Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 0:08:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ma i ja sam totalno u guzvi oko njih i kafica,trcim stalno na dvi strane,ne idem leci prije 2-3 ure a nekad i duze,ovaj tjedan je mm na godisnjem pa me on minja u kaficu i zatvara ga da se bar malo odmorim.Decki odlicno,stvarno uzivaju,po cili dan vani ili na kupanju,T kao veliki samo skace sa mula,ma sve super.R bez pelena vec dva miseca,postao je pravi veliki decko i samo kopira T u svemu,smisni su mi skroz. Ma brzo ce proci jos ta tri miseca pa ce buba uzivati sa tm,kako ti je na poslu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 0:14:44
|
|
|
|
MaTana
|
Na poslu je ok, ima dana kad stvarno pomislim da ću dobiti ćir na želucu, a onda ima ih da ne osjetim kako mi vrijeme proleti, znaš kako je u turizmu sa ljudima... Ali generalno sam zadolvoljna, neke stvari bi volila preskočiti ili zaobiči (tipa papirologije) ali znam da nema izbora ili sve ili ništa... Moja isto uživa u kupanju, baš gušta, mislim da je pustiti malo duže da bi i proplivala, ali bilo je jako dugo hladno more kod nas... Večeras nam je festa u mjestu pa mi je bend skoro ispred kuće... Ne moram ni ići vani, ali bubi ne smeta, izmorila sam je šetnjom, bile smo na zabavi skoro do 23, tako da sad spava... Do kad si na moru?
< Poruku je uredio MaTana -- 5.8.2010 0:15:00 >
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 0:22:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mi smo sigurno do sredine 9 na otoku,onda mozda tjedan u zd i picimo za Zg..i nama je sutra festa pa ima dosta posla,al neka bolje da sad radim pa cu zimu uzivat... napustam te polako.saljemo vam puse....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 0:25:09
|
|
|
|
MaTana
|
Puse i vama, i ja idem pokušat zaspati uz svu ovu muziku... kako sam ljubomorna što nisam i ja na rivi....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 6:07:02
|
|
|
|
Wukovarka
|
Jutro Ajmo spavalice...di su te kavice? Tena odlučila mamu ustati u 5 iz kreveta i spavati sad na njoj
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:04:52
|
|
|
|
curice
|
Jutro
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:07:56
|
|
|
|
curice
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:09:03
|
|
|
|
mariola
|
Jutro , mmmmmm kako fina slikica. Curice, kako ste,ti,ruka,tata,cure?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:14:37
|
|
|
|
mamice
|
Dobro jutro svima mi se sad zbudili i miki sjedi na tuti a ja citam novosti na rr nikak sve pohvatati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:17:10
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: mamice Dobro jutro svima mi se sad zbudili i miki sjedi na tuti a ja citam novosti na rr nikak sve pohvatati ooo i ti si tu..danas neradiš..bar češ uživati sa svojim klincem..
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:18:59
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: mariola Curice, kako ste,ti,ruka,tata,cure? Svi na nogama,živi i zdravi-hvala draga na brizi Kako je Toni,kupate li se
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:20:47
|
|
|
|
mamice
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: mamice Dobro jutro svima mi se sad zbudili i miki sjedi na tuti a ja citam novosti na rr nikak sve pohvatati ooo i ti si tu..danas neradiš..bar češ uživati sa svojim klincem.. napokon nakon 3 tjedna BEZ IJEDNOG DANA slobodnog ja sam dooooooma. Sad cemo ici papati i u setnjicu. Kak ste vi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:24:40
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: mamice IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: mamice Dobro jutro svima mi se sad zbudili i miki sjedi na tuti a ja citam novosti na rr nikak sve pohvatati ooo i ti si tu..danas neradiš..bar češ uživati sa svojim klincem.. napokon nakon 3 tjedna BEZ IJEDNOG DANA slobodnog ja sam dooooooma. Sad cemo ici papati i u setnjicu. Kak ste vi? mi smo super sad moji doručkuju ..pa čemo malo zategnut po kuči ..ma kao i svaki dan ..jedno te isto.. Vi se lijepo provedite vani..nadam se da vam je lijepo vrijeme..
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 9:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 9:42:31
|
|
|
|
mamice
|
Ma samo sto kisa ne padne pa se neusudimo nikuda daleko ici. i miki doruckuje a ja stavila rucak kuhati pa dok on pojede ugasim i idemo na motor se voziti i ofirati cure
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 10:57:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 12:04:48
|
|
|
|
cuba
|
Ku-ku jema koga??
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 12:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 12:56:50
|
|
|
|
leilany
|
ima kogaaa.... evo ja malo dosla dok cekam rucak
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:14:41
|
|
|
|
cuba
|
Ja opet virim opet neka pustoš...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:15:37
|
|
|
|
danery
|
no comment osim
|
|
[Obrisani korisnik] 5.8.2010 15:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:20:00
|
|
|
|
danery
|
cubi se ,jer kak se ona javi,eto mene za njom...kao po dogovoru meni dosta poduzetničkih voda,viš da mi je lap riknuo čim sam birtiju otvorila....budem li još koju,mogao bi i komp mm napravit BUUUUMM! kao narezak moga dideka... stoga samo naprijed
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:22:56
|
|
|
|
tiha
|
bok! sta ima cure ja sam umrla od smijeha u staklariji
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 5.8.2010 15:24:56
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery cubi se ,jer kak se ona javi,eto mene za njom...kao po dogovoru mislim stvarno se mi to pratimo u stopu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!