Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:25:17
|
|
|
|
danery
|
hej bejbe kako si? kak su cure,što se radi? kod nas napeto-mm gleda neki film,a ja tipkam sve u 16 i 17... bolje rečeno,do 16 ili 17,jer onda dolazi moja mama...možda i baku iz staklarije dovede a sve neplanski i nenajavljeno našoj babi....ima da me skalpira
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:27:30
|
|
|
|
cuba
|
aaa nisan ni skužila da se birtija skoro zatvara
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:30:02
|
|
|
|
tiha
|
kad te skalpira bit ce jos vise komedije u staklariji evo mia i ja same mm otisao na neki turnir denissu poveo sa sobom a nama je dosadno
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:32:49
|
|
|
|
danery
|
ajme meni,baš me neće danas... zaboravila sam da sam se prije podne baš opramenisala i napola skalpirala kod tete šišačiceeeeeee..... bolje da babu zaklenem u podrumak dok moji ne odu,ha
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:32:51
|
|
|
|
cuba
|
Cure gibam, idem se malo družiti sa peglom dok mi R spava...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:34:16
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: danery ajme meni,baš me neće danas... zaboravila sam da sam se prije podne baš opramenisala i napola skalpirala kod tete šišačiceeeeeee..... bolje da babu zaklenem u podrumak dok moji ne odu,ha
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!