Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:20:25
|
|
|
|
danery
|
u bambiju sam našla dugih rukava... ostalo mi je C&A i slično...to je sve kratkih...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:23:57
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma da,ja nikad tamo nisam išla?i jesi dobri i jel imaju i druge robice dobre? C&a su super,meni je kuma iz Njem.donosila
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:32:36
|
|
|
|
danery
|
pa koliko sam vidjela nije loše,a ima izbora... nisam puno uzela tamo pa tek trebam vidjeti kako će se pokazati...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:34:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Ajd super,mogla bi jednom svratiti i pogledati... ja bila danas u lidl i nakupovala D stvari i bilo super d.dijelova trenerki,ali s pasicom ,a za curice nema s pasicom,umjesto da je obratno Kad počinješ u bolnicu ići na preglede?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:38:09
|
|
|
|
danery
|
ne znam još....tek 29.imam kontrolu pa će mi onda valjda reći kad i kako krećem... baš me zanima
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:41:56
|
|
|
|
BUMBI
|
A još malo..a jel se ti dobro osječaš?i jel sad već malo strah?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:44:29
|
|
|
|
danery
|
malo sam si teža nego inače,ali sve ok... a straha baš i nemam,kako bude,bit će... ne razmišljam baš o nekim scenarijima,dobar dio sam prošla,pa si nekako mislim ne može gore od toga....
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:45:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Super,tako i treba A jel baba prihvatila da je curica?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:46:53
|
|
|
|
danery
|
ah,tko ju pita snašla se nekako uz guc-dva rakijice i eto znaš ono standardno-iduće će bit muško...isključim uši i sve ok
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:47:42
|
|
|
|
BUMBI
|
jesi se čula s Cvrčak?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:50:22
|
|
|
|
danery
|
ne,a ti? baš me zanima glanca li tamo na moru ili se ipak malo opustila sve mi nekako čudno kad ne vidim njen post na Danas sam napravila ajme,utući će me kad ovo vidi... ali kad je žena tako orna za spremanje
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:54:11
|
|
|
|
mama mery
|
hej drustvo evo i mene na kavici ako ima jos
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 12:56:39
|
|
|
|
danery
|
o mery kak ne popravljen komp konačno,ha? dugo nije bilo te tvoje plešuće zvjezdice kako su klinci,kako novi pas?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:01:16
|
|
|
|
mama mery
|
hvala na kavici komp nije popravljen, ali i vip mi je ugasen hocemo prekinuti ugovor radi max-a ali imam laptop i najbolju zavu jer mi daje svoj stik za inetrnet kako si ti mi smo svi super a pas aje odlicno samo smo ga naucili gdej god da idemo da ga vodimo pa je postao problem otici u trgovinu bez njega
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:05:50
|
|
|
|
BUMBI
|
baš me zanima glanca li tamo na moru user posted image user posted image user posted image user posted image ili se ipak malo opustila user posted image sve mi nekako čudno kad ne vidim njen post na Danas sam napravila user posted image user posted image user posted image ajme,utući će me kad ovo vidi...user posted image ali kad je žena tako orna za spremanje user posted image ,slažem se s tobom Ja sam se čula samo onaj prvi dan kad su išli,baš bi joj mogla poslati poruku jesi primjetila da na onoj temi baš i nema nikoga odkad nje nema? M.merry bok d mi se nešta vrti,pa ako opet nestanem znate gdje sam
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:06:23
|
|
|
|
danery
|
za zaovu,viš kak je dobra ja ok,eto malo vršljam po netu i probavljam ručak pa kako ste to naučili da vas svuda prati,sad će biti veselo...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:08:54
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI baš me zanima glanca li tamo na moru user posted image user posted image user posted image user posted image ili se ipak malo opustila user posted image sve mi nekako čudno kad ne vidim njen post na Danas sam napravila user posted image user posted image user posted image ajme,utući će me kad ovo vidi...user posted image ali kad je žena tako orna za spremanje user posted image ,slažem se s tobom slažeš se sa mnom da će me utući no krasno,sad sam gotova sad kad me negje dočeka iza ugla sa metlom pa me dotjera u red
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:09:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Poslala sam joj sad poruku..
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:09:37
|
|
|
|
BUMBI
|
Ne,ne...za to što si sve rekla ,a može i za to da će te utući
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:11:14
|
|
|
|
danery
|
šalim se...ili...šalim li se ??
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:11:26
|
|
|
|
cuba
|
Ćao cure...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:11:31
|
|
|
|
mama mery
|
kad smo ga dobili bio je mala mrvica koju je lorena vozala u korpi od bicikla ona znas koliko je bio mali pa nam je bilo fora voditi ga pogotovo djeci jer sakija nismo bio je veliki i tako sad kad otvorim vrata od auta on je prvi u autu, kad idemo negdje s kolicima uđe u korpu od kolica, a ako ga necemo voditi sjedne i gleda svojim tuznim okicama nakrivi glavu nastima usi svoje cupave i cvili i bude toliko neodoljino sladak da ga jednostavno nemozes ostaviti
< Poruku je uredio mama mery -- 19.7.2010 13:12:01 >
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:12:15
|
|
|
|
danery
|
o cuba bok....vidi kak je danas navala,ha?možeš li to vjerovati? što se radi dobroga?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:16:38
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: danery o cuba bok....vidi kak je danas navala,ha?možeš li to vjerovati? što se radi dobroga? Da stvarno, nisam mogla vjerovat da uopće ima nekog u bircu a kamoli da vas je ovoliko Kako si?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 19.7.2010 13:19:15
|
|
|
|
danery
|
evo dobro,grickam kikiriki i gledam po portalu... i sve mi za oko zapinje ova reklama za Ezerex... mislim da i ja patim od erektilne disfunkcije u ženskoj verziji,jer već satima pokušavam dići dupe od kompa,a ne ide mi neka preporuka?
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!