Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:38:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Oooo,počinje skupljanje bome nas ima Hej Leilany kako si,nisam te dugo srela,kako cura? Cuba,a i tebe nisam već dugo srela Ninolina vidim te po drugim temama,a nečeš u birc,nisam ni znala da ste se vratili
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:38:56
|
|
|
|
leilany
|
ejla bumbi....evo me....kod mene ludnica...evo sad K spava,pa ja malo dosla... kak ste VI?kak mali?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:39:37
|
|
|
|
cuba
|
Vidiš ti naše Nine, vratila se s mora i šulja se ko maca oko vruće kaše Ninaaaa javi seee
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:40:36
|
|
|
|
BUMBI
|
si luda,i ovako sam pukla ko kokica,zamisli me na šljivomicin I j letim na sve strane,doše kad D zaspe,pa onda opet navečer,ali bude pusto,samo Cuba i ja sinoć imale dijalog Ninočka dolaziiiii
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:40:58
|
|
|
|
ninolina
|
ko to mene zove vratili se prije zbog Iris i baš mi je žao...ali opet čemo dolje sigurno...kako ste vi komadi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:41:59
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI ali bude pusto,samo Cuba i ja sinoć imale dijalog Mi smo ti redovne birtijašice , svaki dan, više puta na dan
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:42:52
|
|
|
|
BUMBI
|
A mora i to netko Kad nam nema mm Ninolina pa šta je bilo s Iris?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:43:23
|
|
|
|
cuba
|
Aha, evo je Čitam da Iris ima nekakav osip...nadam se da se povlači i da nije ništa ozbiljno... Kako je ostatak družine, jeste se uspjeli šta odmoriti?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:46:23
|
|
|
|
ninolina
|
bumbi Iris dobila neki osip...a ja paničarka uz one dolje doktore poludila i vratili se natrag... a ostatak ekipe veselo...evo spremam se doktoru da vidimo Loticu...a onda na bazen...kako vaše ekipe
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:47:26
|
|
|
|
BUMBI
|
a joj,mišica mala Baš mi je žao da ste se morali vratiti...a šta vi to svi idete vidjeti sekicu? Idem ja samo veš objesiti
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:48:13
|
|
|
|
cuba
|
Ajde dobro, nek su oni zdravi i veseli, to je najvažnije Mi smo ok, R trenutno spava, ja čekam mm-a da dođe s broda...a svo free vrijeme kratim na raji
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:49:24
|
|
|
|
ninolina
|
oooo cuba kaj se to mužić danas vraća... a nejdu svio ide samo Iris i Theo u ovoj turi
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:57:10
|
|
|
|
BUMBI
|
Super Kako vam je bilo,osim tog osipa?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 12:58:13
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Super Kako vam je bilo,osim tog osipa? ma super...baš smo uživali... imala dadilju sa sobom, ma super...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:00:22
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina oooo cuba kaj se to mužić danas vraća... e da bar...trebao doći ima 10 dana još ga čekam....a ko čeka taj i dočeka ...valjda
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:01:05
|
|
|
|
ninolina
|
ma daj...pa kako to...ne žuri mu se baš...uf ja bi ga s metlom dočekala
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:01:41
|
|
|
|
BUMBI
|
Prije će joj seka doći,pa če onda malo uživati
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:03:52
|
|
|
|
cuba
|
Ma putovnice zapele, ne pitaj ništa bit će bolje Cure idem pomalo, R mi spava već 2h nešto nije u redu Pišemo se čeveras
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:03:54
|
|
|
|
ninolina
|
gibam na tuširanje i kod doktora... uživajte
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:04:34
|
|
|
|
anonno17
|
hey curke evo vidim pun birc pa idem i ja, Ninolin dobro na došla nazad, nadam se da će biti sa Iris sve ok a i sa bebicom na kontroli, javi kako ste. Vidim bilo ti lijepo na moru morate ići opet kad vam je bilo lipo. Cuba pa još nije došao , a jadničak mali a ti tako strpljivo čekaš, ma doći će on brzo. ostatak ekipe isto bok, šta se radi?
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:19:31
|
|
|
|
danery
|
bok anonno,eto i mene natrag ja upravo ručam i baš mi je fino,dobro je to baka smutila nego vidim mala odgoda puta? taman da se spakuješ...
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:22:46
|
|
|
|
mama mery
|
hey-ho cure samo da vas pozdravim ja malo svrljam, pa se idem spremati idem kod ujne na jaretinu i pecenku s raznja bit ce to prava gozba
< Poruku je uredio mama mery -- 20.7.2010 13:23:25 >
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:24:12
|
|
|
|
danery
|
joj mery šuti o jaretini..... eto odmah mi sline na usta idu....mljac gricni malo i za mene i dobro se provedite
|
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:27:14
|
|
|
|
mama mery
|
o hocu nebrini nisam nista jela od jucer ujutro da mogu danas
|
RE: C.B.Sunce sija ko tepsija,otvorena je bir... 20.7.2010 13:29:03
|
|
|
|
danery
|
a koja je prigoda kod ujne? kod mojih je kirvaj u stupniku danas...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!