Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 1:17:24
|
|
|
|
Wukovarka
|
ooo..ipak ima nekoga Za sada ne sisamo, ali jučer sam prestala sa klavocinom, pa ne znam kad smije početi papati. Za sada muku mučimo, kako ne sisa ima grčeve i evo baš je zaspala na meni. Kako sui ti?
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 1:20:25
|
|
|
|
lilia
|
Ja sam ok, malo je popustila vrućina pa se lakše diše. Ne znam kad bi trebala početi papati tvoje mlijeko ali dali se izdajaš?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 1:21:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ja sam ok, malo je popustila vrućina pa se lakše diše. Ne znam kad bi trebala početi papati tvoje mlijeko ali dali se izdajaš? Moram, popucala bih po šavovima. Evo budna je...uffffff..odoh ju nosati Pusa
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 1:24:22
|
|
|
|
lilia
|
Ajde drž se i javi se još koji put, ja valjda ispratim cijelu RR u krevet prije nego odem. Pusa tebi i curama.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 7:36:28
|
|
|
|
anonno17
|
dobro jutro jel netko za, baš sam dobre volje, muž me tako razveselio, idemo u četvrtak na more a ne u utora i on ide s nama a ja sam trebala ići sama sa djecom prvo na tjedan dana pa bi tek onda došla, a on će ranije na godišnji!! Jupi!!!!!!! to sam ja!
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 7:49:58
|
|
|
|
danery
|
jutro eto mene na ... bome kod tebe same dobre vijesti ovako rano još ako je temperatura dečku prestala,kud ćeš bolje kakvo vam je vrijeme danas,je li zahladilo?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 7:53:43
|
|
|
|
anonno17
|
ma da temp. nemamo od one noći uopće, a da vrijeme jae kao malo zahladilo ali su najavili opet vrućine. Kako si ti? Šta radiš?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:02:59
|
|
|
|
danery
|
evo pijuckam jutarnju uz otvoren prozor,baš je kod nas fino zahladilo pa konačno malo svježeg zraka.... čitam malo postove tu o muževima i bračnom životu i sve i vjerujem i ne vjerujem što se piše i kako se živi... uh,kako god da mi je u punoj kući,opet mi je super...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:09:22
|
|
|
|
anonno17
|
da ima svega ne znam točno šta si čitala avli mogu si i misliti., a koliko vas ima u kući. Nas ima isto već dosta i baš mi je lijepo. JA evo morala premotati bebača ispratila muža na posao i sad opet kavica.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:10:55
|
|
|
|
danery
|
joj nas je 7... generacija na izvoz,a mišljenja također ponekad blagi fras dobivamo svi,a ponekad sve super...a što ćeš,bar nam nije dosadno
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:20:21
|
|
|
|
anonno17
|
a eto blago vama, nas je 4 i mama 5 ali u kući do nas.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:20:25
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro došla ja sa kome treba neka se ponudi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:25:10
|
|
|
|
danery
|
oooooooooooo vidi zvrka pa gdje si ženo,nisam te već duže srela.... kako si? što se radi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:25:11
|
|
|
|
anonno17
|
hello zvrk pa di si ti nama, kako si mi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:25:53
|
|
|
|
tina0310
|
evo ja taman pijen mislili smo i ja na kavu u grad malo al ništa od tog,previše puše a još je mali.....al zato sad nadoknađivan s domaćom kavom i netom dok spava
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:27:42
|
|
|
|
anonno17
|
bok tina evo ja isto s malim se igram i pišem!
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:29:55
|
|
|
|
ZVRK
|
MALO mi je dan postao kratki pa nestignem baš. zvrkić uzima svoje vrijeme za vani kada nije toplo a onda kasnije odmaramo. a šta mi se desilo u petak...... idem ja sa mojom family po veliku špežu u tower u konzum i kad tamo naa pri kraju špeže n estalo je struje i nismo uspijeli da platimo naše ''košare''i morali smo ih pusttiti i izači jer je kod nih nestala strujaaaaa. ali meni bila frka jer sam jedva muža nagovorila da idem,o po špežu da ja nevučerm 2po 2stvariiiiii jer se nesmijem opteretiti. petak mi je bio skrz uništio dan a šta je najgore imam filing ko da sam sve to ''iz košara''donijela domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a nemam ništa. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr netrebam kazati da me mm podjeb_vao
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:30:49
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: tina0310 evo ja taman pijen mislili smo i ja na kavu u grad malo al ništa od tog,previše puše a još je mali.....al zato sad nadoknađivan s domaćom kavom i netom dok spava uživaj dok spava. moj je trražio da ga dignem kada ide tata mu piti kavu 7 ujutro. i nije se bunio
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:38:50
|
|
|
|
mariola
|
Jutro Ima koga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:39:57
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro mariola. došla ti na kavicu .dečko pava ili.......
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:40:03
|
|
|
|
anonno17
|
ajme nemrem vjerovati to za konzum, da im je nestalo struje. a to da kupim tonu stvari i da još uvijek treba uf poznato mi je, i nikad dosta novaca. ja evo sad moram ovih dana kupiti sve kompletno za more ajme ne smijem se ni sjetiti.
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:44:02
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: anonno17 ajme nemrem vjerovati to za konzum, da im je nestalo struje. a to da kupim tonu stvari i da još uvijek treba uf poznato mi je, i nikad dosta novaca. ja evo sad moram ovih dana kupiti sve kompletno za more ajme ne smijem se ni sjetiti. meni bilo čudno danemaju nikakav rezervni agregat, a teško mi mm nagovoriti za ići tako po špežu a ako idem sama nevalja jer bi se nateglila a to nesmijem.ipak je beba na 1 mjestu
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 8:48:53
|
|
|
|
tina0310
|
meni je to s konzumom baš smišno,stvarno moraš imat sriće za takvo šta
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 9:01:19
|
|
|
|
Domy
|
ola cure ..zvrkič pa di si ti ženooooo
|
|
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 9:03:58
|
|
|
|
mariola
|
Da,došla na kavicu Dečko ne spava nego me zafrkava,spava mu se a neće da spava...ali evo sad se umirio,gleda crtani i zaspat će brzo Kako tvoj dečko? Kako bušica? Tina i anonno,kako vaši?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!