|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B " Kavica u hladu"
5.7.2010 22:38:07   
Gogule
nelly ma samo zbog trčanja za Sarom jer sam se uvjerila da nemožeš na miru popit kavu a i Call ti ju je baš čuvalauser posted image pa ja sam svog vodila da čuva klince no zeznula me call (a tko bi drugi) sa svojim mm pa su se njih dva raspričaliuser posted image  pa sam mislila

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2376
5.7.2010 22:39:38   
Gianna

I ovaj put dolazim bez Sare, jer bih stvarno volela da jednom neku pricu saslusam do kraja user posted image a i skontala sam da za oba druzenja sa tobom nisam razmenila 3 recenice , moramo to ispraviti user posted image
Sara je malo prehladjena, tako da ce to da mi bude dodatni razlog da je ne vodim...znas, da ne predje na drugu decu hehhe user posted image

Gianna, sreco, kad dodjes mi se svakako vidimo u komsiluku user posted image a i organizovacemo i grupno druzenje svakako user posted image user posted image
[/quote]

Koja si ti pametnica..... Baš si vražija user posted image user posted image , a kad dođemo, skupa na kupanje user posted image user posted image , nadam se da će Sara do tada ozdraviti...
Ljubac našoj bubanoj Sari...

Curke moje ja vas pozdravljam, idem lagano u krpe, sinoć se baš i nisam naspavala, što od nervoze, a šta od mog Dina koji mi nije dao mira...To dijete ne može bez mene niti dok spava user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2377
5.7.2010 22:40:06   
MiniMama
nellyce draga, VEEEELIKO OPROSTI..
ti se samo javi kad god ti možeš potegnit do splita. kao što vidiš ja ionako ništa pametnoga ne radim user posted image

a kad si ti u pitanju, ma da mi i predsjednik dolazi na kavu stavila bi ga na cekanje.. user posted image

inace, kako sara?

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 2378
5.7.2010 22:41:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gogule

nelly ma samo zbog trčanja za Sarom jer sam se uvjerila da nemožeš na miru popit kavu a i Call ti ju je baš čuvalauser posted image pa ja sam svog vodila da čuva klince no zeznula me call (a tko bi drugi) sa svojim mm pa su se njih dva raspričaliuser posted image  pa sam mislila

sve to stoji, ali kako onda da ogovaram svekrvu kad on sedi pored user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zato cu ovaj put biti pametnija- ne vodim dete sa sobom, ispostovala sam sve, svi su je videli. user posted image od sad mama uziva user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 2379
5.7.2010 22:43:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Gianna

I ovaj put dolazim bez Sare, jer bih stvarno volela da jednom neku pricu saslusam do kraja user posted image a i skontala sam da za oba druzenja sa tobom nisam razmenila 3 recenice , moramo to ispraviti user posted image
Sara je malo prehladjena, tako da ce to da mi bude dodatni razlog da je ne vodim...znas, da ne predje na drugu decu hehhe user posted image

Gianna, sreco, kad dodjes mi se svakako vidimo u komsiluku user posted image a i organizovacemo i grupno druzenje svakako user posted image user posted image

Koja si ti pametnica..... Baš si vražija user posted image user posted image , a kad dođemo, skupa na kupanje user posted image user posted image , nadam se da će Sara do tada ozdraviti...
Ljubac našoj bubanoj Sari...

Curke moje ja vas pozdravljam, idem lagano u krpe, sinoć se baš i nisam naspavala, što od nervoze, a šta od mog Dina koji mi nije dao mira...To dijete ne može bez mene niti dok spava user posted image user posted image ...

draga, dva puta sam je vodila, i oba puta nijednu pricu nisam saslusala do kraja...sa MiniMamom sam pocela pricu kako se upoznala sa muzem, eto od toga ima nedelju dana, i ja jos ne znam kraj user posted image user posted image
laku noc sreco, ljubi Dina i pomazi busicu od mene user posted image

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 2380
5.7.2010 22:45:13   
Gogule
i tu si u pravu. najbolje bi bilo da sve dođu bez djece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2381
5.7.2010 22:46:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MiniMama

nellyce draga, VEEEELIKO OPROSTI..
ti se samo javi kad god ti možeš potegnit do splita. kao što vidiš ja ionako ništa pametnoga ne radim user posted image

a kad si ti u pitanju, ma da mi i predsjednik dolazi na kavu stavila bi ga na cekanje.. user posted image

inace, kako sara?

oprosteno ti je user posted image user posted image user posted image user posted image
ne radim ni ja nista pametno, ali sam zarobljena u ovim kastelima. polozila sam voznju pre 3 meseca u bg-u i (guska!) od kad sam se vratila nisam vozila user posted image psujem samu sebe user posted image

Sarica malo prehladnjeno, pa pauziramo sa kupanjem...kako je decko sa najlepsim okicama? user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 2382
5.7.2010 22:47:54   
cuba

Cuba moze preksutra.. ja ionako samo trulim u splitu i šizim na svoje vrle prijatelje koji me ignoriraju.
tipa. prije 5 minuta mi dođe poruka od prijatelja iz srednje. "okupljanje je u 11 isprid centrala. dođi i povedi maloga, svi ga oce vidit!"
ma kako da ne. da ne kaže da su svi prijedlozi za plažu ili kavu isključivo od podne do 5. grrr...

Kako im se samo da pit kavu u podneuser posted image  a to da usput dovedeš V im je ideja za 5 mislim stvarnouser posted image
Nelly vidiš stvarno nismo uopće razgovarale, ti za Sarom ja za Rokomuser posted image ...ja ću od idućeg druženja moć samostalno popit kavicu pa ćemo se valjda moć istračati poštenouser posted image user posted image

Bumbi LN iako biće već i spavašuser posted image  koliko sam brza...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 2383
5.7.2010 22:48:16   
Anoniman

i tu si u pravu. najbolje bi bilo da sve dođu bez djece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam za druge, ali ja sam naucila svoju lekciju user posted image dva puta je bilo dovoljno user posted image
nego, kako ste mi vi danas? jel vruce? user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 2384
5.7.2010 22:49:34   
mariola
Večer cure. Evo i mene da se napokon malo odmorim. Istuširana, pod ventilatorm ležim na kauču,laptop u krilu a pored mene kokice. user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2385
5.7.2010 22:51:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cuba

Cuba moze preksutra.. ja ionako samo trulim u splitu i šizim na svoje vrle prijatelje koji me ignoriraju.
tipa. prije 5 minuta mi dođe poruka od prijatelja iz srednje. "okupljanje je u 11 isprid centrala. dođi i povedi maloga, svi ga oce vidit!"
ma kako da ne. da ne kaže da su svi prijedlozi za plažu ili kavu isključivo od podne do 5. grrr...

Kako im se samo da pit kavu u podneuser posted image  a to da usput dovedeš V im je ideja za 5 mislim stvarnouser posted image
Nelly vidiš stvarno nismo uopće razgovarale, ti za Sarom ja za Rokomuser posted image ...ja ću od idućeg druženja moć samostalno popit kavicu pa ćemo se valjda moć istračati poštenouser posted image user posted image

Bumbi LN iako biće već i spavašuser posted image  koliko sam brza...

znaci, dogovor je pao... sledece druzenje bez dece = dobra trac partija user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 2386
5.7.2010 22:51:57   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: mariola

Večer cure. Evo i mene da se napokon malo odmorim. Istuširana, pod ventilatorm ležim na kauču,laptop u krilu a pored mene kokice. user posted image

Vece Mariola user posted image Ti bas znas sta znaci rec uzivanje user posted image user posted image
Kako ste mi ti i Toni danas?

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2387
5.7.2010 22:55:25   
MiniMama
sljedece druzenje bez djece osim moga :)

mi danas nismo bili na plaži pa sam mu napunila tuš kadu da se malo brčka. imali smo poplavu jer uz sve igračke unutra njemu je jedini gušt mene špricati. zvjer mala. cili dan nije prestao skakati. ali je zato od 8 i 15 u istoj pozzi u krevetu. onesvijestio se user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2388
5.7.2010 22:57:17   
Gogule
i mi smo danas Klaru pustili da se toča u kadi, i onda sam predložila mm da joj stavi vodu u kadicu za kupanje, a on pametnjaković to napravio no opet stavio u kadu (a ja mislila da će je donesti na terasu)user posted image user posted image user posted image  nekad sve moram kako se kaže nacrtati

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 2389
5.7.2010 22:58:20   
Anoniman

sljedece druzenje bez djece osim moga :)

za tvog i Cubinog smo se uverili da se ne cuju i da miruju user posted image (ili sam ja samo stekla takav utisak, jer sam sve vreme trcala za Sarom, pa drugoj deci nisam ni stigla da pridjem? user posted image user posted image )

(Odgovor članu MiniMama)
  Neposredna veza do poruke: 2390
5.7.2010 23:00:11   
CallamityJane
Vece babe user posted image  ili bolje da kazem kokoske user posted image
ala ste se danas rastorokale user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 2391
5.7.2010 23:01:18   
cuba
Cure lijepo vas pozdravljam, počinje mi my favorite dr. Houseuser posted image  pa idem u horizontalu...
LN svima, vidimo se  prekosutra - a je to lipo zvučiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2392
5.7.2010 23:02:02   
mariola
Toni super a ja nikakouser posted image
Probudio me u 7user posted image
Cijeli dan skače. Sad je u fazi kad oće na nogama stat a ne može sam pa ga ja moram držati...
Ja cijeli dan ljepljiva i znojna,fuj.Onda sam ga u 5 odnila kod sveki,ja na frizuru i došli doma u 9. Okupala ga i na spavanac. A ja guštiramuser posted image
Vi sve skupa ste ok?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 2393
5.7.2010 23:02:41   
Gogule
e večer, vidim ja da si ti sad skočila kad je mrak pao. Šuljaš se ti.....

nešto sam vas zaboravila pitati, tj. nitko nije pohvalio da sam si napokon uspjela staviti slikicu, no pitanje glasi jel se mrda jer meni je zaleđeno

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 2394
5.7.2010 23:03:39   
Anoniman
Pazi ko se javlja, najveca torokusa od svih nas user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2395
5.7.2010 23:04:59   
Anoniman

nešto sam vas zaboravila pitati, tj. nitko nije pohvalio da sam si napokon uspjela staviti slikicu, no pitanje glasi jel se mrda jer meni je zaleđeno

i meni je tvoja slika zaledjena user posted image

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 2396
5.7.2010 23:05:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cuba

Cure lijepo vas pozdravljam, počinje mi my favorite dr. Houseuser posted image  pa idem u horizontalu...
LN svima, vidimo se  prekosutra - a je to lipo zvučiuser posted image user posted image

Laku noc draga, ljubi malenog user posted image

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 2397
5.7.2010 23:06:37   
CallamityJane
Goge a sta bi trebalo da se mrda?user posted image
Neco hapis mecu za perecu user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2398
5.7.2010 23:09:54   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: callanhoe

Neco hapis mecu za perecu user posted image

prostakuso user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2399
5.7.2010 23:09:59   
Gogule
a hebi ga, trebalo se vidjeti da tipka i diže naočale s nosa???? znači i vama nema animacije,

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!