Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:44:38
|
|
|
|
danery
|
jutro cure... anonno jel ti dobra nessica idući put čuvaj zlatnu zalihu za sebe,a svekar nek si misli zvrk i ja sam još pomalo u nesvijesti,sve mi onak nekak na bit će bolje čim dohvatim kavicu....al prvo doručak
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:48:06
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: anonno17 E danas ću ga na silu staviti u sobu i neka leži jel je svaki dan sve zločestiji. i ja pokušavam nas silu ali neideeeeeeee
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:49:08
|
|
|
|
ZVRK
|
danery šta je danas na meniju-jutarnjem? ja popila kavicu i pojela par jagoda.a kasnije budu bile ledove ledolete od marelice eto i zvrkić se sada probudio
< Poruku je uredio ZVRK -- 13.7.2010 8:51:15 >
|
|
[Obrisani korisnik] 13.7.2010 8:51:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:54:10
|
|
|
|
danery
|
kajgana-domaća jaja od bake,mljac i paprika šta je tebi dosta tih par jagoda prije kave? ajme meni bi želudac otpao....ja ne mogu piti kavu ak ne jedem nešto prije... jutro cvrčak....što si tako ,malo sam izvan akcija...pekmez ili pakovanje za more?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:56:44
|
|
|
|
mariola
|
Jutro danery i cvrčak Cvrle ja ti mislila sad pisat sms, mislila sam da ste već krenuli. Jel frajerica sretna?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 8:57:09
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery šta je tebi dosta tih par jagoda prije kave? ajme meni bi želudac otpao....ja ne mogu piti kavu ak ne jedem nešto prije... ja prvo kavu popijem pa dok počne ''bauljati''po kuhinji sam čopila jagode ali to nije marenda -to je samo da zavara. sada budem nešto izmislila jer danas na pola štrajkam. radnik mi je jedan i nisam htijela da pečem kruk jer ima malo od jučer a uz to mi kuham rižu i šugo,a ja ču poslije kolačiče ako mi sin pusti a ako on pojede onda budem ''gluposti''jela
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 9:02:53
|
|
|
|
danery
|
ajde bar danas uživaj u smanjenoj količini posla,tko je vidio peći kruh na ovu vrućinu počinje me zezati miš na lapu... odoh ja najbolje u debeli hlad dvorišta popiti jutarnju dozu kofeina... adio do kasnije,nemojte se umoriti prije vremena
|
|
[Obrisani korisnik] 13.7.2010 9:07:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 9:07:50
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: danery ajde bar danas uživaj u smanjenoj količini posla,tko je vidio peći kruh na ovu vrućinu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif barem nekada ali šta kada moraM DA kuham za moje ''drage susjedeeee'pa ću doći skoro na isto ali nadam se da ću kuhati za njih još samo ovu sedmicu......... pusa i uživaj u hladoviniiiiii
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 9:09:43
|
|
|
|
anonno17
|
curke ajd pijte i dalje kavu ja idem obaveze nažalost zovu, malog nahraniti pa u dućan i kuhanje. pospremila na brzinu,aj pozdrav svima!!!!!!!
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 9:11:09
|
|
|
|
ZVRK
|
pozdrav i tebi i ja odlazim do kasnije ako me zvrkić pustiiiiii pa pa cvrle sretan put i lijepo vrijeme za kupanje i uživanciju vam želim
|
|
[Obrisani korisnik] 13.7.2010 9:12:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:03:50
|
|
|
|
anonno17
|
jelima koga za još jedan nessić ja si evo kupila i tek sad kak da pijem prvi jutarnji ness. Tko će sa mnom? Nitko ili netko?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:09:27
|
|
|
|
cuba
|
Ćao anonno Evo ja ti se pridružujem u ispijanju nesa...kako si?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:09:36
|
|
|
|
danery
|
eto mene iz hlada dvorišta u hlad klime oho,vidim stigla nessi ne znam za tebe,al meni se još uvijek spava možda od ovog blesavog vremena....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:12:41
|
|
|
|
Točkica28
|
bok koke
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:14:03
|
|
|
|
Domy
|
evo i mene malkice sa vama pa da nastavim ratkat
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:14:26
|
|
|
|
danery
|
o,i ti si tu šta se radi dobroga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:15:59
|
|
|
|
Točkica28
|
vrruce mi je i dosadno i nitko mi nece nista reci o vinogradskoj bolnici ccc
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:17:41
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Točkica28 vrruce mi je i dosadno i nitko mi nece nista reci o vinogradskoj bolnici ccc što te zanima o toj bolnici moja curka ima praksu tamo
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:18:07
|
|
|
|
danery
|
pa evo,da ti kažem što znam...znam da je u zg pošalji wuki pp,ona je mislim bila u vinogradskoj ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:42:36
|
|
|
|
cuba
|
Helouuuu a di ste sve nestale
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:42:47
|
|
|
|
Točkica28
|
IZVORNA PORUKA: Domy IZVORNA PORUKA: Točkica28 vrruce mi je i dosadno i nitko mi nece nista reci o vinogradskoj bolnici ccc što te zanima o toj bolnici moja curka ima praksu tamo postavila sam pitanje na temu vinogradska, reko da ne otvaram novu temu, a nitko nista
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 13.7.2010 11:46:51
|
|
|
|
anonno17
|
bok curke ma evo nešta na netu čitala pa se malo zaboravila, tu sam nisam otišla. Fini je taj nessić!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!