Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 13:45:32
|
|
|
|
CallamityJane
|
Haj curke, samo da vas pozdravim kako ste, ima li sta novo? vidim ni teme nam nisu nesto danas
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 13:51:35
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam dans totalno usporena sve radim s noge na nogu kako bi moja mam rekla
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:01:30
|
|
|
|
CallamityJane
|
ti bar nesto radis mery ja nista, ni rucak jos nisam stavila, dobro malo pre smo uzinali tako da ne moram zuriti a glava me boli od ljutine ljuta sam kao pseto uf kako djecica?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:04:29
|
|
|
|
mama mery
|
ma kakav rucak ni meso nisam stavila da se odledi malo spremem za sutra da bude uredno djeca su dobo bas su legla u krevet spavati a sta tebe ljuti
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:10:09
|
|
|
|
cuba
|
Ja samo u prolazu, čisto malo da škicnem šta ima, nisam odavno R spava, mm kuha a ja guštam Call što je bilo, tko te ljuti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:11:46
|
|
|
|
mama mery
|
ja vas napustam idem da odledim meso i da napravim nesta korisno
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:12:50
|
|
|
|
CallamityJane
|
kod mene je od sinoc sve poradjeno ajd bar to a za rucak cu opet neko povrce, bar to je na brzinu a ljuta sam zato su jutros Kiki u parkicu ukrali najdrazu loptu to joj je prva lopta od tate sto je dobila, ma prva lopta uopste i tako sam ljuta nemate pojma Kakav je to odgoj da jednogodisnjem djetetu se krade, ma samo da ju vidim kod nekoga u kvartu uf
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:15:46
|
|
|
|
tina0310
|
pozz svima,može ja taman ručala, spava pa da malo do vas navratin vidila sam na tv-u novi recept i doslovno sam nam smiksala ručak u kašu i ispekla,ispalo je super i brzo-mmmm
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:17:27
|
|
|
|
CallamityJane
|
pozdrav tina daj odmah taj recept za taj brzinski rucak, neophodan nam je
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:25:36
|
|
|
|
tina0310
|
brza je priprema a ja ga ostavin da se peče i za to vrime radin druge stvari,a i ukusan je bilo meso od piletine smiksaš u kašu i dodaš u to krušne mrvice(odprilike da nije pregusto,ako se zaletiš sa mrvicama,samo još malo vode dodaj) i u to vegete i malo kapule i luka(ja obično koristim prerađeni,u mrvicama al mislim da je svejedno i sve ti dobro izmiksat i u peć da se dobro ispeče,nakon nekih po ure po tome naribati sira(bilo koji) i još nekih 20-30min da se peče
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 14:42:58
|
|
|
|
tina0310
|
i zaboravila sam napisat-ja sam sve to stavila u vatrostalnu zdijelu bez ulja i ičeg drugog,ijako po želji se može i ružmarin stavit pozz,ode seriju gledat
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 15:40:29
|
|
|
|
Domy
|
kuc..kuc..ima li koga?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:07:30
|
|
|
|
cuba
|
Koja pustoš u ovoj birtiji
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:17:01
|
|
|
|
mariola
|
hej cuba,kako si mi?Kako djete?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:19:16
|
|
|
|
cuba
|
Večer mariola Super sam iako malo umorno al dobro. R spava, zadnjih dana je neumoran , puže po cijeloj kući tj svugdi osim po puzzlama Kako ste mi ti i T? Ma ti imaš dobricu malu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:20:19
|
|
|
|
pepeljuga
|
juhuuuuuuuuuuuuuu,jel ima koga signal proradio
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:21:05
|
|
|
|
cuba
|
Ma koga to moje oči vide Pepeeeee Kako ste svi skupa?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:22:26
|
|
|
|
mariola
|
Mi smo upravo ovih dana izašli iz te faze Sad je u fazi penjanja uz namještaj i hodanja. I kraćih dnevnih spavanja.Tako da ćeš plakati još malo za puzanjem Al mi je super zadnjih dana što uopće nije grintav zbog zubića i ne budi se po noći zatišje pred buru
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:24:44
|
|
|
|
pepeljuga
|
da,da ja osobno Ok smo,mm ovaj tjedan na godisnjem pa gustamo,napokon cu se malo naspavat jer on ide navece u kafic Decki super,Toni je cili u skakanju u more pa ga nemozes izbaciti a Roko postaje mala brbljavica Kako si mi ti i imenjak
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:25:13
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga juhuuuuuuuuuuuuuu,jel ima koga signal proradio juhuuuuuuuuuuuu, cijeli dan mislim na tebe,kako ću ti poslat poruku al viruj, ne stignem T pokušava hodati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:31:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: pepeljuga juhuuuuuuuuuuuuuu,jel ima koga signal proradio juhuuuuuuuuuuuu, cijeli dan mislim na tebe,kako ću ti poslat poruku al viruj, ne stignem T pokušava hodati ma virujem ti,i ja sam bila u totalnoj guzvi,za vikend nam je bio otocki turnir i neznam jesam li u tri dana spavala 6 sati,jos sam koma,cili dan u motu,al nadam se da cu se sad uspit cesce javit jer je signal odlican al bolje da ne hvalim puno Bravo za T,on je na imenjaka,ovaj je sam prohodao sa 9 miseci
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:32:29
|
|
|
|
cuba
|
Ajoj stalno neke faze , znači T planinari pomalo Pepe, dobro smo, mm je napokon stigao prošlu srijedu tako da ti sad guštamo (vidim i ti isto sa tm ). R je dobro, sve ga zanima, istraživačka faza je u điru . Super za tvoje klince, baš lipo guštaju Evo mi mm donio večericu pa vam cure pomalo gibam, ljubite klince svoje male, slatke a mi se pišemo sutra
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 3.8.2010 22:43:12
|
|
|
|
mariola
|
za vas,baš mi je drago da uživate T se već danima diže uza sve,čak i uz kuhinju,uz ravne plohe i ne pada uopće. Osmjeh je naravno tu, 24h/dan i šarmira di stigne.Kad se šetamo ljudi ga stalno komentiraju. mm radi a ja guštam u fanti i smokiju
|
|
[Obrisani korisnik] 4.8.2010 8:26:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 4.8.2010 8:30:00
|
|
|
|
curice
|
stiže kavica
|
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!