Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:01:51
|
|
|
|
Dora04
|
Jedva čekam da se ta Afrička priča završi, već mi je dosta nogometa
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:03:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Jedva čekam da se ta Afrička priča završi, već mi je dosta nogometa ja sam cak pocela i da gledam fudbal, brinem se za sebe
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:04:08
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bok Dora,kako si ?Tiki,ti si dobri duh Raje,daj neki brzinski izvještaj...kaj se događa,imamo li novih trudnica,beba ?Kako si ti,di su hahari tvoji? Dora, mm je svaki dan tamo....mozes misliti kako je njemu pun kufer Nove trudnice....hm....sina, tonkica, ninolina, Ira.... Moji hahari su jos budni pa ih bas tjeram na pranje zuba
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:04:11
|
|
|
|
Candy
|
Meni čak i nije nogač dosadio...moglo bi još ...Bok Nelly,kako si ti,kako Sarica ?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:05:42
|
|
|
|
Dora04
|
Hej Candy, ja sam dobro, Katja mi spava, a sad se navlačim s Dorom da krene u krpe. Vrtić je završio pa ju pustim malo do dalje budnu. Upravo je nažicala tatu da joj pročita priču prije spavanja.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:08:54
|
|
|
|
Candy
|
Tiki,pa pusti djecu da uživaju na ferijama ...Ajme,pa imamo novih trudnica dosta !Kad ćeš na GO?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:09:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Meni čak i nije nogač dosadio...moglo bi još ...Bok Nelly,kako si ti,kako Sarica ? pa ja sam ti inace veliki protivnik fudbala, ali izgleda da je i mene uhvatila groznica svetskog prvenstva mi smo ti super inace, Sarica doduse sad malo prehladjena pa pauziramo sa odlascima na plazu. Meni je sestra dosla pre mesec i po dana, pa uzivam sa njom vracamo se zajedno za bg tek krajem 8og meseca, za moje ispite kako si mi ti? bas puno radis imas li neki godisnji sad?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:12:19
|
|
|
|
Candy
|
Bravo za tatu Dora !Nelly.baš sam te htjela pitati gdje si...ali,s obzirom na ljeto,i mislila sam da si tu...Samo vi guštajte ...Ja sam ok,idem na godišnji cijeli osmi mjesec i živim za to ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:12:26
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Tiki,pa pusti djecu da uživaju na ferijama ...Ajme,pa imamo novih trudnica dosta !Kad ćeš na GO? ajoj....tek 13.08.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:14:12
|
|
|
|
Dora04
|
Candy baš sam te htjela pitat kad ćeš na GO, kako je u Zg? Nelly, Sarica je premedena, redovito ju pratim na FB, naravno na slikama
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:14:48
|
|
|
|
Candy
|
Ma Tiki,kaj ti je to,to bu za čas ...Idete u Medulin ?Koliko ostajete?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:15:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy Bravo za tatu Dora !Nelly.baš sam te htjela pitati gdje si...ali,s obzirom na ljeto,i mislila sam da si tu...Samo vi guštajte ...Ja sam ok,idem na godišnji cijeli osmi mjesec i živim za to ... Super, bravo hocete ici negde na more ili...?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:16:25
|
|
|
|
pako
|
curke uživaje jaa gibam na tuširanac i spavanac
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:16:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Dora04 Nelly, Sarica je premedena, redovito ju pratim na FB, naravno na slikama hvala draga
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:17:21
|
|
|
|
Dora04
|
Laku noć draga
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:17:58
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Candy Ma Tiki,kaj ti je to,to bu za čas ...Idete u Medulin ?Koliko ostajete? Da, da, k mojima....seka mi treba roditi pocetkom 8. A biti cemo bar dva tjedna....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:18:27
|
|
|
|
pako
|
laku noć svima
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:19:02
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Candy Bravo za tatu Dora !Nelly.baš sam te htjela pitati gdje si...ali,s obzirom na ljeto,i mislila sam da si tu...Samo vi guštajte ...Ja sam ok,idem na godišnji cijeli osmi mjesec i živim za to ... Super, bravo hocete ici negde na more ili...? Ma nešto se dogovaramo da bi išli u Grčku,ali još to nije ništa sigurno...Ali,svakako će biti nešto...Ma samo da se maknem,pa taman otišla i u brda,ugasim mobitele i to je to...drugo mi ne treba ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:19:10
|
|
|
|
tikica_69
|
laku noc cure i ugodne snove vam zelim
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:19:15
|
|
|
|
Anoniman
|
laku noc pako
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:20:38
|
|
|
|
pako
|
zzzzzzzzzz............
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:20:56
|
|
|
|
tikica_69
|
Canda...u Istru ti dojdi pa da se druzimo
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:22:53
|
|
|
|
Dora04
|
Istra je prekrasna, baš ti zavidim
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:23:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Candy IZVORNA PORUKA: Nellyca IZVORNA PORUKA: Candy Bravo za tatu Dora !Nelly.baš sam te htjela pitati gdje si...ali,s obzirom na ljeto,i mislila sam da si tu...Samo vi guštajte ...Ja sam ok,idem na godišnji cijeli osmi mjesec i živim za to ... Super, bravo hocete ici negde na more ili...? Ma nešto se dogovaramo da bi išli u Grčku,ali još to nije ništa sigurno...Ali,svakako će biti nešto...Ma samo da se maknem,pa taman otišla i u brda,ugasim mobitele i to je to...drugo mi ne treba ... Pa pazi, Grcka je super,a bas me zanima kako se sad krecu cene zbog ove krize kod njih...jel pojeftinilo dosta? kako se meni ide na letovanjeeee, ovo kad zivis na moru nije gust, naviknes se pa ti je i mrsko da ides na plazu
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 6.7.2010 23:24:11
|
|
|
|
tikica_69
|
A ti si stvarno daleko pa ne mozes djir po Istri
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!