Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 7:51:04
|
|
|
|
danery
|
jutro...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 7:57:46
|
|
|
|
ZVRK
|
jutar i tebi draga. ti otvorila kafić danas kakvo stanje sa tobom i striperom? sve 5
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 8:01:46
|
|
|
|
danery
|
jutro zvrk sve super,doručak u tijeku,striper naravno još hrče ah,naporan je taj posao,tko je vidio plesat striptease u pol bijela dana zato navečer bude show što vi radite,jeste se naspavali? kako d i ?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 8:09:24
|
|
|
|
ZVRK
|
da da on je noćna ptica ja i moji dečki smo super a zvrkica je ''dobra''za sada samo mi se zna spustiti kako mi ne paše ali već smo našli riješenje i za to(maženje uz odmor) upravo je zvrko tražio da idemo vani da se igra sa macom,a on mene probudio u 5 jer je počeo da kašlje a on spavao bez beda
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 8:25:24
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav do kasnije
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:13:57
|
|
|
|
anonno17
|
Jutro evo i mi se svi digli doručak već poslužen sad ja malo pijem nessić
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:18:49
|
|
|
|
mariola
|
Jutro annono, i ja pijem kavicu, T spava. Kako ste vi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:34:34
|
|
|
|
curice
|
juto svima kako ste,kako dječica
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:37:36
|
|
|
|
mariola
|
Jutro curice, mi ok. kako vi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:42:05
|
|
|
|
curice
|
vruće,upalila sam klimu i trebala bi početi praviti ručak,da ručamo do podne i po ,jer moram dvije starije odvesti kod doktora najstarija užasno kašlje,a K opet ima crveno oko i svrbi je-alergija se opet vratila
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:49:38
|
|
|
|
mariola
|
ajoooooj ja sam u nekoj bedari par dana.ljuta sam na mm al jedva čekam da dođe s posla, da me zagrli, poljubi i da idemo dalje pun je posla, i onda dođe doma sav nikakav,sve mu ide na živce i kad se ja naljutim onda sam ja za sve kriva A ne volim kad je ovakva situacija i čekam da dođe i da to izgladimo.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 9:54:28
|
|
|
|
curice
|
ufff... ni ja nevolim situaciju "ima slike-nema tona" ja moga posljednje vrijeme nikako ni ne vidim radi do tri,iza toga voza goste na plažu,aerodrom...kad dođe izvali se i zaspe,al sezona je kratka treba šutit i preživit kako je Toni,kupate li se
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 12:28:59
|
|
|
|
cuba
|
Ovde ili rano ujutro ili kasno navečer nekog ima
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 12:49:11
|
|
|
|
danery
|
glavno da nekoga nekada ima što se radi? kod mene dopodnevni program završio ručkom,sad siesta
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 12:51:04
|
|
|
|
cuba
|
Ćao danery kako ste tvoja bebica i ti? Ja malo na rr, R mi se probudio al ga sekica malo gnjavi pa sam još koju minutu free
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 13:31:34
|
|
|
|
mariola
|
Hej, ima koga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 13:35:42
|
|
|
|
danery
|
ode cuba...eto tebe...sve morske cure danas na kavici je li bilo kupanja danas ili tek idete?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 13:50:14
|
|
|
|
mariola
|
Popodne idemo. Ja sam ovih dana cila neka pekmezava. Inače ne gledam sapunice, maloprije počela neka na rtl-u ja malo gledala i jednoj mladoj ženkoj umro muž i ja plakala za njima
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 14:09:53
|
|
|
|
danery
|
ajme svašta moj dida je alergičan na sapunice,čim koja počne,on gunđa EVO POČINJE KURVARLUK,SAD SVE BABE PO SELU TULE I PLAČU...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 20:53:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Prazan birc cijeli dan Ima li sad koga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 21:22:36
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Prazan birc cijeli dan Ima li sad koga? imam ja al još malkice pa odoh u krpe ..domy me moli mama nane nane..
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 21:24:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej Domy ja skoro otišla,nigdje nikoga Oprošteno ti je ako te sin zove..on još ne spava?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 21:30:19
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Hej Domy ja skoro otišla,nigdje nikoga Oprošteno ti je ako te sin zove..on još ne spava? ajme ovaj komp me izludi malo malo mi blokira pa ga moram gasit..hmhm.. ma nespava još do sad bili vani pa ušli..a tvoj ?
< Poruku je uredio Domy -- 12.7.2010 21:31:03 >
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 21:31:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma da..jel inače ide kasnije spavati ili? D spava još od 20 i 15,a inače oko 9 je neki prosjek
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 12.7.2010 21:37:26
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Ma da..jel inače ide kasnije spavati ili? D spava još od 20 i 15,a inače oko 9 je neki prosjek sory ako sam spora u odg šteka mi komp.. ma on inače ide spavat u 20 al netko mora sa njime spavat ja ili tata al tate nema več 2 mj ..i zato mi fali jako..al netko mora radit..al danas se malkice zadržali vani ..inače ja legnem s njim i kad zaspi ja sam mirna..
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!