Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:05:33
|
|
|
|
ZVRK
|
jutro
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:07:06
|
|
|
|
troubled
|
jutro veliki i mali zvrkići
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:07:47
|
|
|
|
Wukovarka
|
Jutro zvrk.... Sto sam ja rekla? Sad kad svi dolaze, ja ne mogu gledati koliko mi se spava
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:08:29
|
|
|
|
ZVRK
|
wuki,ti ja ponudim čačkalice?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:09:10
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro curke! sve nekako polovim,ali birc nikako. Jutros smo imali jutarnje kupanje, Markić se do grla ukakao... Sanjalica hvala na kavici i doručku. Kad ih vidim svako jutro u bircu imam osjećaj da me mama dočekuje. Troubly previše je to za tebe i fizički i psihički. Mogu si zamisliti što ti sve kroz glavu prolazi.. Čuvaj se draga i budi hrabra i dalje... Šaljemo ti veliki zagrljaj... Wukovarka kako tvoja škembica? I ti ideš u ganjanje papira? Ne bih ti bila u koži...
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:09:28
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK wuki,ti ja ponudim čačkalice? moze, sve dolazi u obzir... Sad cu se nauciti...pa cu veceras kasnije na spavanje i spavati do normalnog jutra...
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:10:35
|
|
|
|
mamavlatkica
|
cure kidam na kratko napraviti su sendvič i kavicu pa se vratim . Došlo je moje vrijeme za paapti njam , njam
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:11:24
|
|
|
|
troubled
|
jutro ružice i (sad) mirisni đurice ja bježim...treba početi križati stavke s popisa vidimo se
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:12:12
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Wukovarka kako tvoja škembica? I ti ideš u ganjanje papira? Ne bih ti bila u koži... Skembica najbolje...diktira mi dan i noc Papiri ...ufff...vec me mucno hvata, a jos nisam ni krenula, a put do Vinkovaca je duuuuggg....
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:14:31
|
|
|
|
ZVRK
|
troubi i wuki,što prije krenete prije ste gotove (ako si ne dodate nove poslove)
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:15:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK troubi i wuki,što prije krenete prije ste gotove Ma da? To tako ide?
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:15:50
|
|
|
|
ZVRK
|
tako samo kažuuuuuuuuu(a mi ne ćujemo dobro)
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:16:10
|
|
|
|
Ruža
|
Drži se Troubly! Što manje razmišljaš biti će ti lakše. Wukovarka znači ideš opet put Slavonije? Dobro iskoristi ono "trudnice imaju prednost"! Mama Vlatkica dobar tek! Zvrkić pa i ti si nam tu! Kako nam je u Istri jutros? Osim što fino miriši iz tvoje kuhinje?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:17:38
|
|
|
|
tonkica
|
Dobar dan svima! Vidim noćna je smjena bila vrijedna sinoć, super cure. Mi budni od 6, cura treba spavat, a bori se sa snom. Ako nestanem, da znate di sam.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:18:26
|
|
|
|
Wukovarka
|
Ova trudnica dobro iskoristi prednost....rezervacije Prema Vinkovcima je uvijek kolaps u vagonima. Odoh ja u posjet svom krevetu...davno je bilo 5 sati
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:20:20
|
|
|
|
sanjalica
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Sanjalica hvala na kavici i doručku. Kad ih vidim svako jutro u bircu imam osjećaj da me mama dočekuje. Kako da to shvatim ??!?!? Jutro svima koji su došli u međuvremenu !!!!
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:20:30
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro Tonkica! Šaljite tih spavajući vibri i k nama! Wuki laku noć, skupljaj snagu za laktanje u vlaku. Dobro mi je poznat taj vlakić.
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:23:16
|
|
|
|
mamavlatkica
|
evo mene natrag , pojela na brzinu sendvić a sad polako pijuckam kavicu . Mamino zlato Jan-Renato u sobi cendra i ne da da ga tata presvuče . Eto to je za sada od nas javimo se malo kasnije
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:23:23
|
|
|
|
tonkica
|
Wukovarka lijepo nam pavaj i odmaraj, zaslužila si! Noćna, pa ranojutarnja... Treba se malo i odmorit. Kako Marko Ružo? Ne spava mu se? Ja svoju spustila, pa nešto brunda, možda uspije i sama zaspati. A oči su joj na 5 do 12, niš ne vidi više.
|
|
[Obrisani korisnik] 28.10.2008 8:23:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:24:01
|
|
|
|
ZVRK
|
Zvrkić pa i ti si nam tu! Kako nam je u Istri jutros? Osim što fino miriši iz tvoje kuhinje? [/quote] kod mene ti je tmurno samo što kiša ne pada.jako ti je toplo(spram drugih dana)u 6:45 bilo 16,5 stupnjeva,a što se tiče mirisa .......da nije netko gladan možda pozivam vas na punjene paprike sa paštom kao prilog i salaticom (ko smije jesti). kako đurica?
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:24:31
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: sanjalica IZVORNA PORUKA: Ruža Sanjalica hvala na kavici i doručku. Kad ih vidim svako jutro u bircu imam osjećaj da me mama dočekuje. Kako da to shvatim ??!?!? Jutro svima koji su došli u međuvremenu !!!! Samo pozitivno Sanjalica, mene tako neka toplin obuzme kad nas tako dočekaš. Netko brine i o nama...
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:26:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
Da pozdravim jos lilivanu i gibam... Su dobre slikice? Bas sam se nasmijala na pp.. Noc svima...citamo se u popodnevnom izdanju
|
|
|
|
RE: CB Moje grčko vjenčanje 28.10.2008 8:28:58
|
|
|
|
Ruža
|
Tonkica vibre upalile! Markić zaspao! Zna dijete da nakon kupanja ide spavanje. Nadam se da će i tvoja curka uskoro. Zvrkić i ja razmišlajm što bi od mljevenog danas kuhala... Evo kuham kavice za sve nas.... Poslužite se!
|
|
[Obrisani korisnik] 28.10.2008 8:31:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!