zvuči Laku noc draga, ljubi malenog
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:06:37
|
|
|
|
CallamityJane
|
Goge a sta bi trebalo da se mrda? Neco hapis mecu za perecu
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: callanhoe Neco hapis mecu za perecu prostakuso
|
|
|
|
RE: C.B " Kavica u hladu" 5.7.2010 23:09:59
|
|
|
|
Gogule
|
a hebi ga, trebalo se vidjeti da tipka i diže naočale s nosa???? znači i vama nema animacije,
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!